Autobuz Timişoara - Budapesta preturi de la 75,20 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

83,41 lei
75,20 lei
83,46 lei

Timişoara la Budapesta cu autobuzul

Călătoria de la Timişoara la Budapesta cu autobuzul este de 256,16 km și durează 6 ore 38 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:05 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Budapesta cu autobuz pentru doar 75,20 lei sau până la 471,58 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 75,20 lei.

Cel mai mic pret75,20 lei
Durata călătoriei6 ore 38 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret75,20 lei
Cel mai mare preț471,58 lei
Prima Plecare04:05
Ultima Plecare23:00
Distanţă256,16 km
PlecareTimişoara
SosireBudapesta
TransportatoriFlixBus, Express Busline

Autobuz Bilete de la Timişoara la Budapest

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Timişoara la Budapesta

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Timişoara la Budapesta. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Timişoara la Budapesta?

Prețurile biletelor de autobuz de la Timişoara la Budapesta variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Timişoara la Budapesta vor costa 75,20 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 157,39 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Timişoara la Budapesta vă va costa 157,39 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Timişoara la Budapesta cu autobuzul?

Călătoria între Timişoara și Budapesta cu autobuzul este aproximativ 256,16 km. Vă va lua cam 6 ore 38 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Timişoara și Budapesta cu autobuzul durează de obicei 6 ore 38 min. pentru a acoperi o distanță de 256,16 km. Cea mai scurtă călătorie de la Timişoara la Budapesta vă va duce 5 ore 20 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Budapesta, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Timişoara la Budapesta?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Timişoara și Budapesta. Vă puteți începe călătoria în Timişoara la stații precum Timișoara Gazprom,TIMISOARA,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara, Gara Timisoara Nord,Metro. Acestea se leagă de stații care includ Budapest Kelenfold,Budapeszt,Budapest Deli,Budapest, Déli Pályaudvar,BUDAPEST - Nyugati,Budapest Airport (BUD),Budapest Keleti Pu,Budapest Népliget M din Budapesta. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Timişoara la Budapesta.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Timişoara spre Budapesta?

Veți putea să călătoriți de la Timişoara la Budapesta folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Timişoara la Budapesta folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Timişoara la Budapesta în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 2 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Budapesta. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Budapest

Bilete ieftine de autobuz de la Timişoara la Budapesta
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Budapesta.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Budapesta, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Budapesta.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Budapest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 71,44 lei la 216,07 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 67% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Timişoara la Budapesta

Cele mai ieftine bilete de autobuz Timişoara - Budapesta pot fi găsite până la 96,41 lei dacă aveți noroc sau 109,74 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 137,99 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Budapesta cu autobuzul

Când călătoriți la Budapesta cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus de la Timişoara la Budapesta
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Budapesta cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Timişoara la Budapesta Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
17.93kg
Autobuz
19.21kg
Zbor
51.23kg
Mașină
40.98kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Timişoara la Budapesta?
Un bilet de autobuz de la Timişoara la Budapesta este de 157,39 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 75,20 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Timişoara la Budapesta?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Timişoara la Budapesta este de 75,20 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Budapesta cu autobuz?
Distanța între Timişoara și Budapesta este de 256,16 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Timişoara și Budapesta?
Călătoria de la Timişoara la Budapesta durează în medie 6 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 20 min..
Ce companii operează de la Timişoara la Budapesta?
Ruta Timişoara - Budapesta este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus și Express Busline ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Timişoara la Budapesta?
Ruta de la Timişoara la Budapesta are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Timişoara la Budapesta?
Primul autobuz de la Timişoara la Budapesta pleacă la orele 04:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Timişoara la Budapesta?
Ultimul autobuz de la Timişoara la Budapesta pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Budapesta?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 75,20 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Budapesta?
Există în medie 4 de la Timişoara pentru a merge la Budapesta.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Timişoara și Budapesta?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Timişoara și Budapesta este 5 ore 20 min..
Există un autobuz direct de la Timişoara la Budapesta?
Da, există un autobuz direct între Timişoara și Budapesta.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Timişoara la Budapesta?
Călătoria cu autobuz de la Timişoara la Budapesta creează 19.21kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Budapesta

Rute asemănătoare

Alte rute populare