Zbor Constanţa - București prețuri de la 1.074,66 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Constanţa la București cu zborul

Călătoria de la Constanţa la București cu zborul este de 204,51 km și durează 13 ore 33 min.. Există 19 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:50 și ultima la 09:50. Este posibil să călătoriți de la Constanţa la București cu zbor pentru doar 1.074,66 lei sau până la 2.229,74 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 1.074,66 lei.

Cel mai mic pret1.074,66 lei
Durata călătoriei13 ore 33 min.
Conexiune pe zi19
Cel mai mic pret1.074,66 lei
Cel mai mare preț2.229,74 lei
Prima Plecare09:50
Ultima Plecare09:50
Distanţă204,51 km
PlecareConstanţa
SosireBucurești
TransportatorieasyJet UK, Héli Sécurité Helicopter AirlinesDetalii

Zbor Bilete de la Constanţa la București

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Comparați prețurile și biletele de la Constanţa la București

Bilete ieftine de zbor de la Constanţa la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Constanţa la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Constanţa la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Constanţa la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Constanţa la București

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Constanţa la București

Cele mai ieftine bilete de avion Constanţa - București pot fi găsite până la 474,07 lei dacă aveți noroc sau 675,17 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.424,18 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu avionul

Când călătoriți cu avionul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

ITA Airways este o nouă companie aeriană italiană care a fost înființată în 2021 pentru a înlocui falimentarea Alitalia. Compania aeriană este deținută de guvernul italian și își propune să ofere pasagerilor servicii de înaltă calitate, promovând în același timp turismul durabil și responsabil. ITA Airways intenționează să opereze o flotă de aeronave moderne și să ofere o gamă largă de rute interne și internaționale. Compania aeriană s-a angajat, de asemenea, să își reducă impactul asupra mediului, investind în aeronave eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și adoptând practici durabile. Se așteaptă ca ITA Airways să joace un rol cheie în redresarea industriei aviatice italiene și să contribuie la creșterea economică a țării.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord TAROM, Lufthansa și LOT de la Constanţa la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Constanţa la București cu plane.
Facilităţi TAROM Lufthansa LOT Turkish Airlines Wizz Air ITA Airways Aegean Airlines
wifi Wifi check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check check check

Constanţa la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
14.32kg
Autobuz
15.34kg
Zbor
40.9kg
Mașină
32.72kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Constanţa la București?
Un bilet de zbor de la Constanţa la București este de 1.629,45 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 1.074,66 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Constanţa la București?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Constanţa la București este de 1.074,66 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Constanţa și București cu zbor?
Distanța între Constanţa și București este de 204,51 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Constanţa și București?
Călătoria de la Constanţa la București durează în medie 13 ore 33 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 45 min..
Ce companii operează de la Constanţa la București?
Ruta Constanţa - București este acoperită de 9 operator(i). Puteți găsi pe Virail, easyJet UK, Héli Sécurité Helicopter Airlines, TAROM, Lufthansa, LOT, Turkish Airlines, Aero Services Executive, Wizz Air, ITA Airways și Aegean Airlines ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Constanţa la București?
Ruta de la Constanţa la București are în medie 19 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Constanţa la București?
Primul zbor de la Constanţa la București pleacă la orele 09:50. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Constanţa la București?
Ultimul zbor de la Constanţa la București pleacă la orele 09:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Constanţa la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 1.074,66 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Constanţa și București?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Constanţa și București este 4 ore 45 min..
Există un zbor direct de la Constanţa la București?
Da, există un zbor direct între Constanţa și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Constanţa la București?
Călătoria cu zbor de la Constanţa la București creează 40.9kg emisii de CO2.

Treceți local de la Constanţa

Rute populare

Escapade de weekend de la Constanţa

Rute internaționale din Constanţa și zonele din apropiere

Alte destinații de la Constanţa

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare