Autobuz Piatra Neamţ - Constanţa preturi de la 25,12 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 62,84 lei
Mâine 94,31 lei
2 zile 125,77 lei
3 zile 125,73 lei

Piatra Neamţ la Constanţa cu autobuzul

Călătoria de la Piatra Neamţ la Constanţa cu autobuzul este de 353,79 km și durează 8 ore 0 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:30 și ultima la 06:30. Este posibil să călătoriți de la Piatra Neamţ la Constanţa cu autobuz pentru doar 25,12 lei sau până la 125,77 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 25,12 lei.

Cel mai mic pret25,12 lei
Durata călătoriei8 ore 0 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret25,12 lei
Cel mai mare preț125,77 lei
Prima Plecare06:30
Ultima Plecare06:30
Distanţă353,79 km
PlecarePiatra Neamţ
SosireConstanţa
TransportatoriAventin Trade

Autobuz Bilete de la Piatra Neamţ la Constanţa

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Piatra Neamţ la Constanţa

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Piatra Neamţ la Constanţa. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Piatra Neamţ la Constanţa cu autobuzul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Piatra Neamţ la Constanţa. În medie, însă, veți plăti în jur de 96,36 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 25,12 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 96,36 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează călătoria de la Piatra Neamţ la Constanţa cu autobuzul?

Călătoria de la Piatra Neamţ la Constanţa cu autobuzul va dura, de obicei, 8 ore 0 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 353,79 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 8 ore 0 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Piatra Neamţ și Constanţa este lungă de vreo 353,79 km și de obicei durează aproximativ 8 ore 0 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 8 ore 0 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Piatra Neamţ la Constanţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Piatra Neamţ la Constanţa?

Prima călătorie a zilei pornește de la Piatra Neamţ la 06:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 06:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Piatra Neamţ și Constanţa. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. În general, prima plecare a serii din Piatra Neamţ va fi la 06:30, iar ultima plecare va fi la 06:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Piatra Neamţ la Constanţa se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Piatra Neamţ laConstanţa?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Piatra Neamţ și Constanţa. Vă puteți începe călătoria în Piatra Neamţ la stații precum Piatra Neamt (Romania),Piatra Neamţ. Acestea se leagă de stații care includ Constanta Vila Oriana,Constanta,Constanța din Constanţa. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Piatra Neamţ la Constanţa.

Câte călătorii de la Piatra Neamţ la Constanţa sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la Piatra Neamţ la Constanţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Piatra Neamţ care merg direct la Constanţa. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Piatra Neamţ la Constanţa

Bilete ieftine de autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piatra Neamţ la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piatra Neamţ la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Piatra Neamţ la Constanţa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu autobuzul

Când călătoriți la Constanţa cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Piatra Neamţ la Constanţa Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
24.77kg
Autobuz
26.53kg
Zbor
70.76kg
Mașină
56.61kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa?
Un bilet de autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa este de 96,36 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 25,12 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Piatra Neamţ la Constanţa este de 25,12 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piatra Neamţ și Constanţa cu autobuz?
Distanța între Piatra Neamţ și Constanţa este de 353,79 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Piatra Neamţ și Constanţa?
Călătoria de la Piatra Neamţ la Constanţa durează în medie 8 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Piatra Neamţ la Constanţa?
Ruta de la Piatra Neamţ la Constanţa are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa?
Primul autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa pleacă la orele 06:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa?
Ultimul autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa pleacă la orele 06:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piatra Neamţ la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 25,12 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Piatra Neamţ la Constanţa?
Există în medie 1 de la Piatra Neamţ pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Piatra Neamţ și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Piatra Neamţ și Constanţa este 8 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Piatra Neamţ la Constanţa?
Da, există un autobuz direct între Piatra Neamţ și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa?
Călătoria cu autobuz de la Piatra Neamţ la Constanţa creează 26.53kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piatra Neamţ

Rute populare

Escapade de weekend de la Piatra Neamţ

Rute internaționale din Piatra Neamţ și zonele din apropiere

Alte destinații de la Piatra Neamţ

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare