Zbor Roma - București prețuri de la 157,39 lei

Începe de la
157,39 lei

Roma la București de la zbor

Călătoria de la Roma la București de la zbor este de 1.140,09 km și durează 5 ore 59 min.. Există 41 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:45 și ultima la 22:20. Este posibil să călătoriți de la Roma la București cu zbor pentru doar 157,39 lei sau până la 6.793,07 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 157,39 lei.

Cel mai mic pret157,39 lei
Durata călătoriei5 ore 59 min.
Conexiune pe zi41
Cel mai mic pret157,39 lei
Cel mai mare preț6.793,07 lei
Prima Plecare05:45
Ultima Plecare22:20
Distanţă1.140,09 km
PlecareRoma
SosireBucurești
TransportatoriSky Express, Big Sky AirlinesDetalii

Zbor Bilete de la Rome la Bucharest

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Roma la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Roma la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Roma la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de avion pentru a călători de la Roma la București?

Când călătoriți de la Roma la București, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 1.654,72 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 157,39 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de avion, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de avion vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de avion mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Roma la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât timp va dura să ajung de la Roma la București cu avionul?

Călătoria între Roma și București cu avionul este aproximativ 1.140,09 km. Vă va lua cam 5 ore 59 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria de la Roma la București acoperă o distanță de 1.140,09 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 5 ore 59 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 2 ore 0 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Roma la București făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

La ce oră sunt plecările de la Roma la București?

Prima călătorie a zilei pornește de la Roma la 05:45. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 22:20. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Roma și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Prima călătorie a serii pleacă de la Roma la 05:45. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în acea seară, ultima plecare va fi la 22:20. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Roma și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce aeroporturi pot utiliza pe ruta de la Roma la București?

Puteți pleca din Roma la aeroporturi precum . La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele aeroporturi: . Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Roma și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Roma la București sunt în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Roma la București folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 41 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Roma la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Roma la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 37 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Roma la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Rome la Bucharest

Bilete ieftine de zbor de la Roma la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Roma la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Roma la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Roma la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Rome la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 90,69 lei la 1.181,96 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 92% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Roma la București

Cele mai ieftine bilete de avion Roma - București pot fi găsite până la 315,95 lei dacă aveți noroc sau 708,13 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.179,86 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu avionul

Când călătoriți cu avionul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează atât zboruri interne, cât și internaționale către peste 150 de destinații. Fondată în 1987, compania aeriană a crescut pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a aviației, cu o flotă de peste 60 de aeronave și o reputație pentru servicii de înaltă calitate. Aegean Airlines este membru al Star Alliance, o rețea globală de linii aeriene care include unii dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană regională din Europa timp de nouă ani consecutiv.

Air Europa este o companie aeriană spaniolă care a fost fondată în 1986. Este membră a alianței SkyTeam și operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, America, Africa și Asia. Nodul principal al companiei aeriene este situat pe Aeroportul Adolfo Suárez Madrid–Barajas și are, de asemenea, hub-uri secundare pe Aeroportul Palma de Mallorca și Aeroportul Tenerife Nord. Air Europa operează o flotă de peste 50 de aeronave, inclusiv Boeing 787 Dreamliners, Airbus A330 și Embraer E195. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit SUMA.

Air France este compania aeriană de pavilion a Franței, cu sediul în Tremblay-en-France. Este o subsidiară a grupului Air France-KLM și un membru fondator al alianței globale a companiilor aeriene SkyTeam. Compania aeriană operează o flotă de peste 200 de aeronave, care deservește peste 200 de destinații din întreaga lume. Air France oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy, Business și La Première (First Class). Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, scaunele confortabile și opțiunile de divertisment în timpul zborului. Air France este angajată în favoarea durabilității și a implementat diverse inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi investițiile în avioane mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și reducerea materialelor plastice de unică folosință.

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, cu sediul la Belgrad. A fost fondată în 2013 ca succesor al fostului transportator național, Jat Airways. Air Serbia operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord, cu o flotă de avioane Airbus moderne. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit Etihad Guest. Air Serbia este membră a grupului Etihad Airways Partners, care include câteva alte companii aeriene din întreaga lume. Compania aeriană a câștigat mai multe premii pentru serviciul și performanța sa, inclusiv cea mai bună companie aeriană din Europa de Est la World Airline Awards.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

British Airways este compania aeriană de pavilion a Regatului Unit, cu sediul la Londra. Este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa și operează zboruri către peste 180 de destinații din întreaga lume. Compania aeriană a fost fondată în 1974 și de atunci a crescut pentru a deveni un jucător important în industria aviației. British Airways este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, locurile confortabile și rețeaua extinsă de rute. Compania aeriană operează o flotă de peste 250 de aeronave, inclusiv Airbus A380 și Boeing 787 Dreamliner. British Airways este membru al alianței companiilor aeriene Oneworld și are acorduri de partajare a codului cu alte câteva companii aeriene.

Bulgaria Air este compania aeriană națională a Bulgariei, cu sediul în Sofia. Oferă zboruri regulate către peste 20 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are o flotă de 10 avioane, inclusiv Airbus A319 și Embraer E190. Bulgaria Air oferă atât locuri la clasa economică, cât și la clasa business, precum și un program de călători frecvent numit Fly More. Compania aeriană are acorduri de partajare a codului cu câteva alte companii aeriene, inclusiv Air France, KLM și Alitalia. Bulgaria Air este membră a Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și a Asociației Companiei Aeriene Europene (AEA).

