• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Iaşi până la Ploieşti Starting from 25,15 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Ploieşti

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Ploieşti

Plănuiți să călătoriți de la Iaşi la Ploieşti? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Iaşi la Ploieşti?

Prețurile biletelor de tren de la Iaşi la Ploieşti variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Iaşi la Ploieşti vor costa 25,15 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 72,21 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Iaşi la Ploieşti transport tren

Cel mai bun preț 25,15 RON
Durata călătoriei 7 h 18 min
Călătorii pe zi 67
Prima plecare 09:20
Ultima plecare 02:21
Distanța 275 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
67
Transportatori
1
Prețul minim
25,15 RON
Prețul maxim
118,35 RON

Iaşi - Ploieşti

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

25,15 RON

Data
Joi 14 Octombrie 2021
CFR Călători-logo
Iași - Gral. Eremia Grigorescu
12:47 - 17:58
CFR Călători
5h 11min
1 schimbări
CO2: 9.9kg
Cel mai ieftin
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 11 min
Iași - Gral. Eremia Grigorescu
15:47 - 20:58
25,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 5 h 5 min
Nicolina - Gral. Eremia Grigorescu
15:53 - 20:58
25,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 38 min
Remiza T. Socola H - Gral. Eremia Grigorescu
10:19 - 19:57
31,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 44 min
Iași - Gral. Eremia Grigorescu
09:20 - 13:04
47,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 39 min
Nicolina - Gral. Eremia Grigorescu
09:25 - 13:04
47,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 4 h
Iași - Gral. Eremia Grigorescu
18:58 - 22:58
47,70 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 3 h 55 min
Nicolina - Gral. Eremia Grigorescu
19:03 - 22:58
47,70 RON

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Ploieşti cu trenul?

Distanța dintre Iaşi și Ploieşti este în jur de 276 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 7 h 18 min. Totuși, cele mai rapide rute între Iaşi și Ploieşti durează 3 h 22 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Iaşi la Ploieşti?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Ploieşti la 09:20. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:21. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Iaşi laPloieşti?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele stații: Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H. Sosind la Ploieşti, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Ploiești Sud, Gral. Eremia Grigorescu, Ploiești Est și Ploiești Vest. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Ploieşti.

Câte călătorii de la Iaşi la Ploieşti sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Ploieşti, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 77 plecări pe zi. În medie, sunt 67 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 10 călătorii directe între Iaşi și Ploieşti. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 57 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.