Tren Oxford - Cambridge prețuri de la 377,18 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
377,18 lei

Oxford la Cambridge cu trenul

Călătoria de la Oxford la Cambridge cu trenul este de 106,51 km și durează 2 ore 39 min.. Există 15 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:20 și ultima la 19:02. Este posibil să călătoriți de la Oxford la Cambridge cu tren pentru doar 377,18 lei sau până la 405,52 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 377,18 lei.

Cel mai mic pret377,18 lei
Durata călătoriei2 ore 39 min.
Conexiune pe zi15
Cel mai mic pret377,18 lei
Cel mai mare preț405,52 lei
Prima Plecare05:20
Ultima Plecare19:02
Distanţă106,51 km
PlecareOxford
SosireCambridge
TransportatoriGreat Western Railway, Great NorthernDetalii

Tren Bilete de la Oxford la Cambridge

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Oxford la Cambridge cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Oxford la Cambridge? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Oxford la Cambridge, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Oxford la Cambridge?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Oxford la Cambridge. Însă în medie veți plăti în jur de 390,76 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 377,18 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Oxford la Cambridge. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Oxford la Cambridge. Însă în medie veți plăti în jur de 390,76 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează călătoria de la Oxford la Cambridge cu trenul?

Distanța dintre Oxford și Cambridge este aproximativ 106,51 km. În general, va dura în jur de 2 ore 39 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria de la Oxford la Cambridge acoperă o distanță de 106,51 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 2 ore 39 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 28 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Oxford la Cambridge făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Oxford la Cambridge?

În general, prima plecare a zilei din Oxford va fi la 05:20, iar ultima plecare va fi la 19:02. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Oxford la Cambridge se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oxford la Cambridge, care de obicei este la 05:20. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 19:02. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Oxford la Cambridge?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Oxford și Cambridge. Vă puteți începe călătoria în Oxford la stații precum Oxford Railway Station,Oxford Gloucester Green,Oxford Thornhill. Acestea se leagă de stații care includ Cambridge, Jesus College,Cambridge, Parkside,Cambridge, Trumpington din Cambridge. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Oxford la Cambridge.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Oxford spre Cambridge?

Dacă vreți să ajungeți de la Oxford la Cambridge, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 15 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Oxford și Cambridge. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 15 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Oxford la Cambridge. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Oxford la Cambridge

Bilete ieftine de tren de la Oxford la Cambridge
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Oxford la Cambridge.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Oxford la Cambridge, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Oxford la Cambridge.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Oxford la Cambridge

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Oxford la Cambridge

Cele mai ieftine bilete de tren Oxford - Cambridge pot fi găsite până la 96,51 lei dacă aveți noroc sau 277,69 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 387,64 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Cambridge cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Cambridge, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Great Western Railway (GWR) este o companie feroviară britanică care operează servicii de pasageri între Londra și sud-vestul Angliei, precum și părți din Țara Galilor. A fost fondată în 1833 și a fost cunoscută inițial ca Great Western Railway Company. GWR este acum deținută de FirstGroup. Compania este cunoscută pentru imaginea sa emblematică verde și pentru locomotivele sale istorice cu abur, inclusiv celebrul Flying Scotsman.

Greater Anglia, care este operat de Transport UK Group, oferă servicii feroviare de pasageri în estul Angliei. Oferă servicii pe Great Eastern Main Line de la Londra Liverpool Street către destinații precum Norwich, Ipswich și Colchester, precum și pe linia principală West Anglia de la Londra Liverpool Street la Cambridge și Aeroportul Stansted. Greater Anglia operează, de asemenea, servicii regionale în Norfolk, Suffolk, Essex și Cambridgeshire. Departamentul pentru Transport a atribuit contractul de operare pentru servicii până în 2025 către Abellio East Anglia Limited.

Servicii la bord Great Western Railway, Great Northern și Greater Anglia de la Oxford la Cambridge
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Oxford la Cambridge cu train.
Facilităţi Great Western Railway Great Northern Greater Anglia Chiltern Railways
quiet_zone Zona de liniste check check check check
wifi Wifi check check check check
power_sockets Prize check check check check
luggage Bagaje check cross check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check

Oxford la Cambridge Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
7.46kg
Autobuz
7.99kg
Zbor
21.3kg
Mașină
17.04kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Oxford la Cambridge cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Oxford și Cambridge sunt 7.46kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Oxford și Cambridge? Luând trenul între Oxford și Cambridge veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 13.84kg față de un zbor, 0.53kg față de autobuz și 9.58kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Oxford la Cambridge?
Un bilet de tren de la Oxford la Cambridge este de 390,76 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 377,18 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Oxford la Cambridge?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Oxford la Cambridge este de 377,18 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Oxford și Cambridge cu tren?
Distanța între Oxford și Cambridge este de 106,51 km.
Cât durează călătoria cu tren între Oxford și Cambridge?
Călătoria de la Oxford la Cambridge durează în medie 2 ore 39 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 28 min..
Ce companii operează de la Oxford la Cambridge?
Ruta Oxford - Cambridge este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Great Western Railway, Great Northern, Greater Anglia, CrossCountry și Chiltern Railways ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Oxford la Cambridge?
Ruta de la Oxford la Cambridge are în medie 15 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Oxford la Cambridge?
Primul tren de la Oxford la Cambridge pleacă la orele 05:20. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Oxford la Cambridge?
Ultimul tren de la Oxford la Cambridge pleacă la orele 19:02. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Oxford la Cambridge?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 377,18 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Oxford și Cambridge?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Oxford și Cambridge este 2 ore 28 min..
Există un tren direct de la Oxford la Cambridge?
Da, există un tren direct între Oxford și Cambridge.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Oxford la Cambridge?
Călătoria cu tren de la Oxford la Cambridge creează 7.46kg emisii de CO2.