Tren Sibiu - Ploieşti prețuri de la 4,45RON

Începe de la
4,45RON
Descoperă

Sibiu la Ploieşti de la tren

Călătoria de la Sibiu la Ploieşti de la tren este de 173,7 km și durează 5 h 54 min. Există 16 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:06 și ultima la 20:17. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Ploieşti cu tren pentru doar 4,45RON sau până la 106,96RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,45RON.

Cel mai bun preț 4,45RON
Durata călătoriei 5 h 54 min
Conexiune pe zi 16
Cel mai mic pret 4,45RON
Cel mai mare preț 106,96RON
Prima Plecare 04:06
Ultima Plecare 20:17
Distanţă 173,7 km
Plecare Sibiu
Sosire Ploieşti
Transportatori Interregional Calatori, CFR Calatori,

Tren Bilete de la Sibiu la Ploieşti

  Sep 29
  Detalii
  27°
  Sep 30
  Detalii
  25°
  Oct 01
  Detalii
  22°
  Oct 02
  Detalii
  24°
  Oct 03
  Detalii
  24°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  25°
  Oct 06
  Detalii
  23°
  Oct 07
  Detalii
  22°
  Oct 08
  Detalii
  23°
  Oct 09
  Detalii
  25°
  Oct 10
  Detalii
  27°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  21°
  Oct 13
  Detalii
  18°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
27°

Ajungeți de la Sibiu la Ploieşti cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Sibiu la Ploieşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Sibiu la Ploieşti?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Sibiu la Ploieşti costă 4,50RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 34,30RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Sibiu la Ploieşti.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Sibiu la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sibiu la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sibiu la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 3RON la 25RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 89% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Sibiu la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de tren Sibiu - Ploieşti pot fi găsite până la 4RON dacă aveți noroc sau 33RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 46RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Interregional Calatori, CFR Calatori și Regio Calatori de la Sibiu la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sibiu la Ploieşti cu tren.
Facilităţi Interregional Calatori CFR Calatori Regio Calatori Transferoviar Calatori Astra Trans Carpatic
Bagaje
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

Sibiu la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
2.6kg
Autobuz
16.9kg
Zbor
674.8kg
Mașină
65.1kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Sibiu la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Sibiu și Ploieşti sunt 2.6kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Sibiu și Ploieşti? Luând trenul între Sibiu și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 672.2kg față de un zbor, 14.3kg față de autobuz și 62.5kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Sibiu la Ploieşti?
Un bilet de tren de la Sibiu la Ploieşti este de 43,29RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,45RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Sibiu la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Sibiu la Ploieşti este de 4,45RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sibiu și Ploieşti cu tren?
Distanța între Sibiu și Ploieşti este de 173,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Sibiu și Ploieşti?
Călătoria de la Sibiu la Ploieşti durează în medie 7 h 29 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 h 54 min.
Ce companii operează de la Sibiu la Ploieşti?
Ruta Sibiu - Ploieşti este acoperită de 5 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Interregional Calatori, CFR Calatori, Regio Calatori, Transferoviar Calatori, Astra Trans Carpatic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Sibiu la Ploieşti?
Ruta de la Sibiu la Ploieşti are în medie 16 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Sibiu la Ploieşti?
Primul tren de la Sibiu la Ploieşti pleacă la orele 04:06. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Sibiu la Ploieşti?
Ultimul tren de la Sibiu la Ploieşti pleacă la orele 20:17. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sibiu la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,45RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Sibiu la Ploieşti?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Sibiu pentru a merge la Ploieşti. Puteți merge de la Sibiu și Sibiu Bus Station și puteți ajunge la Ploiești Vest.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Sibiu și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Sibiu și Ploieşti este 5 h 54 min.
Există un tren direct de la Sibiu la Ploieşti?
Da, există un tren direct între Sibiu și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Sibiu la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la Sibiu la Ploieşti creează 2.6kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Sibiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Sibiu

Alte destinații de la Sibiu

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare