Autobuz Praga - Slatina preturi de la 474,27 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Praga la Slatina cu autobuzul

Călătoria de la Praga la Slatina cu autobuzul este de 978,78 km și durează 21 ore 35 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 21:20 și ultima la 21:20. Este posibil să călătoriți de la Praga la Slatina cu autobuz pentru doar 474,27 lei sau până la 474,27 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 474,27 lei.

Cel mai mic pret474,27 lei
Durata călătoriei21 ore 35 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret474,27 lei
Cel mai mare preț474,27 lei
Prima Plecare21:20
Ultima Plecare21:20
Distanţă978,78 km
PlecarePraga
SosireSlatina
TransportatoriFlixBus

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Praga la Slatina

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Praga la Slatina? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Praga la Slatina?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Praga la Slatina. În medie, însă, veți plăti în jur de 474,27 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 474,27 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Praga la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Praga la Slatina. În medie, însă, veți plăti în jur de 474,27 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Praga la Slatina cu autobuzul?

Călătoria între Praga și Slatina cu autobuzul este aproximativ 978,78 km. Vă va lua cam 21 ore 35 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Praga la Slatina acoperă o distanță de 978,78 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 21 ore 35 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 21 ore 35 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Praga la Slatina făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Praga la Slatina?

Prima călătorie a zilei pornește de la Praga la 21:20. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 21:20. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Praga și Slatina. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima plecare a serii de la Praga la Slatina este la 21:20, în timp ce ultima călătorie pornește la 21:20. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Praga și Slatina. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Praga laSlatina?

Veți putea pleca din Praga folosind stații precum Ruzyne International Airport,Prague UAN Florenc,Prague (Černý Most),Praha Masarykovo nadrazi,Praha Holesovice,Praha Liben,Prague, Hlavni nadrazi,Prague - Zličín,Praha-Vysochany. Acestea vă conectează cu stații care includ Slatina(RO),Slatina (Petrom Gas Station) din Slatina. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Praga, fie în Slatina, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Praga la Slatina?

Dacă vreți să ajungeți de la Praga la Slatina, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 1 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Praga și Slatina. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 1 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Praga la Slatina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Praga la Slatina
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Praga la Slatina.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Praga la Slatina, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Praga la Slatina.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Praga la Slatina

Cele mai ieftine bilete de autobuz Praga - Slatina pot fi găsite până la 313,31 lei dacă aveți noroc sau 380,58 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 436,65 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Slatina cu autobuzul

Când călătoriți la Slatina cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Praga la Slatina
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Praga la Slatina cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Praga la Slatina Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
68.51kg
Autobuz
73.41kg
Zbor
195.76kg
Mașină
156.6kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Praga la Slatina?
Un bilet de autobuz de la Praga la Slatina este de 474,27 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 474,27 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Praga la Slatina?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Praga la Slatina este de 474,27 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Praga și Slatina cu autobuz?
Distanța între Praga și Slatina este de 978,78 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Praga și Slatina?
Călătoria de la Praga la Slatina durează în medie 21 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 21 ore 35 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Praga la Slatina?
Ruta de la Praga la Slatina are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Praga la Slatina?
Primul autobuz de la Praga la Slatina pleacă la orele 21:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Praga la Slatina?
Ultimul autobuz de la Praga la Slatina pleacă la orele 21:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Praga la Slatina?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 474,27 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Praga și Slatina?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Praga și Slatina este 21 ore 35 min..
Există un autobuz direct de la Praga la Slatina?
Da, există un autobuz direct între Praga și Slatina.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Praga la Slatina?
Călătoria cu autobuz de la Praga la Slatina creează 73.41kg emisii de CO2.

Treceți local de la Praga

Rute populare

Escapade de weekend de la Praga

Rute internaționale din Praga și zonele din apropiere

Alte destinații de la Praga

Principalele rute spre Slatina

Alte rute populare