Tren Timişoara - Ploieşti prețuri de la 54,19RON

Începe de la
54,19RON
Descoperă

Timişoara la Ploieşti de la tren

Călătoria de la Timişoara la Ploieşti de la tren este de 384,8 km și durează 10 h 41 min. Există 87 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:40 și ultima la 00:56. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la Ploieşti cu tren pentru doar 54,19RON sau până la 191,64RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 54,19RON.

Cel mai bun preț 54,19RON
Durata călătoriei 10 h 41 min
Conexiune pe zi 87
Cel mai mic pret 54,19RON
Cel mai mare preț 191,64RON
Prima Plecare 06:40
Ultima Plecare 00:56
Distanţă 384,8 km
Plecare Timişoara
Sosire Ploieşti
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Timişoara la Ploieşti

  Sep 28
  Detalii
  26°
  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  24°
  Oct 03
  Detalii
  26°
  Oct 04
  Detalii
  26°
  Oct 05
  Detalii
  26°
  Oct 06
  Detalii
  26°
  Oct 07
  Detalii
  24°
  Oct 08
  Detalii
  26°
  Oct 09
  Detalii
  28°
  Oct 10
  Detalii
  28°
  Oct 11
  Detalii
  27°
  Oct 12
  Detalii
  24°
Departure date
Thursday,Sep 28 2023
26°

Călătoria dvs. de la Timişoara la Ploieşti cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la Ploieşti? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cât costă să ajung de la Timişoara la Ploieşti cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Timişoara la Ploieşti variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Timişoara la Ploieşti vor costa 110,02RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 130,47RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Timişoara la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Timişoara la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de tren Timişoara - Ploieşti pot fi găsite până la 82RON dacă aveți noroc sau 92RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 103RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Timişoara la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la Ploieşti cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Timişoara la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.6kg
Autobuz
30.3kg
Zbor
1,212.9kg
Mașină
117.0kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Timişoara la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Timişoara și Ploieşti sunt 4.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Timişoara și Ploieşti? Luând trenul între Timişoara și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,208.3kg față de un zbor, 25.7kg față de autobuz și 112.4kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Timişoara la Ploieşti?
Un bilet de tren de la Timişoara la Ploieşti este de 120,06RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 54,19RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Timişoara la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Timişoara la Ploieşti este de 54,19RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și Ploieşti cu tren?
Distanța între Timişoara și Ploieşti este de 384,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Timişoara și Ploieşti?
Călătoria de la Timişoara la Ploieşti durează în medie 13 h 28 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 h 41 min.
Ce companii operează de la Timişoara la Ploieşti?
Ruta Timişoara - Ploieşti este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Timişoara la Ploieşti?
Ruta de la Timişoara la Ploieşti are în medie 87 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Timişoara la Ploieşti?
Primul tren de la Timişoara la Ploieşti pleacă la orele 06:40. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Timişoara la Ploieşti?
Ultimul tren de la Timişoara la Ploieşti pleacă la orele 00:56. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 54,19RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la Ploieşti?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la Ploieşti. Puteți merge de la Timișoara Nord, Timișoara C.e.t. și Ronaț Triaj Gr. D și puteți ajunge la Ploiești Vest.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Timişoara și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Timişoara și Ploieşti este 10 h 41 min.
Există un tren direct de la Timişoara la Ploieşti?
Da, există un tren direct între Timişoara și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Timişoara la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la Timişoara la Ploieşti creează 4.6kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare