Gasiți un zbor de la Roma până la București

Începe de la
765,25 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Roma la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Roma la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Roma la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la Roma la București?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Roma la București. Însă în medie veți plăti în jur de 1.053,01 RON pentru un bilet de avion. Puteți găsi bilete de avion la prețuri mici chiar și de 53,65 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de avion mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de avion ale lor.Rezumatul călătoriei cu Zbor

Călătoria de la Roma la București de la Plane este de 1139 km și durează 11 h 49 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 15:30 și ultima la 23:30. Este posibil să călătoriți de la Roma la București cu Plane pentru doar 53,65 RON sau până la 33.823,05 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 53,65 RON
Durata călătoriei 11 h 49 min
Conexiune pe zi 88
Cel mai mic pret 53,65 RON
Cel mai mare preț 33.823,05 RON
Prima Plecare 15:30
Ultima Plecare 23:30
Distanţă 1.139 km
Plecare Roma
Sosire București
Transportatori Ryanair, Wizz Air,

Zbor Bilete de la Roma la București

  Feb 03
  Detalii
  13°
  Feb 04
  Detalii
  13°
  Feb 05
  Detalii
  11°
  Feb 06
  Detalii
  Feb 07
  Detalii
  Feb 08
  Detalii
  Feb 09
  Detalii
  Feb 10
  Detalii
  Feb 11
  Detalii
  10°
  Feb 12
  Detalii
  12°
  Feb 13
  Detalii
  12°
  Feb 14
  Detalii
  10°
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  10°
  Feb 17
  Detalii
  12°
Departure date
Friday,Feb 03 2023
13°

Comparați prețul și biletele

 
Feb 03
Friday
13°
333,98 RON
Feb 04
Saturday
13°
Detalii
Feb 05
Sunday
11°
Detalii
Feb 06
Monday
Detalii
Feb 07
Tuesday
Detalii
Feb 08
Wednesday
Detalii
Feb 09
Thursday
Detalii

Cel mai bun moment pentru a rezerva Roma - București Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Roma la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Zbor
324.615kg
Tren
15.946kg
Autobuz
77.452kg
Mașină
55.811kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în București

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât durează să ajung de la Roma la București cu avionul?

Pentru a ajunge mai repede de la Roma la București, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Roma și București vor termina călătoria în 1 h 50 min. În medie, va fi nevoie de vreo 11 h 49 min pentru a parcurge 1.139 km între Roma și București.

La ce oră sunt plecările de la Roma la București?

Prima plecare zilnică de la Roma la București este la 15:30, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 23:30. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Roma și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Roma la București?

Călătoriile internaționale de la Italia la România sunt ușor de organizat când căutați cu Virail. La plecarea din Italia, veți putea să folosiți aeroporturi precum Fiumicino, Ciampino, Fiumicino, Aeroporto Internazionale și Rome Ciampino Airport. Sosind în România, opțiunile dvs. includ Otopeni Intl și Henri Coandă International Airport. Nu fiecare aeroport din Italia are o rută de legătură directă cu fiecare aeroport din România. Din acest motiv, s-ar putea să trebuiască să rezervați o rută indirectă care va face legătura prin alt oraș sau chiar va face mai multe legături. În unele cazuri, o rută de legătură ar putea fi chiar mai rapidă decât călătoria directă. În orice caz, Virail vă poate ghida prin rutele disponibile pentru a vă asigura că ajungeți acolo unde vreți să mergeți.

Puteți pleca din Roma la aeroporturi precum Fiumicino, Ciampino, Fiumicino, Aeroporto Internazionale și Rome Ciampino Airport. La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele aeroporturi: Otopeni Intl și Henri Coandă International Airport. Unele dintre aceste aeroporturi pot fi deservite numai de anumite companii aeriene. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din Roma și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Roma la București sunt în fiecare zi?

În medie, sunt 88 plecări zilnice de la Roma la București. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 151 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ Ryanair, Wizz Air, Blue Air, Hahn Air Systems, Tarom, Alitalia, Austrian Airlines, Qatar Airways, Lufthansa, Iberia, , Aeroflot, Air Europa, Klm, Swiss, Air France, Turkish Airlines, Czech Airlines, British Airways, Tap Air Portugal, El Al Israel Airlines, Sas, Bulgaria Air, Vueling, Brussels Airlines, Ethiopian Air, El Al, Air Moldova, Mea, Royal Jordanian, Eurowings, Ukraine Intl Air, Smartwings, Arkia, ブエリング航空, Apg Airlines, Klmオランダ航空, Tapポルトガル航空, Laudamotion, Lauda, Ukraine International, Delta, Lot, Emirates, Airbaltic, Flexflight, Mytrip Com, Lastminute It, Travel2be, Kiwi Com, Gotogate, Opodo, Expedia, Tripmonster, Edreams, Smartfares, Priceline și Studentuniverse și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 3 plecări de la Roma care merg direct la București. Există 85 călătorii cu una sau mai multe schimbări

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback