Gasiți un tren de la Iaşi până la Ploieşti

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 21,48 RON
Durata călătoriei 10 h 37 min
Călătorii pe zi 65
Prima plecare 08:20
Ultima plecare 01:21
Distanța 275 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Iaşi la Ploieşti pe virail.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Iaşi la o clipire Ploieşti din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este prețul biletelor de tren de la Iaşi la Ploieşti?

În medie, bilete de tren de la Iaşi la 73,67 RON de cost Ploieşti, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 21,48 RON.

Ce companii pe care le ia de la Iaşi cu trenul până la Ploieşti?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Iaşi la Ploieşti oferite de CFR Călători.

Trenuri din Iaşi spre Ploieşti

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Iaşi la Ploieşti programată?

Durata medie a călătoriei este 10 h 37 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 3 h 22 min în Ploieşti. Primul tren pleacă de la Iaşi la 08:20, iar ultimul pleacă la 01:21.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Iaşi la Ploieşti?

Trenurile spre pot pleca din Ploieşti ultimul Nicolina, Iași și Remiza T. Socola H și să ajungă la Ploiești Sud, Gral. Eremia Grigorescu, Ploiești Est și Ploiești Vest.

Deoarece călătoria între Iaşi și relativ scurt Ploieşti ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.