Tren Luton - Warrington prețuri de la 301,15 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
301,15 lei

Luton la Warrington cu trenul

Călătoria de la Luton la Warrington cu trenul este de 222,94 km și durează 4 ore 10 min.. Există 54 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:10 și ultima la 19:27. Este posibil să călătoriți de la Luton la Warrington cu tren pentru doar 301,15 lei sau până la 391,79 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 301,15 lei.

Cel mai mic pret301,15 lei
Durata călătoriei4 ore 10 min.
Conexiune pe zi54
Cel mai mic pret301,15 lei
Cel mai mare preț391,79 lei
Prima Plecare06:10
Ultima Plecare19:27
Distanţă222,94 km
PlecareLuton
SosireWarrington
TransportatoriTransPennine Express, East Midlands RailwayDetalii

Tren Bilete de la Luton la Warrington

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Luton la Warrington cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Luton la Warrington? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă biletele de tren de la Luton la Warrington?

Prețurile biletelor de tren de la Luton la Warrington variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Luton la Warrington vor costa 301,15 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 382,99 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Luton la Warrington. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Luton la Warrington. Însă în medie veți plăti în jur de 382,99 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât timp va dura să merg de la Luton la Warrington cu trenul?

Călătoria între Luton și Warrington cu trenul este aproximativ 222,94 km. Vă va lua cam 4 ore 10 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Luton și Warrington este lungă de vreo 222,94 km și de obicei durează aproximativ 4 ore 10 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 3 ore 30 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Luton la Warrington cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Luton la Warrington?

Prima plecare zilnică de la Luton la Warrington este la 06:10, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 19:27. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Luton și Warrington. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea. În general, prima plecare a serii din Luton va fi la 06:10, iar ultima plecare va fi la 19:27. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Luton la Warrington se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Luton la Warrington?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Luton și Warrington. Vă puteți începe călătoria în Luton la stații precum Leagrave Station Road,Luton Interchange,Luton, Challney. Acestea se leagă de stații care includ Warrington bank quay,Warrington Central,Birchwood din Warrington. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Luton la Warrington.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Luton la Warrington?

În medie, sunt 54 plecări zilnice de la Luton la Warrington. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 0 plecări de la Luton care merg direct la Warrington. Există 54 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Luton la Warrington. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Luton la Warrington

Bilete ieftine de tren de la Luton la Warrington
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Luton la Warrington.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Luton la Warrington, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Luton la Warrington.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Luton la Warrington

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Warrington cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Warrington, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

East Midlands Railway este o companie care operează trenuri care oferă servicii de pasageri în regiunea East Midlands din Anglia. A fost înființată în 2019, preluând franciza operată anterior de East Midlands Trains. Compania operează servicii pe rute care includ Londra St Pancras către Sheffield, Nottingham către Liverpool și Norwich către Liverpool. East Midlands Railway operează, de asemenea, servicii locale în East Midlands, conectând orașe precum Derby, Leicester și Lincoln.

Northern este o companie care operează trenuri care oferă servicii de pasageri în nordul Angliei. Northern este deținută de Northern Trains Ltd, o divizie a „DOHL”, holdingul din sectorul public pentru Departamentul Transporturilor. Este deținut de Arriva UK Trains și operează peste 2.500 de servicii în fiecare zi a săptămânii, deservind orașe precum Manchester, Liverpool, Leeds și Newcastle.

TransPennine Express este o companie care operează trenuri din Regatul Unit care oferă servicii de trenuri interurbane în nordul Angliei și Scoția. Compania operează servicii între orașe mari precum Manchester, Liverpool, Leeds, Newcastle, Edinburgh și Glasgow. Transpennine Express oferă o gamă largă de opțiuni de bilete, inclusiv bilete de cumpărare în avans, bilete în afara sezonului și bilete flexibile. Compania oferă, de asemenea, facilități la bord, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și băuturi răcoritoare.

West Midlands Railway este o companie care operează trenuri care oferă servicii de pasageri în regiunea West Midlands din Anglia. Consorțiul West Midlands Trains, compus din Abellio, JR East și Mitsui, a câștigat franciza pentru regiune, ducând la înființarea serviciului. în 2017. West Midlands Railway oferă o varietate de servicii, inclusiv servicii pe distanțe mai lungi către orașe precum Londra și Liverpool, precum și trenuri locale și regionale.

Servicii la bord East Midlands Railway, Northern Rail și West Midlands Railway de la Luton la Warrington
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Luton la Warrington cu train.
Facilităţi East Midlands Railway Northern Rail West Midlands Railway Avanti West Coast Thameslink
quiet_zone Zona de liniste check check check check check
wifi Wifi check check check check check
power_sockets Prize check check check check check
luggage Bagaje check check check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check

Luton la Warrington Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.61kg
Autobuz
16.72kg
Zbor
44.59kg
Mașină
35.67kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Luton la Warrington cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Luton și Warrington sunt 15.61kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Luton și Warrington? Luând trenul între Luton și Warrington veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 28.98kg față de un zbor, 1.11kg față de autobuz și 20.06kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Luton la Warrington?
Un bilet de tren de la Luton la Warrington este de 382,99 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 301,15 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Luton la Warrington?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Luton la Warrington este de 301,15 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Luton și Warrington cu tren?
Distanța între Luton și Warrington este de 222,94 km.
Cât durează călătoria cu tren între Luton și Warrington?
Călătoria de la Luton la Warrington durează în medie 4 ore 10 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 30 min..
Ce companii operează de la Luton la Warrington?
Ruta Luton - Warrington este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, TransPennine Express, East Midlands Railway, Northern Rail, West Midlands Railway, Avanti West Coast și Thameslink ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Luton la Warrington?
Ruta de la Luton la Warrington are în medie 54 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Luton la Warrington?
Primul tren de la Luton la Warrington pleacă la orele 06:10. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Luton la Warrington?
Ultimul tren de la Luton la Warrington pleacă la orele 19:27. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Luton la Warrington?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 301,15 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Luton și Warrington?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Luton și Warrington este 3 ore 30 min..
Există un tren direct de la Luton la Warrington?
Da, există un tren direct între Luton și Warrington.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Luton la Warrington?
Călătoria cu tren de la Luton la Warrington creează 15.61kg emisii de CO2.

Treceți local de la Luton

Rute populare

Escapade de weekend de la Luton

Rute internaționale din Luton și zonele din apropiere

Alte destinații de la Luton

Alte rute populare