Tren Iaşi - Ploieşti prețuri de la 4,40 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
4,40 lei

Iaşi la Ploieşti cu trenul

Călătoria de la Iaşi la Ploieşti cu trenul este de 275,39 km și durează 6 ore 3 min.. Există 19 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 04:11 și ultima la 16:07. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Ploieşti cu tren pentru doar 4,40 lei sau până la 157,29 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,40 lei.

Cel mai mic pret4,40 lei
Durata călătoriei6 ore 3 min.
Conexiune pe zi19
Cel mai mic pret4,40 lei
Cel mai mare preț157,29 lei
Prima Plecare04:11
Ultima Plecare16:07
Distanţă275,39 km
PlecareIaşi
SosirePloieşti
TransportatoriTransferoviar Calatori, Regio Calatori

Tren Bilete de la Iași la Ploieşti

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Călătoria de la Iaşi la Ploieşti cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Ploieşti? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Ploieşti, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Ploieşti?

În medie, un bilet de tren de la Iaşi la Ploieşti vă va costa 61,37 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 4,40 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Iaşi la Ploieşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 61,37 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Ploieşti cu trenul?

Cu o distanță de 275,39 km între Iaşi și Ploieşti, de obicei va dura 6 ore 3 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 6 ore 3 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Iaşi și Ploieşti cu trenul durează de obicei 6 ore 3 min. pentru a acoperi o distanță de 275,39 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Ploieşti vă va duce 2 ore 31 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Ploieşti, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Iaşi la Ploieşti?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Billa. Sosind la Ploieşti, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Ploiești Sud,Ploiești Vest. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Ploieşti.

Câte călătorii de la Iaşi la Ploieşti au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Ploieşti, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 19 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 10 călătorii directe între Iaşi și Ploieşti. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 9 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Ploieşti

Bilete ieftine de tren de la Iaşi la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Ploieşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 4,01 lei la 82,04 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 95% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Iaşi la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de tren Iaşi - Ploieşti pot fi găsite până la 4,35 lei dacă aveți noroc sau 24,41 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 82,14 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, Regio Calatori și CFR Calatori de la Iaşi la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la Ploieşti cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori Regio Calatori CFR Calatori
luggage Bagaje check cross check
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross cross check
wifi Wifi cross cross check
power_sockets Prize cross cross check
accessibility Accesibilitate cross cross check
air_con Aer condiționat cross cross check

Iaşi la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
19.28kg
Autobuz
20.65kg
Zbor
55.08kg
Mașină
44.06kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Iaşi la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Iaşi și Ploieşti sunt 19.28kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Iaşi și Ploieşti? Luând trenul între Iaşi și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 35.8kg față de un zbor, 1.37kg față de autobuz și 24.78kg față de folosirea unei mașini.

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Iaşi la Ploieşti?
Un bilet de tren de la Iaşi la Ploieşti este de 61,37 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Iaşi la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Iaşi la Ploieşti este de 4,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Ploieşti cu tren?
Distanța între Iaşi și Ploieşti este de 275,39 km.
Cât durează călătoria cu tren între Iaşi și Ploieşti?
Călătoria de la Iaşi la Ploieşti durează în medie 6 ore 3 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 31 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Ploieşti?
Ruta Iaşi - Ploieşti este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, Regio Calatori și CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Iaşi la Ploieşti?
Ruta de la Iaşi la Ploieşti are în medie 19 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Iaşi la Ploieşti?
Primul tren de la Iaşi la Ploieşti pleacă la orele 04:11. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Iaşi la Ploieşti?
Ultimul tren de la Iaşi la Ploieşti pleacă la orele 16:07. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Ploieşti?
Există în medie 10 de la Iaşi pentru a merge la Ploieşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Iaşi și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Iaşi și Ploieşti este 2 ore 31 min..
Există un tren direct de la Iaşi la Ploieşti?
Da, există un tren direct între Iaşi și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Iaşi la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la Iaşi la Ploieşti creează 19.28kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Ploieşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare