Tren Iaşi - Ploieşti prețuri de la 4,01RON

Începe de la
4,01RON
Descoperă

Iaşi la Ploieşti de la tren

Călătoria de la Iaşi la Ploieşti de la tren este de 275 km și durează 2 h 31 min. Există 20 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:16 și ultima la 17:07. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Ploieşti cu tren pentru doar 4,01RON sau până la 128,66RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,01RON.

Cel mai bun preț 4,01RON
Durata călătoriei 2 h 31 min
Conexiune pe zi 20
Cel mai mic pret 4,01RON
Cel mai mare preț 128,66RON
Prima Plecare 05:16
Ultima Plecare 17:07
Distanţă 275 km
Plecare Iaşi
Sosire Ploieşti
Transportatori Transferoviar Calatori, Regio Calatori,

Tren Bilete de la Iaşi la Ploieşti

  Sep 29
  4,40RON
  26°
  Sep 30
  3,96RON
  26°
  Oct 01
  4,40RON
  22°
  Oct 02
  Detalii
  19°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  24°
  Oct 05
  Detalii
  22°
  Oct 06
  4,20RON
  17°
  Oct 07
  Detalii
  25°
  Oct 08
  Detalii
  26°
  Oct 09
  Detalii
  25°
  Oct 10
  Detalii
  25°
  Oct 11
  Detalii
  25°
  Oct 12
  Detalii
  25°
  Oct 13
  Detalii
  23°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Ploieşti

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Ploieşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Ploieşti?

Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Ploieşti variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Ploieşti vor costa 4,05RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 58,64RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la Ploieşti

 
Sep 29
Vineri
26°
4,40RON
Sep 30
Sâmbătă
26°
3,96RON
Oct 01
Duminică
22°
4,40RON
Oct 02
Luni
19°
Detalii
Oct 03
Marți
22°
Detalii
Oct 04
Miercuri
24°
Detalii
Oct 05
Joi
22°
Detalii
Bilete ieftine de de la Iaşi la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4RON la 82RON, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 95% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Ploieşti pot fi găsite până la 6RON dacă aveți noroc sau 62RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 82RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, Regio Calatori și CFR Calatori de la Iaşi la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Ploieşti cu tren.
Facilităţi Transferoviar Calatori Regio Calatori CFR Calatori
Bagaje
Mancare si bautura
Bicicleta
Vagon de dormit
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Aer condiționat

Iaşi la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.7kg
Autobuz
11.4kg
Zbor
457.3kg
Mașină
44.1kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Ploieşti sunt 1.7kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Ploieşti? Luând trenul între Iaşi și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 455.6kg față de un zbor, 9.7kg față de autobuz și 42.4kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Ploieşti?
Un bilet de tren de la Iaşi la Ploieşti este de 56RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,01RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Ploieşti este de 4,01RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Ploieşti cu tren?
Distanța între Iaşi și Ploieşti este de 275 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Ploieşti?
Călătoria de la Iaşi la Ploieşti durează în medie 5 h 4 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 h 31 min.
Ce companii operează de la Iaşi la Ploieşti?
Ruta Iaşi - Ploieşti este acoperită de 3 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, Regio Calatori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Ploieşti?
Ruta de la Iaşi la Ploieşti are în medie 20 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Ploieşti?
Primul tren de la Iaşi la Ploieşti pleacă la orele 05:16. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Ploieşti?
Ultimul tren de la Iaşi la Ploieşti pleacă la orele 17:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,01RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Iaşi la Ploieşti?
Există stații 2 de la care puteți pleca de la Iaşi pentru a merge la Ploieşti. Puteți merge de la Iași și Nicolina și puteți ajunge la Ploiești Sud.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Ploieşti?
Există în medie 10 de la Iaşi pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Ploieşti este 2 h 31 min.
Există un tren direct de la Iaşi la Ploieşti?
Da, există un tren direct între Iaşi și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Ploieşti creează 1.7kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare