Tren Luton - Cambridge prețuri de la 279,74 lei

Începe de la
279,74 lei

Luton la Cambridge de la tren

Călătoria de la Luton la Cambridge de la tren este de 51,08 km și durează 2 ore 12 min.. Există 36 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 03:40 și ultima la 18:26. Este posibil să călătoriți de la Luton la Cambridge cu tren pentru doar 279,74 lei sau până la 279,74 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 279,74 lei.

Cel mai mic pret279,74 lei
Durata călătoriei2 ore 12 min.
Conexiune pe zi36
Cel mai mic pret279,74 lei
Cel mai mare preț279,74 lei
Prima Plecare03:40
Ultima Plecare18:26
Distanţă51,08 km
PlecareLuton
SosireCambridge
TransportatoriThameslink, Great Northern

Tren Bilete de la Luton la Cambridge

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Luton la Cambridge

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Luton la Cambridge? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Luton la Cambridge, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Luton la Cambridge cu trenul?

Când călătoriți de la Luton la Cambridge, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 279,74 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 279,74 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Luton la Cambridge. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de tren de la Luton la Cambridge vă va costa 279,74 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează să ajung de la Luton la Cambridge cu trenul?

Călătoria între Luton și Cambridge cu trenul este aproximativ 51,08 km. Vă va lua cam 2 ore 12 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Luton și Cambridge este lungă de vreo 51,08 km și de obicei durează aproximativ 2 ore 12 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 2 ore 0 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Luton la Cambridge cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când călătoresc de la Luton la Cambridge cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Luton, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Cambridge, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Luton la Cambridge au loc în fiecare zi?

Ruta de la Luton la Cambridge este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Luton de 36 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Luton la Cambridge, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 36 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Luton la Cambridge. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Luton la Cambridge

Bilete ieftine de tren de la Luton la Cambridge
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Luton la Cambridge.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Luton la Cambridge, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Luton la Cambridge.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Luton la Cambridge

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cambridge cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Cambridge, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Thameslink este un serviciu feroviar din Regatul Unit care trece prin centrul Londrei, legând Bedford în nord și Brighton în sud. Este operat de Govia Thameslink Railway și deservește peste 200 de stații, inclusiv noduri importante de transport precum St Pancras International, London Bridge și Aeroportul Gatwick. Trenurile Thameslink circulă la fiecare câteva minute în timpul orelor de vârf și oferă o gamă largă de servicii, de la trenuri rapide rapide până la servicii de oprire care deservesc comunitățile locale. Serviciul a suferit îmbunătățiri semnificative în ultimii ani, inclusiv introducerea de noi trenuri și finalizarea unor proiecte majore de infrastructură, cum ar fi Programul Thameslink.

Servicii la bord Thameslink, Great Northern și East Midlands Railway de la Luton la Cambridge
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Luton la Cambridge cu train.
Facilităţi Thameslink Great Northern East Midlands Railway
quiet_zone Zona de liniste check check check
wifi Wifi check check check
power_sockets Prize check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
luggage Bagaje cross cross check

Luton la Cambridge Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
3.58kg
Autobuz
3.83kg
Zbor
10.22kg
Mașină
8.17kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Luton la Cambridge cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Luton și Cambridge sunt 3.58kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Luton și Cambridge? Luând trenul între Luton și Cambridge veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 6.64kg față de un zbor, 0.25kg față de autobuz și 4.59kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Luton la Cambridge?
Un bilet de tren de la Luton la Cambridge este de 279,74 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 279,74 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Luton la Cambridge?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Luton la Cambridge este de 279,74 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Luton și Cambridge cu tren?
Distanța între Luton și Cambridge este de 51,08 km.
Cât durează călătoria cu tren între Luton și Cambridge?
Călătoria de la Luton la Cambridge durează în medie 2 ore 12 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 0 min..
Ce companii operează de la Luton la Cambridge?
Ruta Luton - Cambridge este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Thameslink, Great Northern și East Midlands Railway ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Luton la Cambridge?
Ruta de la Luton la Cambridge are în medie 36 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Luton la Cambridge?
Primul tren de la Luton la Cambridge pleacă la orele 03:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Luton la Cambridge?
Ultimul tren de la Luton la Cambridge pleacă la orele 18:26. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Luton la Cambridge?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 279,74 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Luton la Cambridge?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Luton pentru a merge la Cambridge. Puteți merge de la Luton Challney, Luton Station Interchange și Leagrave și puteți ajunge la Cambridge Trumpington, Cambridge Parkside și Cambridge Jesus College.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Luton și Cambridge?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Luton și Cambridge este 2 ore 0 min..
Există un tren direct de la Luton la Cambridge?
Da, există un tren direct între Luton și Cambridge.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Luton la Cambridge?
Călătoria cu tren de la Luton la Cambridge creează 3.58kg emisii de CO2.

Treceți local de la Luton

Rute populare

Escapade de weekend de la Luton

Rute internaționale din Luton și zonele din apropiere

Alte destinații de la Luton

Principalele rute spre Cambridge

Rute asemănătoare

Alte rute populare