Gasiți un tren de la Cluj-Napoca până la Craiova

Începe de la
42,62 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Craiova

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Cluj-Napoca la Craiova? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Cluj-Napoca la Craiova?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Cluj-Napoca la Craiova costă 42,62 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 90,50 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Cluj-Napoca la Craiova.Cluj-Napoca la Craiova transport tren

Durata călătoriei 10 h 41 min
Călătorii pe zi 11
Prima plecare 02:36
Ultima plecare 19:02
Distanța 273 km
Plecare Cluj-Napoca
Sosire Craiova
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Prețul biletului Cluj-Napoca - Craiova în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
13
Transportatori
3
Prețul minim
42,62 RON
Prețul maxim
159,66 RON

Cluj-Napoca - Craiova

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Cluj-Napoca la Craiova cu trenul?

Distanța dintre Cluj-Napoca și Craiova este în jur de 273 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 10 h 34 min. Totuși, cele mai rapide rute între Cluj-Napoca și Craiova durează 8 h 50 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

În ce moment al zilei pot călători de la Cluj-Napoca la Craiova?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Cluj-Napoca la Craiova, care de obicei este la 09:11. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 19:02. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Cluj-Napoca laCraiova?

În Cluj-Napoca, stațiile de plecare includ Cluj Napoca, Cluj Napoca International Airport și Cluj Napoca Est. Când veți sosi în Craiova, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Craiova și Craiova (Autogara Pelendava Nord). Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Cluj-Napoca la Craiova sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 12 plecări zilnice de la Cluj-Napoca la Craiova. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 28 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Infofer, CFR Călători și și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la Cluj-Napoca care merg direct la Craiova. Există 11 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback