Autobuz Sighișoara - Craiova preturi de la 69,73 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Sighișoara la Craiova cu autobuzul

Călătoria de la Sighișoara la Craiova cu autobuzul este de 225,85 km și durează 10 ore 54 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:30 și ultima la 13:45. Este posibil să călătoriți de la Sighișoara la Craiova cu autobuz pentru doar 69,73 lei sau până la 185,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 69,73 lei.

Cel mai mic pret69,73 lei
Durata călătoriei10 ore 54 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret69,73 lei
Cel mai mare preț185,24 lei
Prima Plecare02:30
Ultima Plecare13:45
Distanţă225,85 km
PlecareSighișoara
SosireCraiova
Transportatoriautogari, minibus_tourDetalii

Autobuz Bilete de la Sighișoara la Craiova

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Sighișoara la Craiova cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Sighișoara la Craiova? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Sighișoara la Craiova?

În medie, un bilet de autobuz de la Sighișoara la Craiova vă va costa 145,03 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 69,73 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 145,03 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Sighișoara la Craiova.

Cât durează călătoria de la Sighișoara la Craiova cu autobuzul?

Distanța dintre Sighișoara și Craiova este aproximativ 225,85 km. În general, va dura în jur de 10 ore 54 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Sighișoara și Craiova cu autobuzul durează de obicei 10 ore 54 min. pentru a acoperi o distanță de 225,85 km. Cea mai scurtă călătorie de la Sighișoara la Craiova vă va duce 8 ore 16 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Craiova, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Sighișoara la Craiova?

În Sighișoara, stațiile de plecare includ Sighişoara (Romania). Când veți sosi în Craiova, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Craiova International Airport, CRA,CRAIOVA,Craiova Bulevardul Decebal. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Sighișoara la Craiova?

Numărul exact al călătoriilor de la Sighișoara la Craiova poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 6 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Sighișoara la Craiova. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Sighișoara la Craiova variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sighișoara la Craiova

Bilete ieftine de autobuz de la Sighișoara la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sighișoara la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sighișoara la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sighișoara la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Sighișoara la Craiova

Cele mai ieftine bilete de autobuz Sighișoara - Craiova pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,55 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu autobuzul

Când călătoriți la Craiova cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Sighișoara la Craiova Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
15.81kg
Autobuz
16.94kg
Zbor
45.17kg
Mașină
36.14kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Sighișoara la Craiova?
Un bilet de autobuz de la Sighișoara la Craiova este de 145,03 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 69,73 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Sighișoara la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Sighișoara la Craiova este de 69,73 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sighișoara și Craiova cu autobuz?
Distanța între Sighișoara și Craiova este de 225,85 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Sighișoara și Craiova?
Călătoria de la Sighișoara la Craiova durează în medie 10 ore 54 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 16 min..
Ce companii operează de la Sighișoara la Craiova?
Ruta Sighișoara - Craiova este acoperită de 8 operator(i). Puteți găsi pe Virail, autogari, minibus_tour, balint_trans, fany, transemma, duda_tour, b_b_ilan, gsmtrans și emmalines ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Sighișoara la Craiova?
Ruta de la Sighișoara la Craiova are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Sighișoara la Craiova?
Primul autobuz de la Sighișoara la Craiova pleacă la orele 02:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Sighișoara la Craiova?
Ultimul autobuz de la Sighișoara la Craiova pleacă la orele 13:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sighișoara la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 69,73 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Sighișoara și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Sighișoara și Craiova este 8 ore 16 min..
Există un autobuz direct de la Sighișoara la Craiova?
Da, există un autobuz direct între Sighișoara și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Sighișoara la Craiova?
Călătoria cu autobuz de la Sighișoara la Craiova creează 16.94kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sighișoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Sighișoara

Rute internaționale din Sighișoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sighișoara

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare