Tren Bacova - Buziaş prețuri de la 4,40 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Bacova la Buziaş cu trenul

Călătoria de la Bacova la Buziaş cu trenul este de 4,32 km și durează 0 ore 5 min.. Există 4 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 07:45 și ultima la 20:03. Este posibil să călătoriți de la Bacova la Buziaş cu tren pentru doar 4,40 lei sau până la 4,45 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,40 lei.

Cel mai mic pret4,40 lei
Durata călătoriei0 ore 5 min.
Conexiune pe zi4
Cel mai mic pret4,40 lei
Cel mai mare preț4,45 lei
Prima Plecare07:45
Ultima Plecare20:03
Distanţă4,32 km
PlecareBacova
SosireBuziaş
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Bacova la Buziaş

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Bacova la Buziaş

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Bacova la Buziaş? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Bacova la Buziaş?

În medie, un bilet de tren de la Bacova la Buziaş vă va costa 4,45 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 4,40 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bacova la Buziaş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Bacova la Buziaş vă va costa 4,45 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Bacova la Buziaş cu trenul?

Călătoria între Bacova și Buziaş cu trenul este aproximativ 4,32 km. Vă va lua cam 0 ore 5 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Pentru a ajunge mai repede de la Bacova la Buziaş, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Bacova și Buziaş vor termina călătoria în 0 ore 5 min.. În medie, vă va lua cam 0 ore 5 min. pentru a parcurge 4,32 km între Bacova și Buziaş.

Când sunt plecările de la Bacova la Buziaş?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Bacova la Buziaş la 07:45. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 20:03. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. În general, prima plecare a serii din Bacova va fi la 07:45, iar ultima plecare va fi la 20:03. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Bacova la Buziaş se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Bacova la Buziaş?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Bacova de la următoarele stații: . Sosind la Buziaş, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Buziaş.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Bacova spre Buziaş?

În medie, sunt 4 plecări zilnice de la Bacova la Buziaş. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 4 plecări de la Bacova care merg direct la Buziaş. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bacova la Buziaş. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Bacova la Buziaş

Bilete ieftine de tren de la Bacova la Buziaş
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bacova la Buziaş.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bacova la Buziaş, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bacova la Buziaş.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Bacova la Buziaş

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bacova la Buziaş

Cele mai ieftine bilete de tren Bacova - Buziaş pot fi găsite până la 3,37 lei dacă aveți noroc sau 3,98 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 4,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Buziaş cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Buziaş, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Bacova la Buziaş
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bacova la Buziaş cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Bacova la Buziaş Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.3kg
Autobuz
0.32kg
Zbor
0.86kg
Mașină
0.69kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bacova la Buziaş cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bacova și Buziaş sunt 0.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bacova și Buziaş? Luând trenul între Bacova și Buziaş veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 0.56kg față de un zbor, 0.02kg față de autobuz și 0.39kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bacova la Buziaş?
Un bilet de tren de la Bacova la Buziaş este de 4,45 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bacova la Buziaş?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bacova la Buziaş este de 4,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bacova și Buziaş cu tren?
Distanța între Bacova și Buziaş este de 4,32 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bacova și Buziaş?
Călătoria de la Bacova la Buziaş durează în medie 0 ore 5 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 5 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bacova la Buziaş?
Ruta de la Bacova la Buziaş are în medie 4 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bacova la Buziaş?
Primul tren de la Bacova la Buziaş pleacă la orele 07:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bacova la Buziaş?
Ultimul tren de la Bacova la Buziaş pleacă la orele 20:03. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bacova la Buziaş?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bacova la Buziaş?
Există în medie 4 de la Bacova pentru a merge la Buziaş.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bacova și Buziaş?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bacova și Buziaş este 0 ore 5 min..
Există un tren direct de la Bacova la Buziaş?
Da, există un tren direct între Bacova și Buziaş.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bacova la Buziaş?
Călătoria cu tren de la Bacova la Buziaş creează 0.3kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bacova

Rute populare

Escapade de weekend de la Bacova

Rute internaționale din Bacova și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bacova

Principalele rute spre Buziaş

Alte rute populare