Tren Braşov - Ploieşti prețuri de la 23,06 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Braşov la Ploieşti cu trenul

Călătoria de la Braşov la Ploieşti cu trenul este de 84,15 km și durează 3 ore 0 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:02 și ultima la 20:00. Este posibil să călătoriți de la Braşov la Ploieşti cu tren pentru doar 23,06 lei sau până la 98,75 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 23,06 lei.

Cel mai mic pret23,06 lei
Durata călătoriei3 ore 0 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret23,06 lei
Cel mai mare preț98,75 lei
Prima Plecare09:02
Ultima Plecare20:00
Distanţă84,15 km
PlecareBraşov
SosirePloieşti
TransportatoriCFR Calatori

Tren Bilete de la Braşov la Ploieşti

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Braşov la Ploieşti cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Braşov la Ploieşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Braşov la Ploieşti cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Braşov la Ploieşti variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Braşov la Ploieşti vor costa 23,06 lei. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 67,63 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Braşov la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Braşov la Ploieşti variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 67,63 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Braşov la Ploieşti cu trenul?

Călătoria între Braşov și Ploieşti cu trenul este aproximativ 84,15 km. Vă va lua cam 3 ore 0 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Distanța dintre Braşov și Ploieşti este în jur de 84,15 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 ore 0 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Braşov și Ploieşti durează 1 oră 59 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Braşov la Ploieşti?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Braşov la Ploieşti, care de obicei este la 09:02. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:00. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Prima călătorie a serii pleacă de la Braşov la 09:02. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 20:00. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Braşov și Ploieşti. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Braşov la Ploieşti cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Braşov la stații precum Brașov, Autogara Bartolomeu,Brasov - Stadium,Brasov, Gara. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Ploieşti la următoarele stații: Ploiești Vest,Ploiești Sud. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Braşov și Ploieşti. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Braşov spre Ploieşti?

Ruta de la Braşov la Ploieşti este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Braşov de 6 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Braşov la Ploieşti, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Braşov la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Braşov la Ploieşti

Bilete ieftine de tren de la Braşov la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Braşov la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Braşov la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Braşov la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Braşov la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord CFR Calatori de la Braşov la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Braşov la Ploieşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori
quiet_zone Zona de liniste check
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
accessibility Accesibilitate check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check
bicycle Bicicleta check
sleeper_couchette Vagon de dormit check

Braşov la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
5.89kg
Autobuz
6.31kg
Zbor
16.83kg
Mașină
13.46kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Braşov la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Braşov și Ploieşti sunt 5.89kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Braşov și Ploieşti? Luând trenul între Braşov și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 10.94kg față de un zbor, 0.42kg față de autobuz și 7.57kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Braşov la Ploieşti?
Un bilet de tren de la Braşov la Ploieşti este de 67,63 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 23,06 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Braşov la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Braşov la Ploieşti este de 23,06 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Braşov și Ploieşti cu tren?
Distanța între Braşov și Ploieşti este de 84,15 km.
Cât durează călătoria cu tren între Braşov și Ploieşti?
Călătoria de la Braşov la Ploieşti durează în medie 3 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 oră 59 min..
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Braşov la Ploieşti?
Ruta de la Braşov la Ploieşti are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Braşov la Ploieşti?
Primul tren de la Braşov la Ploieşti pleacă la orele 09:02. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Braşov la Ploieşti?
Ultimul tren de la Braşov la Ploieşti pleacă la orele 20:00. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Braşov la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 23,06 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Braşov la Ploieşti?
Există în medie 2 de la Braşov pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Braşov și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Braşov și Ploieşti este 1 oră 59 min..
Există un tren direct de la Braşov la Ploieşti?
Da, există un tren direct între Braşov și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Braşov la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la Braşov la Ploieşti creează 5.89kg emisii de CO2.

Treceți local de la Braşov

Rute populare

Escapade de weekend de la Braşov

Rute internaționale din Braşov și zonele din apropiere

Alte destinații de la Braşov

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare