Autobuz Timişoara - Bumbeşti-Jiu preturi de la 61,57 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Timişoara la Bumbeşti-Jiu cu autobuzul

Călătoria de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu cu autobuzul este de 181,9 km și durează 5 ore 35 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:00 și ultima la 21:30. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu cu autobuz pentru doar 61,57 lei sau până la 61,67 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 61,57 lei.

Cel mai mic pret61,57 lei
Durata călătoriei5 ore 35 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret61,57 lei
Cel mai mare preț61,67 lei
Prima Plecare09:00
Ultima Plecare21:30
Distanţă181,9 km
PlecareTimişoara
SosireBumbeşti-Jiu
Transportatorinormandia, viitorul

Călătoria dvs. de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu. În medie, însă, veți plăti în jur de 61,62 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 61,57 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 61,62 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu.

Cât durează să ajung de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu cu autobuzul?

Călătoria de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu cu autobuzul va dura, de obicei, 5 ore 35 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 181,9 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 5 ore 35 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Timişoara și Bumbeşti-Jiu este lungă de vreo 181,9 km și de obicei durează aproximativ 5 ore 35 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 5 ore 25 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?

În general, prima plecare a zilei din Timişoara va fi la 09:00, iar ultima plecare va fi la 21:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Prima călătorie a serii pleacă de la Timişoara la 09:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 21:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Timişoara și Bumbeşti-Jiu. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

În Timişoara, stațiile de plecare includ Metro,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara, Gara Timisoara Nord,TIMISOARA,Timișoara Gazprom. Când veți sosi în Bumbeşti-Jiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bumbești-Jiu . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Timişoara spre Bumbeşti-Jiu?

Ruta de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Timişoara de 7 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 7 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu

Cele mai ieftine bilete de autobuz Timişoara - Bumbeşti-Jiu pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bumbeşti-Jiu cu autobuzul

Când călătoriți la Bumbeşti-Jiu cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la Bumbeşti-Jiu Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
12.73kg
Autobuz
13.64kg
Zbor
36.38kg
Mașină
29.1kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?
Un bilet de autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu este de 61,62 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 61,57 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu este de 61,57 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Bumbeşti-Jiu cu autobuz?
Distanța între Timişoara și Bumbeşti-Jiu este de 181,9 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Timişoara și Bumbeşti-Jiu?
Călătoria de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu durează în medie 5 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 25 min..
Ce companii operează de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?
Ruta Timişoara - Bumbeşti-Jiu este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, normandia și viitorul ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?
Ruta de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?
Primul autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu pleacă la orele 09:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?
Ultimul autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu pleacă la orele 21:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 61,57 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?
Există în medie 7 de la Timişoara pentru a merge la Bumbeşti-Jiu.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Timişoara și Bumbeşti-Jiu?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Timişoara și Bumbeşti-Jiu este 5 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?
Da, există un autobuz direct între Timişoara și Bumbeşti-Jiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu?
Călătoria cu autobuz de la Timişoara la Bumbeşti-Jiu creează 13.64kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Bumbeşti-Jiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare