Autobuz Sighișoara - Bacău preturi de la 72,76 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Sighișoara la Bacău cu autobuzul

Călătoria de la Sighișoara la Bacău cu autobuzul este de 166,28 km și durează 8 ore 33 min.. Există 10 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 11:00 și ultima la 20:15. Este posibil să călătoriți de la Sighișoara la Bacău cu autobuz pentru doar 72,76 lei sau până la 292,45 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 72,76 lei.

Cel mai mic pret72,76 lei
Durata călătoriei8 ore 33 min.
Conexiune pe zi10
Cel mai mic pret72,76 lei
Cel mai mare preț292,45 lei
Prima Plecare11:00
Ultima Plecare20:15
Distanţă166,28 km
PlecareSighișoara
SosireBacău
Transportatoritarsin, trans_nicolaescuDetalii

Autobuz Bilete de la Sighișoara la Bacău

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Sighișoara la Bacău cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Sighișoara la Bacău? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Sighișoara la Bacău cu autobuzul?

Când călătoriți de la Sighișoara la Bacău, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 201,71 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 72,76 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 201,71 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Sighișoara la Bacău.

Cât durează să ajung de la Sighișoara la Bacău cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 8 ore 33 min.. Atât durează să traversați 166,28 km de la Sighișoara la Bacău. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Sighișoara la Bacău ar putea să dureze mai mult de 8 ore 33 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Sighișoara la Bacău, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Sighișoara și Bacău vor termina călătoria în 4 ore 15 min.. În medie, va fi nevoie de vreo 8 ore 33 min. pentru a parcurge 166,28 km între Sighișoara și Bacău.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Sighișoara la Bacău?

Prima plecare zilnică de la Sighișoara la Bacău este la 11:00, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 20:15. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Sighișoara și Bacău. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la Sighișoara la 11:00. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 20:15. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Sighișoara și Bacău. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Sighișoara la Bacău?

În Sighișoara, stațiile de plecare includ Sighişoara (Romania). Când veți sosi în Bacău, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bacâu Parcare Stadion (Bacau, Romania),Bacau gară. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Sighișoara la Bacău sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Sighișoara la Bacău poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 10 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Sighișoara la Bacău. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Sighișoara la Bacău variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Bacău. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sighișoara la Bacău

Bilete ieftine de autobuz de la Sighișoara la Bacău
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sighișoara la Bacău.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Bacău, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sighișoara la Bacău.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sighișoara la Bacău

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Sighișoara la Bacău

Cele mai ieftine bilete de autobuz Sighișoara - Bacău pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,55 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Bacău cu autobuzul

Când călătoriți la Bacău cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Sighișoara la Bacău Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
11.64kg
Autobuz
12.47kg
Zbor
33.26kg
Mașină
26.6kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Sighișoara la Bacău?
Un bilet de autobuz de la Sighișoara la Bacău este de 201,71 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 72,76 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Sighișoara la Bacău?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Sighișoara la Bacău este de 72,76 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sighișoara și Bacău cu autobuz?
Distanța între Sighișoara și Bacău este de 166,28 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Sighișoara și Bacău?
Călătoria de la Sighișoara la Bacău durează în medie 8 ore 33 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 15 min..
Ce companii operează de la Sighișoara la Bacău?
Ruta Sighișoara - Bacău este acoperită de 13 operator(i). Puteți găsi pe Virail, tarsin, trans_nicolaescu, emmalines, vertrantis, viomob_impex, balint_trans, compania_rvg, apetrans, transemma, nicotur, trans_dor, trans_polosam, autogari și vera_trans ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Sighișoara la Bacău?
Ruta de la Sighișoara la Bacău are în medie 10 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Sighișoara la Bacău?
Primul autobuz de la Sighișoara la Bacău pleacă la orele 11:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Sighișoara la Bacău?
Ultimul autobuz de la Sighișoara la Bacău pleacă la orele 20:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sighișoara la Bacău?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 72,76 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Sighișoara și Bacău?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Sighișoara și Bacău este 4 ore 15 min..
Există un autobuz direct de la Sighișoara la Bacău?
Da, există un autobuz direct între Sighișoara și Bacău.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Sighișoara la Bacău?
Călătoria cu autobuz de la Sighișoara la Bacău creează 12.47kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sighișoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Sighișoara

Rute internaționale din Sighișoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sighișoara

Principalele rute spre Bacău

Rute asemănătoare

Alte rute populare