Tren Lieşti - Constanţa prețuri de la 23,55 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Lieşti la Constanţa cu trenul

Călătoria de la Lieşti la Constanţa cu trenul este de 182,88 km și durează 7 ore 8 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:38 și ultima la 21:13. Este posibil să călătoriți de la Lieşti la Constanţa cu tren pentru doar 23,55 lei sau până la 137,31 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 23,55 lei.

Cel mai mic pret23,55 lei
Durata călătoriei7 ore 8 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret23,55 lei
Cel mai mare preț137,31 lei
Prima Plecare00:38
Ultima Plecare21:13
Distanţă182,88 km
PlecareLieşti
SosireConstanţa
TransportatoriCFR Calatori

Ajungeți de la Lieşti la Constanţa cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Lieşti la Constanţa. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Lieşti la Constanţa?

Când călătoriți de la Lieşti la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 68,12 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 23,55 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Lieşti la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Lieşti la Constanţa variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 68,12 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Lieşti la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Lieşti și Constanţa cu trenul este aproximativ 182,88 km. Vă va lua cam 7 ore 8 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Lieşti și Constanţa cu trenul durează de obicei 7 ore 8 min. pentru a acoperi o distanță de 182,88 km. Cea mai scurtă călătorie de la Lieşti la Constanţa vă va duce 4 ore 25 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Constanţa, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Lieşti laConstanţa?

Veți putea pleca din Lieşti folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ Constanta Vila Oriana,Constanta,Constanța din Constanţa. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Lieşti, fie în Constanţa, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Lieşti la Constanţa sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Lieşti la Constanţa folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Lieşti la Constanţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Lieşti la Constanţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Lieşti la Constanţa. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de tren de la Lieşti la Constanţa
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Lieşti la Constanţa.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Lieşti la Constanţa, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Lieşti la Constanţa.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Lieşti la Constanţa

Cele mai ieftine bilete de tren Lieşti - Constanţa pot fi găsite până la 13,24 lei dacă aveți noroc sau 38,29 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 57,27 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Constanţa cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Constanţa, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Lieşti la Constanţa
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Lieşti la Constanţa cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Lieşti la Constanţa Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.8kg
Autobuz
13.72kg
Zbor
36.58kg
Mașină
29.26kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Lieşti la Constanţa cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Lieşti și Constanţa sunt 12.8kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Lieşti și Constanţa? Luând trenul între Lieşti și Constanţa veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 23.78kg față de un zbor, 0.92kg față de autobuz și 16.46kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Lieşti la Constanţa?
Un bilet de tren de la Lieşti la Constanţa este de 68,12 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 23,55 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Lieşti la Constanţa?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Lieşti la Constanţa este de 23,55 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Lieşti și Constanţa cu tren?
Distanța între Lieşti și Constanţa este de 182,88 km.
Cât durează călătoria cu tren între Lieşti și Constanţa?
Călătoria de la Lieşti la Constanţa durează în medie 7 ore 8 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 25 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Lieşti la Constanţa?
Ruta de la Lieşti la Constanţa are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Lieşti la Constanţa?
Primul tren de la Lieşti la Constanţa pleacă la orele 00:38. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Lieşti la Constanţa?
Ultimul tren de la Lieşti la Constanţa pleacă la orele 21:13. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Lieşti la Constanţa?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 23,55 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Lieşti și Constanţa?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Lieşti și Constanţa este 4 ore 25 min..
Există un tren direct de la Lieşti la Constanţa?
Da, există un tren direct între Lieşti și Constanţa.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Lieşti la Constanţa?
Călătoria cu tren de la Lieşti la Constanţa creează 12.8kg emisii de CO2.

Treceți local de la Lieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Lieşti

Rute internaționale din Lieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Lieşti

Principalele rute spre Constanţa

Rute asemănătoare

Alte rute populare