Autobuz Sighișoara - Deva preturi de la 88,20 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Sighișoara la Deva cu autobuzul

Călătoria de la Sighișoara la Deva cu autobuzul este de 150,99 km și durează 7 ore 10 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:45 și ultima la 20:15. Este posibil să călătoriți de la Sighișoara la Deva cu autobuz pentru doar 88,20 lei sau până la 205,52 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 88,20 lei.

Cel mai mic pret88,20 lei
Durata călătoriei7 ore 10 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret88,20 lei
Cel mai mare preț205,52 lei
Prima Plecare04:45
Ultima Plecare20:15
Distanţă150,99 km
PlecareSighișoara
SosireDeva
Transportatorie_bus_romania, fanyDetalii

Autobuz Bilete de la Sighișoara la Deva

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Sighișoara la Deva cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Sighișoara la Deva. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Sighișoara la Deva?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Sighișoara la Deva. În medie, însă, veți plăti în jur de 166,72 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 88,20 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Deva. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Sighișoara la Deva vă va costa 166,72 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la Sighișoara la Deva cu autobuzul?

Distanța dintre Sighișoara și Deva este aproximativ 150,99 km. În general, va dura în jur de 7 ore 10 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Sighișoara și Deva cu autobuzul durează de obicei 7 ore 10 min. pentru a acoperi o distanță de 150,99 km. Cea mai scurtă călătorie de la Sighișoara la Deva vă va duce 5 ore 0 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Deva, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Sighișoara la Deva?

Puteți pleca din Sighișoara la stații precum Sighişoara (Romania). La finalul călătoriei, veți putea sosi în Deva la următoarele stații: Deva McDonalds. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Sighișoara și Deva. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Sighișoara la Deva au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Sighișoara la Deva folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 12 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sighișoara la Deva folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Sighișoara la Deva în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 12 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Deva. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sighișoara la Deva

Bilete ieftine de autobuz de la Sighișoara la Deva
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sighișoara la Deva.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sighișoara la Deva, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sighișoara la Deva.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sighișoara la Deva

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Sighișoara la Deva

Cele mai ieftine bilete de autobuz Sighișoara - Deva pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,07 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,65 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Deva cu autobuzul

Când călătoriți la Deva cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la Sighișoara la Deva
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sighișoara la Deva cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Sighișoara la Deva Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
10.57kg
Autobuz
11.32kg
Zbor
30.2kg
Mașină
24.16kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Sighișoara la Deva?
Un bilet de autobuz de la Sighișoara la Deva este de 166,72 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 88,20 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Sighișoara la Deva?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Sighișoara la Deva este de 88,20 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sighișoara și Deva cu autobuz?
Distanța între Sighișoara și Deva este de 150,99 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Sighișoara și Deva?
Călătoria de la Sighișoara la Deva durează în medie 7 ore 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 0 min..
Ce companii operează de la Sighișoara la Deva?
Ruta Sighișoara - Deva este acoperită de 12 operator(i). Puteți găsi pe Virail, e_bus_romania, fany, vertrantis, balint_trans, duda_trans, erick_trans, apetrans, transemma, FlixBus, cornul_prest, autogari, carpathian_transport_center și minibus_tour ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Sighișoara la Deva?
Ruta de la Sighișoara la Deva are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Sighișoara la Deva?
Primul autobuz de la Sighișoara la Deva pleacă la orele 04:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Sighișoara la Deva?
Ultimul autobuz de la Sighișoara la Deva pleacă la orele 20:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sighișoara la Deva?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 88,20 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Sighișoara și Deva?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Sighișoara și Deva este 5 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Sighișoara la Deva?
Da, există un autobuz direct între Sighișoara și Deva.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Sighișoara la Deva?
Călătoria cu autobuz de la Sighișoara la Deva creează 11.32kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sighișoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Sighișoara

Rute internaționale din Sighișoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sighișoara

Principalele rute spre Deva

Rute asemănătoare

Alte rute populare