Czech Airlines este compania aeriană națională a Republicii Cehe, cu sediul la Praga. A fost fondată în 1923 și este una dintre cele mai vechi companii aeriene din Europa. Czech Airlines operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Asia și Orientul Mijlociu, cu accent pe conectarea Praga la marile orașe din întreaga lume. Compania aeriană este membră a alianței SkyTeam și oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate. Czech Airlines are o flotă de aeronave moderne, inclusiv Airbus A319, A320 și A321, precum și turbopropulsoare ATR 72.

Fly Emirates este compania aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite (UAE) și una dintre cele mai mari companii aeriene din lume. Oferă peste 3.600 de zboruri pe săptămână către peste 150 de destinații din peste 80 de țări. Compania aeriană este cunoscută pentru facilitățile sale de lux, inclusiv apartamentele private, mesele gourmet și divertismentul în zbor. Este, de asemenea, un sponsor important al echipelor și evenimentelor sportive, inclusiv al cluburilor de fotbal precum Real Madrid și Arsenal, precum și al turului de tenis ATP. Fly Emirates a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv a fost desemnată cea mai bună companie aeriană din lume de către Skytrax în 2016.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Pegasus Airlines este o companie aeriană low-cost cu sediul în Turcia. A fost fondată în 1990 și a început să funcționeze în 2005. Compania aeriană operează zboruri către peste 100 de destinații în 40 de țări, în principal în Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Pegasus Airlines are o flotă de peste 80 de aeronave, formată din Airbus A320 și Boeing 737. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii, inclusiv check-in online, mese în timpul zborului și un program de fidelitate. Pegasus Airlines este cunoscută pentru tarifele sale accesibile și a câștigat mai multe premii pentru serviciul pentru clienți și eficiența operațională.

Qatar Airways este compania aeriană națională a Qatarului, cu sediul în Doha. A fost fondată în 1993 și de atunci a crescut pentru a deveni una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, cu o flotă de peste 200 de aeronave care zboară către peste 160 de destinații din întreaga lume. Qatar Airways este cunoscută pentru serviciul său luxos și premiat, care oferă pasagerilor o gamă largă de facilități, cum ar fi scaune întinse, bucătărie gourmet și divertisment în zbor. Compania aeriană este membră a alianței oneworld și are parteneriate cu alte câteva companii aeriene, permițând pasagerilor să se conecteze cu ușurință la destinații din întreaga lume. Qatar Airways a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv a fost desemnată cea mai bună companie aeriană din lume de către Skytrax în 2019.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord Sky Express, Aegean Airlines și AnadoluJet de la Roma la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Roma la București cu plane.
Facilităţi Sky Express Aegean Airlines AnadoluJet Air Serbia HiSky Air Europa EL AL Austrian Airlines British Airways Lufthansa Aeroitalia Bulgaria Air Albawings Vueling TAROM Ryanair Qatar Airways SWISS Air France Iberia Emirates Czech Airlines KLM LOT Wizz Air Luxair Turkish Airlines Pegasus Airlines ITA Airways
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check check check check check cross check check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check cross check check check check cross check cross cross check check check check cross check check cross cross check check check check check check

Roma la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
79.81kg
Autobuz
85.51kg
Zbor
228.02kg
Mașină
182.41kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Roma la București?
Un bilet de zbor de la Roma la București este de 1.654,72 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 157,39 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Roma la București?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Roma la București este de 157,39 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Roma și București cu zbor?
Distanța între Roma și București este de 1.140,09 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Roma și București?
Călătoria de la Roma la București durează în medie 5 ore 59 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 0 min..
Ce companii operează de la Roma la București?
Ruta Roma - București este acoperită de 34 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Sky Express, Big Sky Airlines, Aegean Airlines, AnadoluJet, Swiss International Air Lines, Air Serbia, HiSky, Air Europa, EL AL, Austrian Airlines, British Airways, Lufthansa, Aeroitalia, Bulgaria Air, Albawings, Vueling, TAROM, Wizz Air Malta, TAP Air Portugal, Ryanair, Aero Services Executive, Qatar Airways, SWISS, Air France, Iberia, Emirates, Czech Airlines, KLM, LOT, Wizz Air, Luxair, Turkish Airlines, Alitalia, Pegasus Airlines și ITA Airways ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Roma la București?
Ruta de la Roma la București are în medie 41 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Roma la București?
Primul zbor de la Roma la București pleacă la orele 05:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Roma la București?
Ultimul zbor de la Roma la București pleacă la orele 22:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Roma la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 157,39 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Roma la București?
Există stații 11 de la care puteți pleca de la Roma pentru a merge la București. Puteți merge de la Roma Monte Mario, Rome S. Pietro, Rome Tuscolana, Rome Tiburtina, Fiumicino Aeroporto Internazionale, Rome Nomentana, Rome Termini, Rome Trastevere, Rome Ciampino Airport, Rome Balduina și Rome Ostiense și puteți ajunge la București Autogara Militari, București Gara Basarab, Bucharest Filaret Bus Station, Bukarest Autogara Rahova, Henri Coandă International Airport și Gara Bucureşti Nord.
Câte conexiuni directe merg de la Roma la București?
Există în medie 4 de la Roma pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Roma și București?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Roma și București este 2 ore 0 min..
Există un zbor direct de la Roma la București?
Da, există un zbor direct între Roma și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Roma la București?
Călătoria cu zbor de la Roma la București creează 228.02kg emisii de CO2.