Tren Sibiu - Ploieşti prețuri de la 36,75 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Sibiu la Ploieşti cu trenul

Călătoria de la Sibiu la Ploieşti cu trenul este de 173,95 km și durează 6 ore 51 min.. Există 3 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:01 și ultima la 18:11. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la Ploieşti cu tren pentru doar 36,75 lei sau până la 74,71 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 36,75 lei.

Cel mai mic pret36,75 lei
Durata călătoriei6 ore 51 min.
Conexiune pe zi3
Cel mai mic pret36,75 lei
Cel mai mare preț74,71 lei
Prima Plecare03:01
Ultima Plecare18:11
Distanţă173,95 km
PlecareSibiu
SosirePloieşti
TransportatoriInterregional Calatori, CFR CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Sibiu la Ploieşti

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria dvs. de la Sibiu la Ploieşti cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Sibiu la Ploieşti. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Sibiu la Ploieşti?

În medie, un bilet de tren de la Sibiu la Ploieşti vă va costa 58,64 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 36,75 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Sibiu la Ploieşti. Însă în medie veți plăti în jur de 58,64 lei pentru un bilet de tren. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.

Cât durează să ajung de la Sibiu la Ploieşti cu trenul?

Călătoria între Sibiu și Ploieşti cu trenul este aproximativ 173,95 km. Vă va lua cam 6 ore 51 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între Sibiu și Ploieşti este lungă de vreo 173,95 km și de obicei durează aproximativ 6 ore 51 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 5 ore 21 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Sibiu la Ploieşti cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Sibiu la Ploieşti?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Sibiu de la următoarele stații: SIBIU,Sibiu International Airport, SBZ. Sosind la Ploieşti, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Ploiești Vest,Ploiești Sud. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Ploieşti.

Câte călătorii de la Sibiu la Ploieşti au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Sibiu la Ploieşti folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 3 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Sibiu la Ploieşti folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Sibiu la Ploieşti în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 3 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sibiu la Ploieşti

Bilete ieftine de tren de la Sibiu la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sibiu la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sibiu la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sibiu la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sibiu la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 8,55 lei la 115,02 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 93% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Sibiu la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de tren Sibiu - Ploieşti pot fi găsite până la 3,66 lei dacă aveți noroc sau 24,35 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 50,09 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Interregional Calatori este o companie feroviară românească care operează trenuri de călători în toată țara. Compania a fost înființată în 2013 și este o filială a companiei de căi ferate de stat române, CFR. Interregional Calatori operează atât trenuri regionale, cât și interurbane, care fac legătura între marile orașe și orașe din România.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Interregional Calatori, CFR Calatori și Transferoviar Calatori de la Sibiu la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sibiu la Ploieşti cu train.
Facilităţi Interregional Calatori CFR Calatori Transferoviar Calatori Regio Calatori Astra Trans Carpatic
luggage Bagaje check check check cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross cross cross
wifi Wifi cross check cross cross cross
power_sockets Prize cross check cross cross cross
accessibility Accesibilitate cross check cross cross cross
air_con Aer condiționat cross check cross cross cross

Sibiu la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
12.18kg
Autobuz
13.05kg
Zbor
34.79kg
Mașină
27.83kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Sibiu la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Sibiu și Ploieşti sunt 12.18kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Sibiu și Ploieşti? Luând trenul între Sibiu și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 22.61kg față de un zbor, 0.87kg față de autobuz și 15.65kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Sibiu la Ploieşti?
Un bilet de tren de la Sibiu la Ploieşti este de 58,64 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 36,75 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Sibiu la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Sibiu la Ploieşti este de 36,75 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sibiu și Ploieşti cu tren?
Distanța între Sibiu și Ploieşti este de 173,95 km.
Cât durează călătoria cu tren între Sibiu și Ploieşti?
Călătoria de la Sibiu la Ploieşti durează în medie 6 ore 51 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 5 ore 21 min..
Ce companii operează de la Sibiu la Ploieşti?
Ruta Sibiu - Ploieşti este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Interregional Calatori, CFR Calatori, Transferoviar Calatori, Regio Calatori și Astra Trans Carpatic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Sibiu la Ploieşti?
Ruta de la Sibiu la Ploieşti are în medie 3 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Sibiu la Ploieşti?
Primul tren de la Sibiu la Ploieşti pleacă la orele 03:01. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Sibiu la Ploieşti?
Ultimul tren de la Sibiu la Ploieşti pleacă la orele 18:11. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sibiu la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 36,75 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Sibiu și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Sibiu și Ploieşti este 5 ore 21 min..
Există un tren direct de la Sibiu la Ploieşti?
Da, există un tren direct între Sibiu și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Sibiu la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la Sibiu la Ploieşti creează 12.18kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sibiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Sibiu

Rute internaționale din Sibiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sibiu

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare