Tren Luton - Nottingham prețuri de la 155,87 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
155,87 lei

Luton la Nottingham cu trenul

Călătoria de la Luton la Nottingham cu trenul este de 129,49 km și durează 1 oră 35 min.. Există 28 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:09 și ultima la 21:40. Este posibil să călătoriți de la Luton la Nottingham cu tren pentru doar 155,87 lei sau până la 608,16 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 155,87 lei.

Cel mai mic pret155,87 lei
Durata călătoriei1 oră 35 min.
Conexiune pe zi28
Cel mai mic pret155,87 lei
Cel mai mare preț608,16 lei
Prima Plecare06:09
Ultima Plecare21:40
Distanţă129,49 km
PlecareLuton
SosireNottingham
TransportatoriEast Midlands Railway

Tren Bilete de la Luton la Nottingham

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Luton la Nottingham cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Luton la Nottingham? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Luton la Nottingham, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Luton la Nottingham?

Când călătoriți de la Luton la Nottingham, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 292,20 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 155,87 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Luton la Nottingham. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Luton la Nottingham variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 292,20 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la Luton la Nottingham cu trenul?

Distanța dintre Luton și Nottingham este aproximativ 129,49 km. În general, va dura în jur de 1 oră 35 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Luton și Nottingham cu trenul durează de obicei 1 oră 35 min. pentru a acoperi o distanță de 129,49 km. Cea mai scurtă călătorie de la Luton la Nottingham vă va duce 1 oră 26 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Nottingham, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Luton la Nottingham?

În general, prima plecare a zilei din Luton va fi la 06:09, iar ultima plecare va fi la 21:40. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Luton la Nottingham se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Luton la Nottingham, care de obicei este la 06:09. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 21:40. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Luton la Nottingham?

Veți putea pleca din Luton folosind stații precum Luton, Challney,Leagrave Station Road,Luton Interchange. Acestea vă conectează cu stații care includ Nottingham, Station Street,Nottingham, North,Nottingham - Trent University,Bulwell Station Rd,Beeston din Nottingham. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Luton, fie în Nottingham, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Luton la Nottingham?

Dacă vreți să ajungeți de la Luton la Nottingham, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 28 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Luton și Nottingham. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 28 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Luton la Nottingham. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Luton la Nottingham

Bilete ieftine de tren de la Luton la Nottingham
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Luton la Nottingham.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Luton la Nottingham, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Luton la Nottingham.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Luton la Nottingham

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 173,42 lei la 340,82 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 49% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Luton la Nottingham

Cele mai ieftine bilete de tren Luton - Nottingham pot fi găsite până la 143,02 lei dacă aveți noroc sau 218,27 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 267,87 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Nottingham cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Nottingham, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord East Midlands Railway de la Luton la Nottingham
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Luton la Nottingham cu train.
Facilităţi East Midlands Railway
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check

Luton la Nottingham Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.06kg
Autobuz
9.71kg
Zbor
25.9kg
Mașină
20.72kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Luton la Nottingham cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Luton și Nottingham sunt 9.06kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Luton și Nottingham? Luând trenul între Luton și Nottingham veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 16.84kg față de un zbor, 0.65kg față de autobuz și 11.66kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Luton la Nottingham?
Un bilet de tren de la Luton la Nottingham este de 292,20 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 155,87 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Luton la Nottingham?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Luton la Nottingham este de 155,87 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Luton și Nottingham cu tren?
Distanța între Luton și Nottingham este de 129,49 km.
Cât durează călătoria cu tren între Luton și Nottingham?
Călătoria de la Luton la Nottingham durează în medie 1 oră 35 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 26 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Luton la Nottingham?
Ruta de la Luton la Nottingham are în medie 28 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Luton la Nottingham?
Primul tren de la Luton la Nottingham pleacă la orele 06:09. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Luton la Nottingham?
Ultimul tren de la Luton la Nottingham pleacă la orele 21:40. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Luton la Nottingham?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 155,87 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Luton și Nottingham?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Luton și Nottingham este 1 oră 26 min..
Există un tren direct de la Luton la Nottingham?
Da, există un tren direct între Luton și Nottingham.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Luton la Nottingham?
Călătoria cu tren de la Luton la Nottingham creează 9.06kg emisii de CO2.

Treceți local de la Luton

Rute populare

Escapade de weekend de la Luton

Rute internaționale din Luton și zonele din apropiere

Alte destinații de la Luton

Principalele rute spre Nottingham

Rute asemănătoare

Alte rute populare