Tren Cluj-Napoca - Craiova prețuri de la 118,01 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine 118,01 lei
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Cluj-Napoca la Craiova cu trenul

Călătoria de la Cluj-Napoca la Craiova cu trenul este de 273,18 km și durează 9 ore 35 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:26 și ultima la 09:26. Este posibil să călătoriți de la Cluj-Napoca la Craiova cu tren pentru doar 118,01 lei sau până la 118,01 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 118,01 lei.

Cel mai mic pret118,01 lei
Durata călătoriei9 ore 35 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret118,01 lei
Cel mai mare preț118,01 lei
Prima Plecare09:26
Ultima Plecare09:26
Distanţă273,18 km
PlecareCluj-Napoca
SosireCraiova
TransportatoriRomanian Railways

Tren Bilete de la Cluj-Napoca la Craiova

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Cluj-Napoca la Craiova

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Cluj-Napoca la Craiova? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Cluj-Napoca la Craiova, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Cluj-Napoca la Craiova?

Prețurile biletelor de tren de la Cluj-Napoca la Craiova variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Cluj-Napoca la Craiova vor costa 118,01 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 118,01 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Cluj-Napoca la Craiova. Însă în medie veți plăti în jur de 118,01 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Cluj-Napoca la Craiova cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 9 ore 35 min.. Atât durează să traversați 273,18 km de la Cluj-Napoca la Craiova. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Craiova ar putea să dureze mai mult de 9 ore 35 min.. Călătoria între Cluj-Napoca și Craiova este lungă de vreo 273,18 km și de obicei durează aproximativ 9 ore 35 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 9 ore 35 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Cluj-Napoca la Craiova cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

La ce oră sunt plecările de la Cluj-Napoca la Craiova?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Cluj-Napoca la Craiova la 09:26. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 09:26. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima călătorie a serii pleacă de la Cluj-Napoca la 09:26. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 09:26. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Cluj-Napoca și Craiova. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Cluj-Napoca la Craiova?

Puteți pleca din Cluj-Napoca la stații precum Cluj-Napoca ,Cluj Napoca,Cluj-Napoca Beta Bus Station,Cluj International Airport. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Craiova la următoarele stații: CRAIOVA,Craiova International Airport, CRA,Craiova Bulevardul Decebal. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Cluj-Napoca și Craiova. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Cluj-Napoca la Craiova sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Cluj-Napoca la Craiova, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 1 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Cluj-Napoca și Craiova. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Craiova. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Cluj-Napoca la Craiova

Bilete ieftine de tren de la Cluj-Napoca la Craiova
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Cluj-Napoca la Craiova.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Cluj-Napoca la Craiova, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Cluj-Napoca la Craiova.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Cluj-Napoca la Craiova

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Craiova cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Craiova, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Cluj-Napoca la Craiova Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.12kg
Autobuz
20.49kg
Zbor
54.64kg
Mașină
43.71kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Cluj-Napoca la Craiova cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Cluj-Napoca și Craiova sunt 19.12kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Cluj-Napoca și Craiova? Luând trenul între Cluj-Napoca și Craiova veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 35.52kg față de un zbor, 1.37kg față de autobuz și 24.59kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Craiova?
Un bilet de tren de la Cluj-Napoca la Craiova este de 118,01 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 118,01 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Cluj-Napoca la Craiova?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Cluj-Napoca la Craiova este de 118,01 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Cluj-Napoca și Craiova cu tren?
Distanța între Cluj-Napoca și Craiova este de 273,18 km.
Cât durează călătoria cu tren între Cluj-Napoca și Craiova?
Călătoria de la Cluj-Napoca la Craiova durează în medie 9 ore 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 35 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Cluj-Napoca la Craiova?
Ruta de la Cluj-Napoca la Craiova are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Cluj-Napoca la Craiova?
Primul tren de la Cluj-Napoca la Craiova pleacă la orele 09:26. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Cluj-Napoca la Craiova?
Ultimul tren de la Cluj-Napoca la Craiova pleacă la orele 09:26. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Cluj-Napoca la Craiova?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 118,01 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Cluj-Napoca la Craiova?
Există în medie 1 de la Cluj-Napoca pentru a merge la Craiova.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Cluj-Napoca și Craiova?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Cluj-Napoca și Craiova este 9 ore 35 min..
Există un tren direct de la Cluj-Napoca la Craiova?
Da, există un tren direct între Cluj-Napoca și Craiova.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Cluj-Napoca la Craiova?
Călătoria cu tren de la Cluj-Napoca la Craiova creează 19.12kg emisii de CO2.

Treceți local de la Cluj-Napoca

Rute populare

Escapade de weekend de la Cluj-Napoca

Rute internaționale din Cluj-Napoca și zonele din apropiere

Alte destinații de la Cluj-Napoca

Principalele rute spre Craiova

Rute asemănătoare

Alte rute populare