Tren Râmnicu Vâlcea - Băbeni prețuri de la 4,94 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Râmnicu Vâlcea la Băbeni cu trenul

Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni cu trenul este de 18,18 km și durează 0 ore 37 min.. Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:05 și ultima la 19:30. Este posibil să călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni cu tren pentru doar 4,94 lei sau până la 14,85 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,94 lei.

Cel mai mic pret4,94 lei
Durata călătoriei0 ore 37 min.
Conexiune pe zi9
Cel mai mic pret4,94 lei
Cel mai mare preț14,85 lei
Prima Plecare05:05
Ultima Plecare19:30
Distanţă18,18 km
PlecareRâmnicu Vâlcea
SosireBăbeni
TransportatoriCFR Calatori

Călătoria dvs. de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni cu trenul?

Când călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 7,87 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 4,94 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 7,87 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni cu trenul?

Cu o distanță de 18,18 km între Râmnicu Vâlcea și Băbeni, de obicei va dura 0 ore 37 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 0 ore 37 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Râmnicu Vâlcea și Băbeni este lungă de vreo 18,18 km și de obicei durează aproximativ 0 ore 37 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 23 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?

Prima plecare zilnică de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni este la 05:05, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 19:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Râmnicu Vâlcea și Băbeni. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. Prima călătorie a serii pleacă de la Râmnicu Vâlcea la 05:05. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 19:30. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Râmnicu Vâlcea și Băbeni. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?

Puteți pleca din Râmnicu Vâlcea la stații precum Ramnicu Valcea,Ramnicu Valcea (Romania). La finalul călătoriei, veți putea sosi în Băbeni la următoarele stații: . Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Râmnicu Vâlcea și Băbeni. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?

Dacă vreți să ajungeți de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 9 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 9 călătorii directe între Râmnicu Vâlcea și Băbeni. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni

Cele mai ieftine bilete de tren Râmnicu Vâlcea - Băbeni pot fi găsite până la 0,00 lei dacă aveți noroc sau 3,49 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 4,94 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Băbeni cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Băbeni, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Râmnicu Vâlcea la Băbeni Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.27kg
Autobuz
1.36kg
Zbor
3.64kg
Mașină
2.91kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Râmnicu Vâlcea și Băbeni sunt 1.27kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Râmnicu Vâlcea și Băbeni? Luând trenul între Râmnicu Vâlcea și Băbeni veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 2.37kg față de un zbor, 0.09kg față de autobuz și 1.64kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?
Un bilet de tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni este de 7,87 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,94 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni este de 4,94 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Râmnicu Vâlcea și Băbeni cu tren?
Distanța între Râmnicu Vâlcea și Băbeni este de 18,18 km.
Cât durează călătoria cu tren între Râmnicu Vâlcea și Băbeni?
Călătoria de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni durează în medie 0 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 23 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?
Ruta de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?
Primul tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?
Ultimul tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni pleacă la orele 19:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,94 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?
Există în medie 9 de la Râmnicu Vâlcea pentru a merge la Băbeni.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Râmnicu Vâlcea și Băbeni?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Râmnicu Vâlcea și Băbeni este 0 ore 23 min..
Există un tren direct de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?
Da, există un tren direct între Râmnicu Vâlcea și Băbeni.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni?
Călătoria cu tren de la Râmnicu Vâlcea la Băbeni creează 1.27kg emisii de CO2.

Treceți local de la Râmnicu Vâlcea

Rute populare

Escapade de weekend de la Râmnicu Vâlcea

Rute internaționale din Râmnicu Vâlcea și zonele din apropiere

Alte destinații de la Râmnicu Vâlcea

Principalele rute spre Băbeni

Rute asemănătoare

Alte rute populare