Autobuz Buzău - Constanţa preturi de la 71,83 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Buzău la Constanţa cu autobuzul

Călătoria de la Buzău la Constanţa cu autobuzul este de 179,62 km și durează 6 ore 14 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 14:30 și ultima la 15:30. Este posibil să călătoriți de la Buzău la Constanţa cu autobuz pentru doar 71,83 lei sau până la 77,06 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 71,83 lei.

Cel mai mic pret71,83 lei
Durata călătoriei6 ore 14 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret71,83 lei
Cel mai mare preț77,06 lei
Prima Plecare14:30
Ultima Plecare15:30
Distanţă179,62 km
PlecareBuzău
SosireConstanţa
Transportatoriaventin

Autobuz Bilete de la Buzău la Constanţa

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Buzău la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Buzău la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Buzău la Constanţa?

Prețurile biletelor de autobuz de la Buzău la Constanţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Buzău la Constanţa vor costa 71,83 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 72,95 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Buzău la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Buzău la Constanţa. În medie, însă, veți plăti în jur de 72,95 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât durează să ajung de la Buzău la Constanţa cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 6 ore 14 min.. Atât durează să traversați 179,62 km de la Buzău la Constanţa. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Buzău la Constanţa ar putea să dureze mai mult de 6 ore 14 min.. Călătoria între Buzău și Constanţa este lungă de vreo 179,62 km și de obicei durează aproximativ 6 ore 14 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 6 ore 14 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Buzău la Constanţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Buzău la Constanţa?

În general, prima plecare a zilei din Buzău va fi la 14:30, iar ultima plecare va fi la 15:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Buzău la Constanţa se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. În general, prima plecare a serii din Buzău va fi la 14:30, iar ultima plecare va fi la 15:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Buzău la Constanţa se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Buzău la Constanţa?

Puteți pleca din Buzău la stații precum Buzau Petrol Station Petrom,Buzău, Autogara Nord,Buzau, Strada Colonel Ion Buzoianu,Buzău. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanta Vila Oriana,Constanța ,Constanta. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Buzău și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Buzău spre Constanţa?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la Buzău la Constanţa. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Buzău care merg direct la Constanţa. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Buzău la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Buzău la Constanţa

Bilete ieftine de autobuz de la Buzău la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Buzău la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Buzău la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Buzău la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Buzău la Constanţa

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Buzău la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de autobuz Buzău - Constanţa pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu autobuzul

Când călătoriți la Constanţa cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Buzău la Constanţa Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
12.57kg
Autobuz
13.47kg
Zbor
35.92kg
Mașină
28.74kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Buzău la Constanţa?
Un bilet de autobuz de la Buzău la Constanţa este de 72,95 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 71,83 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Buzău la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Buzău la Constanţa este de 71,83 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Buzău și Constanţa cu autobuz?
Distanța între Buzău și Constanţa este de 179,62 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Buzău și Constanţa?
Călătoria de la Buzău la Constanţa durează în medie 6 ore 14 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 6 ore 14 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Buzău la Constanţa?
Ruta de la Buzău la Constanţa are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Buzău la Constanţa?
Primul autobuz de la Buzău la Constanţa pleacă la orele 14:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Buzău la Constanţa?
Ultimul autobuz de la Buzău la Constanţa pleacă la orele 15:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Buzău la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 71,83 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Buzău la Constanţa?
Există în medie 1 de la Buzău pentru a merge la Constanţa.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Buzău și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Buzău și Constanţa este 6 ore 14 min..
Există un autobuz direct de la Buzău la Constanţa?
Da, există un autobuz direct între Buzău și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Buzău la Constanţa?
Călătoria cu autobuz de la Buzău la Constanţa creează 13.47kg emisii de CO2.

Treceți local de la Buzău

Rute populare

Escapade de weekend de la Buzău

Rute internaționale din Buzău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Buzău

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare