Tren Constanţa - Ploieşti prețuri de la 4,45 lei

Începe de la
4,45 lei

Constanţa la Ploieşti de la tren

Călătoria de la Constanţa la Ploieşti de la tren este de 225,6 km și durează 3 ore 53 min.. Există 19 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:30 și ultima la 20:00. Este posibil să călătoriți de la Constanţa la Ploieşti cu tren pentru doar 4,45 lei sau până la 111,56 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,45 lei.

Cel mai mic pret4,45 lei
Durata călătoriei3 ore 53 min.
Conexiune pe zi19
Cel mai mic pret4,45 lei
Cel mai mare preț111,56 lei
Prima Plecare05:30
Ultima Plecare20:00
Distanţă225,6 km
PlecareConstanţa
SosirePloieşti
TransportatoriRegio Calatori, SoftransDetalii

Tren Bilete de la Constanța la Ploieşti

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Constanţa la Ploieşti

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Constanţa la Ploieşti? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Constanţa la Ploieşti cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Constanţa la Ploieşti costă 4,45 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 69,97 lei pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Constanţa la Ploieşti.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Constanţa la Ploieşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 69,97 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Constanţa la Ploieşti cu trenul?

Călătoria de la Constanţa la Ploieşti cu trenul va dura, de obicei, 3 ore 53 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 225,6 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 3 ore 53 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Pentru a ajunge mai repede de la Constanţa la Ploieşti, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Constanţa și Ploieşti vor termina călătoria în 2 ore 54 min.. În medie, vă va lua cam 3 ore 53 min. pentru a parcurge 225,6 km între Constanţa și Ploieşti.

Când sunt plecările de la Constanţa la Ploieşti?

Prima călătorie a zilei pornește de la Constanţa la 05:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 20:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Constanţa și Ploieşti. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Constanţa la 05:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 20:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Constanţa și Ploieşti. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Constanţa la Ploieşti?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Constanţa și Ploieşti. Vă puteți începe călătoria în Constanţa la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Ploieşti. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Constanţa la Ploieşti.

Câte călătorii de la Constanţa la Ploieşti au loc în fiecare zi?

Ruta de la Constanţa la Ploieşti este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Constanţa de 19 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Constanţa la Ploieşti, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 3 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 16 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Constanța la Ploieşti

Bilete ieftine de tren de la Constanţa la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Constanţa la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Constanţa la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Constanța la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,20 lei la 14,32 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 71% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Constanţa la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de tren Constanţa - Ploieşti pot fi găsite până la 8,94 lei dacă aveți noroc sau 46,78 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 76,08 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Regio Calatori, Softrans și Transferoviar Calatori de la Constanţa la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Constanţa la Ploieşti cu train.
Facilităţi Regio Calatori Softrans Transferoviar Calatori Astra Trans Carpatic CFR Calatori
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check
luggage Bagaje cross cross check cross check
quiet_zone Zona de liniste cross cross cross cross check
wifi Wifi cross cross cross cross check
power_sockets Prize cross cross cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross cross cross check

Constanţa la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.79kg
Autobuz
16.92kg
Zbor
45.12kg
Mașină
36.1kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Constanţa la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Constanţa și Ploieşti sunt 15.79kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Constanţa și Ploieşti? Luând trenul între Constanţa și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 29.33kg față de un zbor, 1.13kg față de autobuz și 20.31kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Constanţa la Ploieşti?
Un bilet de tren de la Constanţa la Ploieşti este de 69,97 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,45 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Constanţa la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Constanţa la Ploieşti este de 4,45 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Constanţa și Ploieşti cu tren?
Distanța între Constanţa și Ploieşti este de 225,6 km.
Cât durează călătoria cu tren între Constanţa și Ploieşti?
Călătoria de la Constanţa la Ploieşti durează în medie 3 ore 53 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 54 min..
Ce companii operează de la Constanţa la Ploieşti?
Ruta Constanţa - Ploieşti este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Regio Calatori, Softrans, Transferoviar Calatori, Astra Trans Carpatic și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Constanţa la Ploieşti?
Ruta de la Constanţa la Ploieşti are în medie 19 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Constanţa la Ploieşti?
Primul tren de la Constanţa la Ploieşti pleacă la orele 05:30. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Constanţa la Ploieşti?
Ultimul tren de la Constanţa la Ploieşti pleacă la orele 20:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Constanţa la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,45 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Constanţa la Ploieşti?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Constanţa pentru a merge la Ploieşti. Puteți merge de la Constanţa Strada Titus Budac, Constanta și Constanta Șoseaua Mangaliei - Salcilor și puteți ajunge la Ploiești și Ploiesti Vest.
Câte conexiuni directe merg de la Constanţa la Ploieşti?
Există în medie 3 de la Constanţa pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Constanţa și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Constanţa și Ploieşti este 2 ore 54 min..
Există un tren direct de la Constanţa la Ploieşti?
Da, există un tren direct între Constanţa și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Constanţa la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la Constanţa la Ploieşti creează 15.79kg emisii de CO2.

Treceți local de la Constanţa

Rute populare

Escapade de weekend de la Constanţa

Rute internaționale din Constanţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Constanţa

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare