• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Iaşi până la Craiova Starting from 79 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Craiova

Ajungeți de la Iaşi la Craiova cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Craiova. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Craiova?

Când călătoriți de la Iaşi la Craiova, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 126,88 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 79 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Iaşi la Craiova transport tren

Cel mai bun preț 79 RON
Durata călătoriei 12 h 55 min
Călătorii pe zi 33
Prima plecare 09:20
Ultima plecare 02:21
Distanța 433 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
33
Transportatori
1
Prețul minim
79 RON
Prețul maxim
149 RON

Iaşi - Craiova

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

106,65 RON

Data
Sâmbătă 9 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Iași - Craiova Triaj hc
05:07 - 17:44
CFR Călători
12h 37min
2 schimbări
CO2: 15.58kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

510,08 RON

Data
Sâmbătă 9 Octombrie 2021
Wizz Air-logo
Iasi - Craiova
19:30 - 18:10
Wizz Air
22h 40min
1 schimbări
CO2: 86.98kg
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 12 h 37 min
Iași - Craiova Triaj Hc
08:07 - 20:44
106,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 14 min
Iași - Craiova Triaj Hc
08:07 - 19:21
106,65 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 1 min
Iași - Craiova
08:07 - 19:08
109,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 55 min
Iași - Craiova Triaj Hc
09:20 - 23:15
111,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 13 h 50 min
Nicolina - Craiova Triaj Hc
09:25 - 23:15
111,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 49 min
Iași - Craiova
09:20 - 21:09
112,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 44 min
Nicolina - Craiova
09:25 - 21:09
112,45 RON

Cât durează călătoria de la Iaşi la Craiova cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Craiova este lungă de vreo 433 km și de obicei durează aproximativ 12 h 55 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 10 h 28 min. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la Craiova cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Craiova?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Craiova la 09:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:21. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Craiova?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași și Nicolina. Sosind la Craiova, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Craiova Triaj Hc și Craiova. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Craiova.

Câte călătorii zilnice există de la Iaşi la Craiova?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Craiova, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 40 plecări pe zi. În medie, sunt 33 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Iaşi și Craiova. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 33 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.