Autobuz Porto - Braga preturi de la 10,65 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 9,67 lei
Mâine 14,61 lei
2 zile 14,61 lei
3 zile 14,61 lei

Porto la Braga cu autobuzul

Călătoria de la Porto la Braga cu autobuzul este de 47,38 km și durează 0 ore 56 min.. Există 100 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:45 și ultima la 23:45. Este posibil să călătoriți de la Porto la Braga cu autobuz pentru doar 10,65 lei sau până la 119,72 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 10,65 lei.

Cel mai mic pret10,65 lei
Durata călătoriei0 ore 56 min.
Conexiune pe zi100
Cel mai mic pret10,65 lei
Cel mai mare preț119,72 lei
Prima Plecare00:45
Ultima Plecare23:45
Distanţă47,38 km
PlecarePorto
SosireBraga
TransportatoriINTERNORTE, AlsaDetalii

Autobuz Bilete de la Porto la Braga

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Porto la Braga cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Porto la Braga? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Porto la Braga?

În medie, un bilet de autobuz de la Porto la Braga vă va costa 30,15 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 10,65 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Porto la Braga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Porto la Braga. În medie, însă, veți plăti în jur de 30,15 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează călătoria de la Porto la Braga cu autobuzul?

Distanța dintre Porto și Braga este aproximativ 47,38 km. În general, va dura în jur de 0 ore 56 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Porto la Braga acoperă o distanță de 47,38 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 0 ore 56 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 0 ore 40 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Porto la Braga făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Porto la Braga?

Veți putea pleca din Porto folosind stații precum Porto Casa Da Musica,Porto (Aeroporto),Porto - Campanhã,Porto, Aliados. Acestea vă conectează cu stații care includ Braga - Any hotel,Braga din Braga. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Porto, fie în Braga, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Porto la Braga?

În medie, sunt 100 plecări zilnice de la Porto la Braga. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 100 plecări de la Porto care merg direct la Braga. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Porto la Braga. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Porto la Braga

Bilete ieftine de autobuz de la Porto la Braga
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Porto la Braga.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Porto la Braga, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Porto la Braga.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Porto la Braga

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 13,68 lei la 15,54 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 12% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Porto la Braga

Cele mai ieftine bilete de autobuz Porto - Braga pot fi găsite până la 8,36 lei dacă aveți noroc sau 13,23 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 17,10 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braga cu autobuzul

Când călătoriți la Braga cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Alsa, fondată în 1923, este o companie proeminentă de autobuze spaniolă care operează rute naționale și internaționale. Compania a crescut pentru a deveni una dintre cele mai mari companii de autobuze din Europa. Alsa oferă o gamă completă de servicii, inclusiv rute regulate și expres, autobuze de lux și autobuze de dormit. Alsa, dedicată durabilității, își reduce amprenta de carbon prin folosirea de combustibili alternativi și tehnologii eficiente din punct de vedere energetic.

BlaBlaCar Bus este un serviciu de autobuz de lungă distanță disponibil în mai multe țări, inclusiv Franța, Germania și regiunea Benelux. Este o filială a BlaBlaCar, o platformă de carpooling.BlaBlaCar. Compania operează autobuze către și dinspre stații precum Paris Bercy Seine, Rotterdam CS Bus Station, Sloterdijk Bus Station, Brussels Midi West Train, Milano, Barcelona North Bus Station, Charles de Aeroportul Gaulle 3, trenul Annecy, aeroportul Stuttgart și autogara Victoria.

Citi Express este un serviciu de autobuz care operează în Mexic, oferind transport între marile orașe și destinații turistice. Compania oferă o gamă largă de servicii, inclusiv autobuze obișnuite și clasa executive, cu facilități precum aer condiționat, scaune rabatabile și divertisment la bord. Citi Express oferă, de asemenea, rezervări și bilete online, precum și un program de fidelitate pentru călătorii frecventi. Compania se mândrește cu angajamentul său față de siguranță, cu întreținere și inspecții regulate ale flotei sale, precum și instruire pentru șoferii săi. În general, Citi Express este o opțiune de încredere și convenabilă pentru călătorii care doresc să exploreze Mexicul cu autobuzul.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

INTERNORTE este o companie de autobuze care operează în Portugalia, oferind servicii de transport către diverse destinații din țară. Compania oferă o gamă largă de servicii, inclusiv rute regulate și expres, precum și conexiuni internaționale către Spania. Flota INTERNORTE este formată din autobuze moderne și confortabile, dotate cu aer condiționat, scaune rabatabile și Wi-Fi gratuit. Compania oferă, de asemenea, diverse facilități, cum ar fi divertisment la bord, băuturi răcoritoare și depozit de bagaje. Cu accent pe siguranță, fiabilitate și satisfacția clienților, INTERNORTE este o alegere populară pentru călătorii care caută opțiuni de transport convenabile și accesibile în Portugalia.

Rede Expressos este o companie portugheză de autobuze specializată în servicii de autobuze interurbane și internaționale. Înființată în 1995 și cu sediul în Lisabona, Portugalia, Rede Expressos se mândrește cu o rețea extinsă de peste 300 de rute care acoperă orașe și sate din întreaga țară. Compania oferă, de asemenea, conexiuni internaționale cu Spania și Franța.

Renex bus este o companie de transport care operează în Portugalia, oferind servicii de autobuz pe distanțe lungi către diverse destinații din țară. Compania a fost fondată în 1995 și de atunci a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai importanți operatori de autobuze din Portugalia. Autobuzul Renex oferă o gamă largă de servicii, inclusiv rute regulate și expres, precum și autobuze de noapte. Renex oferă rute populare precum Lisabona către Porto, Porto către Faro, Faro către Sevilla, Madrid către Barcelona, Barcelona către Valencia, Valencia către Alicante, Madrid către Sevilla, Sevilla către Malaga și Malaga către Granada.

Servicii la bord Alsa, FlixBus și Rede Expressos de la Porto la Braga
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Porto la Braga cu bus.
Facilităţi Alsa FlixBus Rede Expressos Renex BlaBlaCar Bus
wifi Wifi check check check check check
luggage Bagaje check check check check check
bicycle Bicicleta check cross check cross cross
power_sockets Prize cross check check check check
food_and_drink Mancare si bautura cross check cross cross cross
air_con Aer condiționat cross check cross check check

Porto la Braga Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
3.32kg
Autobuz
3.55kg
Zbor
9.48kg
Mașină
7.58kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Porto la Braga?
Un bilet de autobuz de la Porto la Braga este de 30,15 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 10,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Porto la Braga?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Porto la Braga este de 10,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Porto și Braga cu autobuz?
Distanța între Porto și Braga este de 47,38 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Porto și Braga?
Călătoria de la Porto la Braga durează în medie 0 ore 56 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 40 min..
Ce companii operează de la Porto la Braga?
Ruta Porto - Braga este acoperită de 10 operator(i). Puteți găsi pe Virail, INTERNORTE, Alsa, FlixBus, Rede Expressos, Renex, BlaBlaCar Bus, ALSA INTERNACIONAL, Rodonorte, Alsa International, Citi Express și Inters Portugal - Rede Nacional De Expressos, Lda. ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Porto la Braga?
Ruta de la Porto la Braga are în medie 100 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Porto la Braga?
Primul autobuz de la Porto la Braga pleacă la orele 00:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Porto la Braga?
Ultimul autobuz de la Porto la Braga pleacă la orele 23:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Porto la Braga?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 10,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Porto la Braga?
Există în medie 100 de la Porto pentru a merge la Braga.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Porto și Braga?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Porto și Braga este 0 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la Porto la Braga?
Da, există un autobuz direct între Porto și Braga.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Porto la Braga?
Călătoria cu autobuz de la Porto la Braga creează 3.55kg emisii de CO2.