Autobuz Constanţa - Predeal preturi de la 66,65 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Constanţa la Predeal cu autobuzul

Călătoria de la Constanţa la Predeal cu autobuzul este de 284,07 km și durează 4 ore 34 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:45 și ultima la 09:30. Este posibil să călătoriți de la Constanţa la Predeal cu autobuz pentru doar 66,65 lei sau până la 67,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 66,65 lei.

Cel mai mic pret66,65 lei
Durata călătoriei4 ore 34 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret66,65 lei
Cel mai mare preț67,24 lei
Prima Plecare00:45
Ultima Plecare09:30
Distanţă284,07 km
PlecareConstanţa
SosirePredeal
Transportatorifany, autogari

Autobuz Bilete de la Constanţa la Predeal

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Constanţa la Predeal cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Constanţa la Predeal. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Constanţa la Predeal?

În medie, un bilet de autobuz de la Constanţa la Predeal vă va costa 66,80 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 66,65 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Predeal. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Constanţa la Predeal variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 66,80 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Constanţa la Predeal cu autobuzul?

Călătoria între Constanţa și Predeal cu autobuzul este aproximativ 284,07 km. Vă va lua cam 4 ore 34 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Constanţa și Predeal este în jur de 284,07 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 4 ore 34 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Constanţa și Predeal durează 1 oră 15 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Constanţa la Predeal?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Constanţa și Predeal. Vă puteți începe călătoria în Constanţa la stații precum Constanta Vila Oriana,Constanta,Constanța . Acestea se leagă de stații care includ Predeal, Statia Gara CFR din Predeal. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Constanţa la Predeal.

Câte călătorii zilnice există de la Constanţa la Predeal?

Numărul exact al călătoriilor de la Constanţa la Predeal poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 2 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Constanţa la Predeal. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Constanţa la Predeal variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 2 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Predeal. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Constanţa la Predeal

Bilete ieftine de autobuz de la Constanţa la Predeal
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la Predeal.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Predeal, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Constanţa la Predeal.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Constanţa la Predeal

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Constanţa la Predeal

Cele mai ieftine bilete de autobuz Constanţa - Predeal pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Predeal cu autobuzul

Când călătoriți la Predeal cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Constanţa la Predeal Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
19.88kg
Autobuz
21.31kg
Zbor
56.81kg
Mașină
45.45kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Constanţa la Predeal?
Un bilet de autobuz de la Constanţa la Predeal este de 66,80 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 66,65 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Constanţa la Predeal?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Constanţa la Predeal este de 66,65 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Constanţa și Predeal cu autobuz?
Distanța între Constanţa și Predeal este de 284,07 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Constanţa și Predeal?
Călătoria de la Constanţa la Predeal durează în medie 4 ore 34 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 15 min..
Ce companii operează de la Constanţa la Predeal?
Ruta Constanţa - Predeal este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, fany și autogari ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Constanţa la Predeal?
Ruta de la Constanţa la Predeal are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Constanţa la Predeal?
Primul autobuz de la Constanţa la Predeal pleacă la orele 00:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Constanţa la Predeal?
Ultimul autobuz de la Constanţa la Predeal pleacă la orele 09:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Constanţa la Predeal?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 66,65 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Constanţa la Predeal?
Există în medie 2 de la Constanţa pentru a merge la Predeal.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Constanţa și Predeal?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Constanţa și Predeal este 1 oră 15 min..
Există un autobuz direct de la Constanţa la Predeal?
Da, există un autobuz direct între Constanţa și Predeal.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Constanţa la Predeal?
Călătoria cu autobuz de la Constanţa la Predeal creează 21.31kg emisii de CO2.

Treceți local de la Constanţa

Rute populare

Escapade de weekend de la Constanţa

Rute internaționale din Constanţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Constanţa

Principalele rute spre Predeal

Rute asemănătoare

Alte rute populare