Autobuz Timişoara - Braşov preturi de la 1.531,63 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
1.531,87 lei
1.531,87 lei

Timişoara la Braşov cu autobuzul

Călătoria de la Timişoara la Braşov cu autobuzul este de 340,72 km și durează 4 ore 57 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 00:00. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Braşov cu autobuz pentru doar 1.531,63 lei sau până la 2.020,95 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1.531,63 lei.

Cel mai mic pret1.531,63 lei
Durata călătoriei4 ore 57 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret1.531,63 lei
Cel mai mare preț2.020,95 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare00:00
Distanţă340,72 km
PlecareTimişoara
SosireBraşov
TransportatoriDaytrip

Autobuz Bilete de la Timişoara la Braşov

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Ajungeți de la Timişoara la Braşov cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Timişoara la Braşov. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de autobuz de la Timişoara la Braşov?

Prețurile biletelor de autobuz de la Timişoara la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Timişoara la Braşov vor costa 1.531,63 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 1.629,65 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Timişoara la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 1.629,65 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să ajung de la Timişoara la Braşov cu autobuzul?

Distanța dintre Timişoara și Braşov este aproximativ 340,72 km. În general, va dura în jur de 4 ore 57 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Timişoara și Braşov este lungă de vreo 340,72 km și de obicei durează aproximativ 4 ore 57 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 ore 57 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Timişoara la Braşov cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Timişoara la Braşov?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: Timișoara Gazprom,TIMISOARA,Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Timișoara, Gara Timisoara Nord,Metro. Sosind la Braşov, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov, Gara,Brasov - Stadium. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Braşov.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Timişoara spre Braşov?

Veți putea să călătoriți de la Timişoara la Braşov folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 1 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Timişoara la Braşov folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 1 legături directe de la Timişoara la Braşov în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Braşov. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Braşov

Bilete ieftine de autobuz de la Timişoara la Braşov
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Braşov.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Braşov, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Braşov.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Braşov

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 765,94 lei la 2.296,30 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 67% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Timişoara la Braşov

Cele mai ieftine bilete de autobuz Timişoara - Braşov pot fi găsite până la 92,89 lei dacă aveți noroc sau 361,79 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 659,90 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Braşov cu autobuzul

Când călătoriți la Braşov cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Timişoara la Braşov Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
23.85kg
Autobuz
25.55kg
Zbor
68.14kg
Mașină
54.51kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Timişoara la Braşov?
Un bilet de autobuz de la Timişoara la Braşov este de 1.629,65 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1.531,63 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Timişoara la Braşov?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Timişoara la Braşov este de 1.531,63 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Braşov cu autobuz?
Distanța între Timişoara și Braşov este de 340,72 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Timişoara și Braşov?
Călătoria de la Timişoara la Braşov durează în medie 4 ore 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 57 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Timişoara la Braşov?
Ruta de la Timişoara la Braşov are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Timişoara la Braşov?
Primul autobuz de la Timişoara la Braşov pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Timişoara la Braşov?
Ultimul autobuz de la Timişoara la Braşov pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Braşov?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 1.531,63 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Braşov?
Există în medie 1 de la Timişoara pentru a merge la Braşov.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Timişoara și Braşov?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Timişoara și Braşov este 4 ore 57 min..
Există un autobuz direct de la Timişoara la Braşov?
Da, există un autobuz direct între Timişoara și Braşov.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Timişoara la Braşov?
Călătoria cu autobuz de la Timişoara la Braşov creează 25.55kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Braşov

Rute asemănătoare

Alte rute populare