Tren Constanţa - Dodești prețuri de la 65,92 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Constanţa la Dodești cu trenul

Călătoria de la Constanţa la Dodești cu trenul este de 248,86 km și durează 11 ore 6 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 01:20 și ultima la 23:00. Este posibil să călătoriți de la Constanţa la Dodești cu tren pentru doar 65,92 lei sau până la 76,96 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 65,92 lei.

Cel mai mic pret65,92 lei
Durata călătoriei11 ore 6 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret65,92 lei
Cel mai mare preț76,96 lei
Prima Plecare01:20
Ultima Plecare23:00
Distanţă248,86 km
PlecareConstanţa
SosireDodești
Transportatoriinfofer
Bilete ieftine de tren de la Constanţa la Dodești
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la Dodești.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Dodești, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Constanţa la Dodești.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Dodești cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Dodești, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Constanţa la Dodești Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
17.42kg
Autobuz
18.66kg
Zbor
49.77kg
Mașină
39.82kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Constanţa la Dodești cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Constanţa și Dodești sunt 17.42kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Constanţa și Dodești? Luând trenul între Constanţa și Dodești veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 32.35kg față de un zbor, 1.24kg față de autobuz și 22.4kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Constanţa la Dodești?
Un bilet de tren de la Constanţa la Dodești este de 74,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 65,92 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Constanţa la Dodești?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Constanţa la Dodești este de 65,92 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Constanţa și Dodești cu tren?
Distanța între Constanţa și Dodești este de 248,86 km.
Cât durează călătoria cu tren între Constanţa și Dodești?
Călătoria de la Constanţa la Dodești durează în medie 11 ore 6 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 ore 7 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Constanţa la Dodești?
Ruta de la Constanţa la Dodești are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Constanţa la Dodești?
Primul tren de la Constanţa la Dodești pleacă la orele 01:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Constanţa la Dodești?
Ultimul tren de la Constanţa la Dodești pleacă la orele 23:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Constanţa la Dodești?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 65,92 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Constanţa și Dodești?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Constanţa și Dodești este 8 ore 7 min..
Există un tren direct de la Constanţa la Dodești?
Da, există un tren direct între Constanţa și Dodești.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Constanţa la Dodești?
Călătoria cu tren de la Constanţa la Dodești creează 17.42kg emisii de CO2.

Treceți local de la Constanţa

Rute populare

Escapade de weekend de la Constanţa

Rute internaționale din Constanţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Constanţa

Principalele rute spre Dodești

Rute asemănătoare

Alte rute populare