Tren Gura Humorului - Craiova prețuri de la 75,64RON

Începe de la
75,64RON
Descoperă

Gura Humorului la Craiova de la tren

Călătoria de la Gura Humorului la Craiova de la tren este de 394,5 km și durează 13 h 5 min. Există 5 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:28 și ultima la 21:29. Este posibil să călătoriți de la Gura Humorului la Craiova cu tren pentru doar 75,64RON sau până la 246,13RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 75,64RON.

Cel mai bun preț 75,64RON
Durata călătoriei 13 h 5 min
Conexiune pe zi 5
Cel mai mic pret 75,64RON
Cel mai mare preț 246,13RON
Prima Plecare 06:28
Ultima Plecare 21:29
Distanţă 394,5 km
Plecare Gura Humorului
Sosire Craiova
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Gura Humorului la Craiova

  Sep 29
  Detalii
  23°
  Sep 30
  Detalii
  23°
  Oct 01
  Detalii
  18°
  Oct 02
  Detalii
  18°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  21°
  Oct 05
  Detalii
  21°
  Oct 06
  Detalii
  20°
  Oct 07
  Detalii
  13°
  Oct 08
  Detalii
  12°
  Oct 09
  Detalii
  17°
  Oct 10
  Detalii
  18°
  Oct 11
  Detalii
  13°
  Oct 12
  Detalii
  Oct 13
  Detalii
Departure date
Friday,Sep 29 2023
23°

Călătoria dvs. de la Gura Humorului la Craiova cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Gura Humorului la Craiova? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Gura Humorului la Craiova?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Gura Humorului la Craiova costă 146,35RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 194,77RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Gura Humorului la Craiova.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Gura Humorului la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Gura Humorului la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Gura Humorului la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Gura Humorului la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Gura Humorului la Craiova

Cele mai ieftine bilete de tren Gura Humorului - Craiova pot fi găsite până la 76RON dacă aveți noroc sau 121RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 168RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Craiova, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Gura Humorului la Craiova
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Gura Humorului la Craiova cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Gura Humorului la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.7kg
Autobuz
31.1kg
Zbor
1,244.7kg
Mașină
120.0kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Gura Humorului la Craiova cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Gura Humorului și Craiova sunt 4.7kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Gura Humorului și Craiova? Luând trenul între Gura Humorului și Craiova veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,240.0kg față de un zbor, 26.4kg față de autobuz și 115.3kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Gura Humorului la Craiova?
Un bilet de tren de la Gura Humorului la Craiova este de 172,20RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 75,64RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Gura Humorului la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Gura Humorului la Craiova este de 75,64RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Gura Humorului și Craiova cu tren?
Distanța între Gura Humorului și Craiova este de 394,5 km.
Cât durează călătoria cu tren între Gura Humorului și Craiova?
Călătoria de la Gura Humorului la Craiova durează în medie 13 h 49 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 13 h 5 min.
Ce companii operează de la Gura Humorului la Craiova?
Ruta Gura Humorului - Craiova este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Gura Humorului la Craiova?
Ruta de la Gura Humorului la Craiova are în medie 5 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Gura Humorului la Craiova?
Primul tren de la Gura Humorului la Craiova pleacă la orele 06:28. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Gura Humorului la Craiova?
Ultimul tren de la Gura Humorului la Craiova pleacă la orele 21:29. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Gura Humorului la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 75,64RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Gura Humorului la Craiova?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Gura Humorului pentru a merge la Craiova. Puteți merge de la Gura Humorului (autogara Daily Motors) și puteți ajunge la Craiova.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Gura Humorului și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Gura Humorului și Craiova este 13 h 5 min.
Există un tren direct de la Gura Humorului la Craiova?
Da, există un tren direct între Gura Humorului și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Gura Humorului la Craiova?
Călătoria cu tren de la Gura Humorului la Craiova creează 4.7kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Gura Humorului

Rute populare

Escapade de weekend de la Gura Humorului

Alte destinații de la Gura Humorului

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare