Gasiți un autobuz de la Timişoara până la Deva

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 20RON
Durata călătoriei 3 h 10 min
Călătorii pe zi 23
Prima plecare: 06:00
Ultima plecare: 23:00
Distanța 131km

Cum sunt stațiile de plecare în Timişoara și numit Deva?

Autobuzele de la Timişoara pleacă din Timisoara - Autogara Super Imposer, Timisoara - Autogara Autotim S.A., Timisoara - AUTOGENN, Timisoara - Autogara Normandia, Timisoara - CDI - Centru Medical Medlife Si Banca Transilvania, Timisoara - Peco OMV Gara De Nord și Timisoara - Statie Parcare Gara De Nord, ajungând la Deva - Autogara Plus Com, Deva - Autogara BV Dasler SRL, Deva - Parcare McDonald`s, Deva - Benzinaria PETROM (langa McDonald's) și Deva - Atlassib Deva.

Prețul biletului Timişoara - Deva în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
7,70 RON24,80 RON24,80 RON Detalii 22,05 RON Detalii 7,70 RON
29 RON Detalii 29 RON Detalii Detalii 29 RON Detalii
Detalii Detalii 19 RON Detalii 20 RON Detalii 23,24 RON

Deoarece călătoria de la Timişoara la care nu este atât de Deva mult timp, autobuzul este o soluție bună, dar dacă sunteți în căutarea pentru mai multe oferte sau orele de plecare, puteți avea, de asemenea, o privire la trenuri și soluții carpooling.

Pentru călătoriile relativ scurte, cum ar fi cea de la Timişoara la Deva, ai putea, de asemenea, alege să călătorească prin carpooling, alternativa mai ieftina, sau cu trenul, o alegere ecologică.

La ce oră autobuzele pentru a părăsi Deva?

Durata medie a călătoriei este 3 ore și 12 minute, dar cele mai rapide conexiuni de autobuz te la Deva în 3 ore. Primul autobuz este programată la 06:10, iar ultimul la 23:06./p>

Ce companii de autobuz servi Timişoara ruta - Deva

Există multe companii care cooperează cu virail, printre care, de asemenea Ducato Trans, Autogari, Crinul Aries, Ariesul, AUTOGENN, Duda Trans, Apetrans, Amarilia, Vertrantis, Transmixt Sibiu, Fany, Erick Trans și E-Bus Romania cu autobuze către Deva./p>

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another