Tren Iaşi - Craiova prețuri de la 18,08 lei

Începe de la
18,08 lei

Iaşi la Craiova de la tren

Călătoria de la Iaşi la Craiova de la tren este de 433,26 km și durează 7 ore 27 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:05 și ultima la 16:07. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Craiova cu tren pentru doar 18,08 lei sau până la 210,80 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 18,08 lei.

Cel mai mic pret18,08 lei
Durata călătoriei7 ore 27 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret18,08 lei
Cel mai mare preț210,80 lei
Prima Plecare05:05
Ultima Plecare16:07
Distanţă433,26 km
PlecareIaşi
SosireCraiova
TransportatoriCFR Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Iași la Craiova

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătoria de la Iaşi la Craiova cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Iaşi la Craiova?

Când călătoriți de la Iaşi la Craiova, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 161,64 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 18,08 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Craiova, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 161,64 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât durează călătoria de la Iaşi la Craiova cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 7 ore 27 min.. Atât durează să traversați 433,26 km de la Iaşi la Craiova. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova ar putea să dureze mai mult de 7 ore 27 min.. Călătoria între Iaşi și Craiova este lungă de vreo 433,26 km și de obicei durează aproximativ 7 ore 27 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 9 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Craiova cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Iaşi la Craiova?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Craiova, care de obicei este la 05:05. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 16:07. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Craiova la 05:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la 16:07. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laCraiova?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Craiova. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Craiova. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Craiova.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Craiova?

Ruta de la Iaşi la Craiova este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Craiova, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Craiova

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 18,08 lei la 161,54 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 89% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Craiova

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Craiova pot fi găsite până la 97,43 lei dacă aveți noroc sau 140,19 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 171,71 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Craiova, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori și Regio Calatori de la Iaşi la Craiova
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Craiova cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori
quiet_zone Zona de liniste check cross
wifi Wifi check cross
power_sockets Prize check cross
luggage Bagaje check cross
accessibility Accesibilitate check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check
air_con Aer condiționat check cross
bicycle Bicicleta check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check

Iaşi la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
30.33kg
Autobuz
32.49kg
Zbor
86.65kg
Mașină
69.32kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Craiova cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Craiova sunt 30.33kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Craiova? Luând trenul între Iaşi și Craiova veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 56.32kg față de un zbor, 2.16kg față de autobuz și 38.99kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Craiova?
Un bilet de tren de la Iaşi la Craiova este de 161,64 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 18,08 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Craiova este de 18,08 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Craiova cu tren?
Distanța între Iaşi și Craiova este de 433,26 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Craiova?
Călătoria de la Iaşi la Craiova durează în medie 7 ore 27 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 9 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Craiova?
Ruta Iaşi - Craiova este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori și Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Craiova?
Ruta de la Iaşi la Craiova are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Craiova?
Primul tren de la Iaşi la Craiova pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Craiova?
Ultimul tren de la Iaşi la Craiova pleacă la orele 16:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 18,08 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Craiova?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Craiova. Puteți merge de la Iasi și puteți ajunge la Craiova (Autogara Pelendava Nord) și Craiova International Airport CRA.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Craiova este 2 ore 9 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Craiova?
Da, există un tren direct între Iaşi și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Craiova?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Craiova creează 30.33kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare