Tren Vişeu de Jos - Ploieşti prețuri de la 4,45RON

Începe de la
4,45RON
Descoperă

Vişeu de Jos la Ploieşti de la tren

Călătoria de la Vişeu de Jos la Ploieşti de la tren este de 333,6 km și durează 16 min. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:25 și ultima la 19:13. Este posibil să călătoriți de la Vişeu de Jos la Ploieşti cu tren pentru doar 4,45RON sau până la 191,06RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,45RON.

Cel mai bun preț 4,45RON
Durata călătoriei 16 min
Conexiune pe zi 12
Cel mai mic pret 4,45RON
Cel mai mare preț 191,06RON
Prima Plecare 02:25
Ultima Plecare 19:13
Distanţă 333,6 km
Plecare Vişeu de Jos
Sosire Ploieşti
Transportatori Transferoviar Calatori, Astra Trans Carpatic,

Tren Bilete de la Vişeu de Jos la Ploieşti

  Sep 29
  Detalii
  23°
  Sep 30
  Detalii
  23°
  Oct 01
  Detalii
  18°
  Oct 02
  Detalii
  18°
  Oct 03
  Detalii
  21°
  Oct 04
  Detalii
  20°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  Detalii
  17°
  Oct 07
  Detalii
  13°
  Oct 08
  Detalii
  13°
  Oct 09
  Detalii
  18°
  Oct 10
  Detalii
  18°
  Oct 11
  Detalii
  13°
  Oct 12
  Detalii
  10°
  Oct 13
  Detalii
Departure date
Friday,Sep 29 2023
23°

Ajungeți de la Vişeu de Jos la Ploieşti cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Vişeu de Jos la Ploieşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Vişeu de Jos la Ploieşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Vişeu de Jos la Ploieşti. Însă în medie veți plăti în jur de 92,55RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 4,50RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Vişeu de Jos la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Vişeu de Jos la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Vişeu de Jos la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Vişeu de Jos la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, Astra Trans Carpatic și CFR Calatori de la Vişeu de Jos la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Vişeu de Jos la Ploieşti cu tren.
Facilităţi Transferoviar Calatori Astra Trans Carpatic CFR Calatori Regio Calatori
Bagaje
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

Vişeu de Jos la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.2kg
Autobuz
14.5kg
Zbor
579.1kg
Mașină
55.9kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Vişeu de Jos la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Vişeu de Jos și Ploieşti sunt 2.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Vişeu de Jos și Ploieşti? Luând trenul între Vişeu de Jos și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 576.9kg față de un zbor, 12.3kg față de autobuz și 53.7kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Un bilet de tren de la Vişeu de Jos la Ploieşti este de 91,57RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,45RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Vişeu de Jos la Ploieşti este de 4,45RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Vişeu de Jos și Ploieşti cu tren?
Distanța între Vişeu de Jos și Ploieşti este de 333,6 km.
Cât durează călătoria cu tren între Vişeu de Jos și Ploieşti?
Călătoria de la Vişeu de Jos la Ploieşti durează în medie 6 h 26 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 16 min.
Ce companii operează de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Ruta Vişeu de Jos - Ploieşti este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, Astra Trans Carpatic, CFR Calatori, Regio Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Ruta de la Vişeu de Jos la Ploieşti are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Primul tren de la Vişeu de Jos la Ploieşti pleacă la orele 02:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Ultimul tren de la Vişeu de Jos la Ploieşti pleacă la orele 19:13. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,45RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Vişeu de Jos pentru a merge la Ploieşti. Puteți merge de la Vișeu De Jos și Bocicoel și puteți ajunge la Ploiești Vest.
Câte conexiuni directe merg de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Există în medie 2 de la Vişeu de Jos pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Vişeu de Jos și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Vişeu de Jos și Ploieşti este 16 min.
Există un tren direct de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Da, există un tren direct între Vişeu de Jos și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Vişeu de Jos la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la Vişeu de Jos la Ploieşti creează 2.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Vişeu de Jos

Rute populare

Escapade de weekend de la Vişeu de Jos

Alte destinații de la Vişeu de Jos

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare