Gasiți un zbor de la Iaşi până la București

Începe de la
34,01 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Iaşi la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Iaşi la București cu avionul?

Prețurile biletelor de avion de la Iaşi la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Iaşi la București vor costa 34,01 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 219,50 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Iaşi la București transport zbor

Cel mai bun preț 34,01 RON
Durata călătoriei 1 h 3 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 09:30
Ultima plecare 19:50
Distanța 325 km
Plecare Iaşi
Sosire București
Transportatori blueair, hahnairsystems, TAROM, Blue Air, Hahn Air Systems, Austrian Airlines, Air Europa, , Wizz Air, Lufthansa, Multiple Carriers, Hahn Air, ブエリング航空, APG Airlines, KLM, Alitalia, Ernest Airlines, Delta, Turkish Airlines, Wizz Air UK, Air France

Prețul biletului Iaşi - București în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
5
Transportatori
19
Prețul minim
34,01 RON
Prețul maxim
1.480,52 RON

Iaşi - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

89 RON

Data
Miercuri 26 Octombrie 2022
CFR Călători-logo
Remiza T. Socola h - București Băneasa
07:22 - 15:14
CFR Călători
7h 52min
3 schimbări
CO2: 0.93kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la București cu avionul?

Călătoria între Iaşi și București cu avionul durează de obicei 1 h 3 min pentru a acoperi o distanță de 326 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la București vă va duce 55 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la București, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Iaşi la București?

Prima călătorie a zilei pornește de la Iaşi la 09:30. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 19:50. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Iaşi și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care aeroporturi se utilizează în călătoriile de la Iaşi la București?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și București. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la aeroporturi precum Iasi. Acestea se leagă de aeroporturi care includ Otopeni Intl din București. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate aeroporturile din cele două locații. Unele companii aeriene vor deservi numai câteva dintre aeroporturi și s-ar putea ca după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la un aeroport la altul în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la București.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la București?

Ruta de la Iaşi la București este deservită de furnizori care includ TAROM, Blue Air, Hahn Air Systems, Austrian Airlines, Air Europa, , Wizz Air, Lufthansa, Multiple Carriers, Hahn Air, ブエリング航空, APG Airlines, KLM, Alitalia, Ernest Airlines, Delta, Turkish Airlines, Wizz Air UK și Air France. De la această listă de furnizori de transport, există până la 6 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 5 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la București, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 5 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback