Tren Bacău - Orbeni prețuri de la 6,40 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Bacău la Orbeni cu trenul

Călătoria de la Bacău la Orbeni cu trenul este de 32,79 km și durează 0 ore 57 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:01 și ultima la 20:30. Este posibil să călătoriți de la Bacău la Orbeni cu tren pentru doar 6,40 lei sau până la 11,53 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 6,40 lei.

Cel mai mic pret6,40 lei
Durata călătoriei0 ore 57 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret6,40 lei
Cel mai mare preț11,53 lei
Prima Plecare06:01
Ultima Plecare20:30
Distanţă32,79 km
PlecareBacău
SosireOrbeni
TransportatoriCFR Calatori

Ajungeți de la Bacău la Orbeni cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Bacău la Orbeni. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Bacău la Orbeni?

În medie, un bilet de tren de la Bacău la Orbeni vă va costa 8,80 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 6,40 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Bacău la Orbeni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Bacău la Orbeni variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 8,80 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Bacău la Orbeni cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 0 ore 57 min.. Atât durează să traversați 32,79 km de la Bacău la Orbeni. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Bacău la Orbeni ar putea să dureze mai mult de 0 ore 57 min.. Călătoria între Bacău și Orbeni cu trenul durează de obicei 0 ore 57 min. pentru a acoperi o distanță de 32,79 km. Cea mai scurtă călătorie de la Bacău la Orbeni vă va duce 0 ore 39 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Orbeni, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Bacău la Orbeni?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Bacău la Orbeni la 06:01. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 20:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima plecare a serii de la Bacău la Orbeni este la 06:01, în timp ce ultima călătorie pornește la 20:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Bacău și Orbeni. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Bacău la Orbeni?

În Bacău, stațiile de plecare includ Bacau gară,Bacâu Parcare Stadion (Bacau, Romania). Când veți sosi în Orbeni, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Bacău la Orbeni?

Ruta de la Bacău la Orbeni este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Bacău de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Bacău la Orbeni, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 4 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Bacău la Orbeni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Bacău la Orbeni
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Bacău la Orbeni.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Bacău la Orbeni, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Bacău la Orbeni.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Bacău la Orbeni

Cele mai ieftine bilete de tren Bacău - Orbeni pot fi găsite până la 4,74 lei dacă aveți noroc sau 5,60 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 6,55 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Orbeni cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Orbeni, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Bacău la Orbeni
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Bacău la Orbeni cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Bacău la Orbeni Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.3kg
Autobuz
2.46kg
Zbor
6.56kg
Mașină
5.25kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Bacău la Orbeni cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Bacău și Orbeni sunt 2.3kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Bacău și Orbeni? Luând trenul între Bacău și Orbeni veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 4.26kg față de un zbor, 0.16kg față de autobuz și 2.95kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Bacău la Orbeni?
Un bilet de tren de la Bacău la Orbeni este de 8,80 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 6,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Bacău la Orbeni?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Bacău la Orbeni este de 6,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Bacău și Orbeni cu tren?
Distanța între Bacău și Orbeni este de 32,79 km.
Cât durează călătoria cu tren între Bacău și Orbeni?
Călătoria de la Bacău la Orbeni durează în medie 0 ore 57 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 39 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Bacău la Orbeni?
Ruta de la Bacău la Orbeni are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Bacău la Orbeni?
Primul tren de la Bacău la Orbeni pleacă la orele 06:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Bacău la Orbeni?
Ultimul tren de la Bacău la Orbeni pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Bacău la Orbeni?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 6,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Bacău la Orbeni?
Există în medie 4 de la Bacău pentru a merge la Orbeni.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Bacău și Orbeni?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Bacău și Orbeni este 0 ore 39 min..
Există un tren direct de la Bacău la Orbeni?
Da, există un tren direct între Bacău și Orbeni.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Bacău la Orbeni?
Călătoria cu tren de la Bacău la Orbeni creează 2.3kg emisii de CO2.

Treceți local de la Bacău

Rute populare

Escapade de weekend de la Bacău

Rute internaționale din Bacău și zonele din apropiere

Alte destinații de la Bacău

Principalele rute spre Orbeni

Rute asemănătoare

Alte rute populare