Autobuz Sighișoara - Cluj-Napoca preturi de la 666,50 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile 667,53 lei
3 zile 667,13 lei

Sighișoara la Cluj-Napoca cu autobuzul

Călătoria de la Sighișoara la Cluj-Napoca cu autobuzul este de 109,73 km și durează 2 ore 31 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 00:00. Este posibil să călătoriți de la Sighișoara la Cluj-Napoca cu autobuz pentru doar 666,50 lei sau până la 1.010,69 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 666,50 lei.

Cel mai mic pret666,50 lei
Durata călătoriei2 ore 31 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret666,50 lei
Cel mai mare preț1.010,69 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare00:00
Distanţă109,73 km
PlecareSighișoara
SosireCluj-Napoca
TransportatoriDaytrip

Autobuz Bilete de la Sighișoara la Cluj-Napoca

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Sighișoara la Cluj-Napoca cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Sighișoara la Cluj-Napoca. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Sighișoara la Cluj-Napoca cu autobuzul?

În medie, un bilet de autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca vă va costa 724,45 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 666,50 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 724,45 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Sighișoara la Cluj-Napoca.

Cât durează călătoria de la Sighișoara la Cluj-Napoca cu autobuzul?

Cu o distanță de 109,73 km între Sighișoara și Cluj-Napoca, de obicei va dura 2 ore 31 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 2 ore 31 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Sighișoara și Cluj-Napoca cu autobuzul durează de obicei 2 ore 31 min. pentru a acoperi o distanță de 109,73 km. Cea mai scurtă călătorie de la Sighișoara la Cluj-Napoca vă va duce 2 ore 31 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Cluj-Napoca, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Sighișoara la Cluj-Napoca?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Sighișoara de la următoarele stații: Sighişoara (Romania). Sosind la Cluj-Napoca, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Cluj International Airport,Cluj Napoca,Cluj-Napoca ,Cluj-Napoca Beta Bus Station. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Cluj-Napoca.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Sighișoara la Cluj-Napoca?

Numărul exact al călătoriilor de la Sighișoara la Cluj-Napoca poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Sighișoara la Cluj-Napoca. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Sighișoara la Cluj-Napoca variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Cluj-Napoca. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sighișoara la Cluj-Napoca

Bilete ieftine de autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sighișoara la Cluj-Napoca.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Cluj-Napoca, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sighișoara la Cluj-Napoca.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sighișoara la Cluj-Napoca

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 166,33 lei la 2.035,46 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 92% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Sighișoara la Cluj-Napoca

Cele mai ieftine bilete de autobuz Sighișoara - Cluj-Napoca pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 451,25 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 664,74 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cluj-Napoca cu autobuzul

Când călătoriți la Cluj-Napoca cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Sighișoara la Cluj-Napoca Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
7.68kg
Autobuz
8.23kg
Zbor
21.95kg
Mașină
17.56kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca?
Un bilet de autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca este de 724,45 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 666,50 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Sighișoara la Cluj-Napoca este de 666,50 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sighișoara și Cluj-Napoca cu autobuz?
Distanța între Sighișoara și Cluj-Napoca este de 109,73 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Sighișoara și Cluj-Napoca?
Călătoria de la Sighișoara la Cluj-Napoca durează în medie 2 ore 31 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 31 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Sighișoara la Cluj-Napoca?
Ruta de la Sighișoara la Cluj-Napoca are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca?
Primul autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca?
Ultimul autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sighișoara la Cluj-Napoca?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 666,50 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Sighișoara la Cluj-Napoca?
Există în medie 1 de la Sighișoara pentru a merge la Cluj-Napoca.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Sighișoara și Cluj-Napoca?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Sighișoara și Cluj-Napoca este 2 ore 31 min..
Există un autobuz direct de la Sighișoara la Cluj-Napoca?
Da, există un autobuz direct între Sighișoara și Cluj-Napoca.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca?
Călătoria cu autobuz de la Sighișoara la Cluj-Napoca creează 8.23kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sighișoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Sighișoara

Rute internaționale din Sighișoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sighișoara

Principalele rute spre Cluj-Napoca

Rute asemănătoare

Alte rute populare