Zbor Iaşi - București prețuri de la 221,89 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 110,29 lei
Mâine 221,79 lei
2 zile 410,45 lei
3 zile 453,50 lei

Iaşi la București cu zborul

Călătoria de la Iaşi la București cu zborul este de 325,71 km și durează 1 oră 44 min.. Există 7 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:25 și ultima la 22:35. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la București cu zbor pentru doar 221,89 lei sau până la 901,53 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 221,89 lei.

Cel mai mic pret221,89 lei
Durata călătoriei1 oră 44 min.
Conexiune pe zi7
Cel mai mic pret221,89 lei
Cel mai mare preț901,53 lei
Prima Plecare02:25
Ultima Plecare22:35
Distanţă325,71 km
PlecareIaşi
SosireBucurești
TransportatoriTAROM, Wizz Air Malta

Zbor Bilete de la Iaşi la București

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la Iaşi la București cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Iaşi la București. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă biletele de avion de la Iaşi la București?

Prețurile biletelor de avion de la Iaşi la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Iaşi la București vor costa 221,89 lei. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 497,87 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la București cu avionul?

Distanța dintre Iaşi și București este aproximativ 325,71 km. În general, va dura în jur de 1 oră 44 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Iaşi și București este lungă de vreo 325,71 km și de obicei durează aproximativ 1 oră 44 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 55 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Iaşi la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Iaşi la București?

În funcție de compania aeriană pe care decideți să o folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Iaşi de la următoarele aeroporturi: Iași, Billa. Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele aeroporturi: Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station. Nu toate companiile aeriene deservesc fiecare aeroport, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs.

Câte călătorii de la Iaşi la București au loc în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 7 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 7 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iaşi la București

Bilete ieftine de zbor de la Iaşi la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iaşi la București

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 405,76 lei la 729,09 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 44% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Iaşi la București

Cele mai ieftine bilete de avion Iaşi - București pot fi găsite până la 423,06 lei dacă aveți noroc sau 517,57 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 581,38 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu avionul

Când călătoriți cu avionul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord TAROM de la Iaşi la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Iaşi la București cu plane.
Facilităţi TAROM
wifi Wifi check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check

Iaşi la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
22.8kg
Autobuz
24.43kg
Zbor
65.14kg
Mașină
52.11kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Iaşi la București?
Un bilet de zbor de la Iaşi la București este de 497,87 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 221,89 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Iaşi la București?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Iaşi la București este de 221,89 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și București cu zbor?
Distanța între Iaşi și București este de 325,71 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Iaşi și București?
Călătoria de la Iaşi la București durează în medie 1 oră 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 55 min..
Ce companii operează de la Iaşi la București?
Ruta Iaşi - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, TAROM și Wizz Air Malta ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Iaşi la București?
Ruta de la Iaşi la București are în medie 7 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Iaşi la București?
Primul zbor de la Iaşi la București pleacă la orele 02:25. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Iaşi la București?
Ultimul zbor de la Iaşi la București pleacă la orele 22:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 221,89 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la București?
Există în medie 7 de la Iaşi pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Iaşi și București?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Iaşi și București este 0 ore 55 min..
Există un zbor direct de la Iaşi la București?
Da, există un zbor direct între Iaşi și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Iaşi la București?
Călătoria cu zbor de la Iaşi la București creează 65.14kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare