Autobuz Timişoara - Viena preturi de la 96,75 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 156,27 lei
Mâine 131,83 lei
2 zile 146,35 lei
3 zile 160,91 lei

Timişoara la Viena cu autobuzul

Călătoria de la Timişoara la Viena cu autobuzul este de 458,71 km și durează 9 ore 29 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:05 și ultima la 13:15. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Viena cu autobuz pentru doar 96,75 lei sau până la 1.892,05 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 96,75 lei.

Cel mai mic pret96,75 lei
Durata călătoriei9 ore 29 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret96,75 lei
Cel mai mare preț1.892,05 lei
Prima Plecare01:05
Ultima Plecare13:15
Distanţă458,71 km
PlecareTimişoara
SosireViena
TransportatoriDaytrip, FlixBus

Autobuz Bilete de la Timişoara la Vienna

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Timişoara la Viena cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Timişoara la Viena. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Timişoara la Viena cu autobuzul?

În medie, un bilet de autobuz de la Timişoara la Viena vă va costa 404,88 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 96,75 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 404,88 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Timişoara la Viena.

Cât de lungă este călătoria de la Timişoara la Viena cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este 9 ore 29 min.. Atât durează să traversați 458,71 km de la Timişoara la Viena. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Timişoara la Viena ar putea să dureze mai mult de 9 ore 29 min.. Călătoria de la Timişoara la Viena acoperă o distanță de 458,71 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 9 ore 29 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 ore 25 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Timişoara la Viena făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Timişoara la Viena?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: Timişoara, Calea Stan Vidrighin,Metro,Timișoara, Gara Timisoara Nord,Timișoara Gazprom,TIMISOARA. Sosind la Viena, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Wien, Hütteldorf,Wien Mitte,Vienna Erdberg (VIB),Wien Quartier Belvedere,Wien Westbahnhof (U3),Wien Meidling (wlb),Wien Praterstern (U2),Wien, Hauptbahnhof,Wien - Matzleinsdorfer Platz. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Viena.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Timişoara spre Viena?

În medie, sunt 7 plecări zilnice de la Timişoara la Viena. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 3 plecări de la Timişoara care merg direct la Viena. Există 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Viena. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Vienna

Bilete ieftine de autobuz de la Timişoara la Viena
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Viena.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Viena, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Viena.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Vienna

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 94,26 lei la 846,42 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 89% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Timişoara la Viena

Cele mai ieftine bilete de autobuz Timişoara - Viena pot fi găsite până la 144,73 lei dacă aveți noroc sau 209,70 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 374,64 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Viena cu autobuzul

Când călătoriți la Viena cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Timişoara la Viena
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Viena cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Timişoara la Viena Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
32.11kg
Autobuz
34.4kg
Zbor
91.74kg
Mașină
73.39kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Timişoara la Viena?
Un bilet de autobuz de la Timişoara la Viena este de 404,88 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 96,75 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Timişoara la Viena?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Timişoara la Viena este de 96,75 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Viena cu autobuz?
Distanța între Timişoara și Viena este de 458,71 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Timişoara și Viena?
Călătoria de la Timişoara la Viena durează în medie 9 ore 29 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 25 min..
Ce companii operează de la Timişoara la Viena?
Ruta Timişoara - Viena este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Daytrip și FlixBus ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Timişoara la Viena?
Ruta de la Timişoara la Viena are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Timişoara la Viena?
Primul autobuz de la Timişoara la Viena pleacă la orele 01:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Timişoara la Viena?
Ultimul autobuz de la Timişoara la Viena pleacă la orele 13:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Viena?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 96,75 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la Viena?
Există în medie 3 de la Timişoara pentru a merge la Viena.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Timişoara și Viena?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Timişoara și Viena este 4 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la Timişoara la Viena?
Da, există un autobuz direct între Timişoara și Viena.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Timişoara la Viena?
Călătoria cu autobuz de la Timişoara la Viena creează 34.4kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Viena

Rute asemănătoare

Alte rute populare