Autobuz Vatra Dornei - București preturi de la 96,41 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Vatra Dornei la București cu autobuzul

Călătoria de la Vatra Dornei la București cu autobuzul este de 329,81 km și durează 9 ore 6 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:30 și ultima la 16:00. Este posibil să călătoriți de la Vatra Dornei la București cu autobuz pentru doar 96,41 lei sau până la 120,45 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 96,41 lei.

Cel mai mic pret96,41 lei
Durata călătoriei9 ore 6 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret96,41 lei
Cel mai mare preț120,45 lei
Prima Plecare00:30
Ultima Plecare16:00
Distanţă329,81 km
PlecareVatra Dornei
SosireBucurești
Transportatoriautogari, sincarom

Autobuz Bilete de la Vatra Dornei la Bucharest

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătoria dvs. de la Vatra Dornei la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Vatra Dornei la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Vatra Dornei la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Vatra Dornei la București cu autobuzul?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Vatra Dornei la București costă 96,41 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 101,29 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Vatra Dornei la București.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Vatra Dornei la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Vatra Dornei la București vă va costa 101,29 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Vatra Dornei la București cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 9 ore 6 min.. Atât durează să traversați 329,81 km de la Vatra Dornei la București. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Vatra Dornei la București ar putea să dureze mai mult de 9 ore 6 min.. Distanța dintre Vatra Dornei și București este în jur de 329,81 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 9 ore 6 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Vatra Dornei și București durează 9 ore 0 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Vatra Dornei la București?

Veți putea pleca din Vatra Dornei folosind stații precum Vatra Dornei, Gara de tren,Vatra Dornei Bai,Vatra Dornei, Autogara. Acestea vă conectează cu stații care includ Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Bukarest, Autogara Rahova,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Vatra Dornei, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Vatra Dornei spre București?

Ruta de la Vatra Dornei la București este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Vatra Dornei de 1 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Vatra Dornei la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 1 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Vatra Dornei la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Vatra Dornei la Bucharest

Bilete ieftine de autobuz de la Vatra Dornei la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Vatra Dornei la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Vatra Dornei la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Vatra Dornei la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Vatra Dornei la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Vatra Dornei la București

Cele mai ieftine bilete de autobuz Vatra Dornei - București pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Vatra Dornei la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
23.09kg
Autobuz
24.74kg
Zbor
65.96kg
Mașină
52.77kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Vatra Dornei la București?
Un bilet de autobuz de la Vatra Dornei la București este de 101,29 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 96,41 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Vatra Dornei la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Vatra Dornei la București este de 96,41 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Vatra Dornei și București cu autobuz?
Distanța între Vatra Dornei și București este de 329,81 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Vatra Dornei și București?
Călătoria de la Vatra Dornei la București durează în medie 9 ore 6 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 0 min..
Ce companii operează de la Vatra Dornei la București?
Ruta Vatra Dornei - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari și sincarom ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Vatra Dornei la București?
Ruta de la Vatra Dornei la București are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Vatra Dornei la București?
Primul autobuz de la Vatra Dornei la București pleacă la orele 00:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Vatra Dornei la București?
Ultimul autobuz de la Vatra Dornei la București pleacă la orele 16:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Vatra Dornei la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 96,41 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Vatra Dornei la București?
Există în medie 1 de la Vatra Dornei pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Vatra Dornei și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Vatra Dornei și București este 9 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Vatra Dornei la București?
Da, există un autobuz direct între Vatra Dornei și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Vatra Dornei la București?
Călătoria cu autobuz de la Vatra Dornei la București creează 24.74kg emisii de CO2.

Treceți local de la Vatra Dornei

Rute populare

Escapade de weekend de la Vatra Dornei

Rute internaționale din Vatra Dornei și zonele din apropiere

Alte destinații de la Vatra Dornei

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare