Tren Luton - Folkestone prețuri de la 354,60 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
354,60 lei

Luton la Folkestone cu trenul

Călătoria de la Luton la Folkestone cu trenul este de 142,03 km și durează 1 oră 42 min.. Există 21 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:25 și ultima la 23:08. Este posibil să călătoriți de la Luton la Folkestone cu tren pentru doar 354,60 lei sau până la 366,53 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 354,60 lei.

Cel mai mic pret354,60 lei
Durata călătoriei1 oră 42 min.
Conexiune pe zi21
Cel mai mic pret354,60 lei
Cel mai mare preț366,53 lei
Prima Plecare06:25
Ultima Plecare23:08
Distanţă142,03 km
PlecareLuton
SosireFolkestone
TransportatoriEast Midlands Railway, Southeastern

Tren Bilete de la Luton la Folkestone

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Luton la Folkestone cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Luton la Folkestone? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Luton la Folkestone?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Luton la Folkestone. Însă în medie veți plăti în jur de 358,02 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 354,60 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Luton la Folkestone. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Luton la Folkestone variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 358,02 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Luton la Folkestone cu trenul?

Călătoria de la Luton la Folkestone cu trenul va dura, de obicei, 1 oră 42 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 142,03 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 1 oră 42 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Luton și Folkestone este în jur de 142,03 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 oră 42 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Luton și Folkestone durează 1 oră 32 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Luton la Folkestone?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Luton la Folkestone, care de obicei este la 06:25. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:08. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la Luton la 06:25. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 23:08. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Luton și Folkestone. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Luton la Folkestone cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Luton de la următoarele stații: Leagrave Station Road,Luton, Challney,Luton Interchange. Sosind la Folkestone, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Folkestone west,Folkestone central,Westenhanger Folkestone Services. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Folkestone.

Câte călătorii de la Luton la Folkestone sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Luton la Folkestone folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 21 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Luton la Folkestone folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Luton la Folkestone în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 21 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Luton la Folkestone. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Luton la Folkestone

Bilete ieftine de tren de la Luton la Folkestone
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Luton la Folkestone.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Luton la Folkestone, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Luton la Folkestone.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Luton la Folkestone

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Luton la Folkestone

Cele mai ieftine bilete de tren Luton - Folkestone pot fi găsite până la 168,53 lei dacă aveți noroc sau 179,66 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 203,47 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Folkestone cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Folkestone, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

East Midlands Railway este o companie care operează trenuri care oferă servicii de pasageri în regiunea East Midlands din Anglia. A fost înființată în 2019, preluând franciza operată anterior de East Midlands Trains. Compania operează servicii pe rute care includ Londra St Pancras către Sheffield, Nottingham către Liverpool și Norwich către Liverpool. East Midlands Railway operează, de asemenea, servicii locale în East Midlands, conectând orașe precum Derby, Leicester și Lincoln.

Servicii la bord East Midlands Railway, Southeastern și Thameslink de la Luton la Folkestone
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Luton la Folkestone cu train.
Facilităţi East Midlands Railway Southeastern Thameslink
quiet_zone Zona de liniste check check check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
luggage Bagaje check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check

Luton la Folkestone Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
9.94kg
Autobuz
10.65kg
Zbor
28.41kg
Mașină
22.73kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Luton la Folkestone cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Luton și Folkestone sunt 9.94kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Luton și Folkestone? Luând trenul între Luton și Folkestone veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 18.47kg față de un zbor, 0.71kg față de autobuz și 12.79kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Luton la Folkestone?
Un bilet de tren de la Luton la Folkestone este de 358,02 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 354,60 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Luton la Folkestone?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Luton la Folkestone este de 354,60 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Luton și Folkestone cu tren?
Distanța între Luton și Folkestone este de 142,03 km.
Cât durează călătoria cu tren între Luton și Folkestone?
Călătoria de la Luton la Folkestone durează în medie 1 oră 42 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 32 min..
Ce companii operează de la Luton la Folkestone?
Ruta Luton - Folkestone este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, East Midlands Railway, Southeastern și Thameslink ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Luton la Folkestone?
Ruta de la Luton la Folkestone are în medie 21 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Luton la Folkestone?
Primul tren de la Luton la Folkestone pleacă la orele 06:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Luton la Folkestone?
Ultimul tren de la Luton la Folkestone pleacă la orele 23:08. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Luton la Folkestone?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 354,60 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Luton și Folkestone?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Luton și Folkestone este 1 oră 32 min..
Există un tren direct de la Luton la Folkestone?
Da, există un tren direct între Luton și Folkestone.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Luton la Folkestone?
Călătoria cu tren de la Luton la Folkestone creează 9.94kg emisii de CO2.

Treceți local de la Luton

Rute populare

Escapade de weekend de la Luton

Rute internaționale din Luton și zonele din apropiere

Alte destinații de la Luton

Alte rute populare