Zbor Sibiu - București prețuri de la 222,23 lei

20.04.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com
Începe de la
222,23 lei

Sibiu la București cu zborul

Călătoria de la Sibiu la București cu zborul este de 216,32 km și durează 20 ore 25 min.. Există 42 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:05 și ultima la 18:55. Este posibil să călătoriți de la Sibiu la București cu zbor pentru doar 222,23 lei sau până la 7.263,23 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 222,23 lei.

Cel mai mic pret222,23 lei
Durata călătoriei20 ore 25 min.
Conexiune pe zi42
Cel mai mic pret222,23 lei
Cel mai mare preț7.263,23 lei
Prima Plecare06:05
Ultima Plecare18:55
Distanţă216,32 km
PlecareSibiu
SosireBucurești
TransportatorieasyJet UK, KSDetalii

Zbor Bilete de la Sibiu la Bucharest

Data plecării
sâmbătă, 20 apr. 2024

Ajungeți de la Sibiu la București cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Sibiu la București? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de avion pentru a ajunge de la Sibiu la București?

Prețurile biletelor de avion de la Sibiu la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Sibiu la București vor costa 222,23 lei. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 1.394,03 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Sibiu la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât timp va dura să ajung de la Sibiu la București cu avionul?

Timpul mediul de călătorie este 20 ore 25 min.. Atât durează să traversați 216,32 km de la Sibiu la București. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Sibiu la București ar putea să dureze mai mult de 20 ore 25 min.. Călătoria între Sibiu și București este lungă de vreo 216,32 km și de obicei durează aproximativ 20 ore 25 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 4 ore 25 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Sibiu la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt plecările de la Sibiu la București?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Sibiu la București la 06:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 18:55. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Prima plecare a serii de la Sibiu la București este la 06:05, în timp ce ultima călătorie pornește la 18:55. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Sibiu și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Sibiu la București, ce aeroporturi pot utiliza?

Veți putea pleca din Sibiu folosind aeroporturi precum Sibiu International Airport, SBZ,SIBIU. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Filaret Bus Station,Bucharest Autogara Militari din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Sibiu, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Sibiu la București?

Numărul exact al călătoriilor de la Sibiu la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 42 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Sibiu la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Sibiu la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 0 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 42 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Sibiu la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Sibiu la Bucharest

Bilete ieftine de zbor de la Sibiu la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Sibiu la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Sibiu la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Sibiu la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Sibiu la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 477,98 lei la 1.871,57 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 74% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Sibiu la București

Cele mai ieftine bilete de avion Sibiu - București pot fi găsite până la 474,07 lei dacă aveți noroc sau 716,55 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.424,18 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu avionul

Când călătoriți cu avionul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează atât zboruri interne, cât și internaționale către peste 150 de destinații. Fondată în 1987, compania aeriană a crescut pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a aviației, cu o flotă de peste 60 de aeronave și o reputație pentru servicii de înaltă calitate. Aegean Airlines este membru al Star Alliance, o rețea globală de linii aeriene care include unii dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană regională din Europa timp de nouă ani consecutiv.

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, cu sediul la Belgrad. A fost fondată în 2013 ca succesor al fostului transportator național, Jat Airways. Air Serbia operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord, cu o flotă de avioane Airbus moderne. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit Etihad Guest. Air Serbia este membră a grupului Etihad Airways Partners, care include câteva alte companii aeriene din întreaga lume. Compania aeriană a câștigat mai multe premii pentru serviciul și performanța sa, inclusiv cea mai bună companie aeriană din Europa de Est la World Airline Awards.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

British Airways este compania aeriană de pavilion a Regatului Unit, cu sediul la Londra. Este una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa și operează zboruri către peste 180 de destinații din întreaga lume. Compania aeriană a fost fondată în 1974 și de atunci a crescut pentru a deveni un jucător important în industria aviației. British Airways este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, locurile confortabile și rețeaua extinsă de rute. Compania aeriană operează o flotă de peste 250 de aeronave, inclusiv Airbus A380 și Boeing 787 Dreamliner. British Airways este membru al alianței companiilor aeriene Oneworld și are acorduri de partajare a codului cu alte câteva companii aeriene.

Brussels Airlines este compania aeriană de pavilion a Belgiei, cu sediul la Bruxelles. Oferă zboruri către peste 100 de destinații din Europa, Africa, America de Nord și Asia. Compania aeriană a fost fondată în 2006 și este membră a Star Alliance. Brussels Airlines este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, flota modernă și angajamentul față de sustenabilitate. Oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Business și Premium Economy. Compania aeriană are, de asemenea, un program de loialitate numit Miles & More, care permite pasagerilor să câștige și să răscumpere mile pentru zboruri, upgrade-uri și alte recompense. Brussels Airlines este o subsidiară a Lufthansa Group.

Bulgaria Air este compania aeriană națională a Bulgariei, cu sediul în Sofia. Oferă zboruri regulate către peste 20 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Compania aeriană a fost fondată în 2002 și are o flotă de 10 avioane, inclusiv Airbus A319 și Embraer E190. Bulgaria Air oferă atât locuri la clasa economică, cât și la clasa business, precum și un program de călători frecvent numit Fly More. Compania aeriană are acorduri de partajare a codului cu câteva alte companii aeriene, inclusiv Air France, KLM și Alitalia. Bulgaria Air este membră a Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și a Asociației Companiei Aeriene Europene (AEA).

ITA Airways este o nouă companie aeriană italiană care a fost înființată în 2021 pentru a înlocui falimentarea Alitalia. Compania aeriană este deținută de guvernul italian și își propune să ofere pasagerilor servicii de înaltă calitate, promovând în același timp turismul durabil și responsabil. ITA Airways intenționează să opereze o flotă de aeronave moderne și să ofere o gamă largă de rute interne și internaționale. Compania aeriană s-a angajat, de asemenea, să își reducă impactul asupra mediului, investind în aeronave eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și adoptând practici durabile. Se așteaptă ca ITA Airways să joace un rol cheie în redresarea industriei aviatice italiene și să contribuie la creșterea economică a țării.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Wizz Air este o companie aeriană low-cost cu sediul în Ungaria, care operează zboruri către destinații din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Înființată în 2003, compania aeriană a crescut rapid și operează acum o flotă de peste 100 de aeronave, deservind peste 150 de destinații în 44 de țări. Wizz Air este cunoscut pentru abordarea simplă a călătoriilor aeriene, oferind tarife mici și taxând suplimentar pentru servicii suplimentare, cum ar fi bagajele de cală și mesele în timpul zborului. Compania aeriană se concentrează puternic pe eficiență și controlul costurilor, permițându-i să ofere unele dintre cele mai mici tarife din industrie.

Servicii la bord Wizz Air, ITA Airways și KLM de la Sibiu la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Sibiu la București cu plane.
Facilităţi Wizz Air ITA Airways KLM Turkish Airlines Air Serbia Aer Lingus Vueling Brussels Airlines Ryanair Lufthansa TAROM Bulgaria Air Aegean Airlines Austrian Airlines Albawings Eurowings British Airways LOT
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check check check check check check check cross check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check cross check check check cross cross check check check check check check cross cross check check

Sibiu la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
15.14kg
Autobuz
16.22kg
Zbor
43.26kg
Mașină
34.61kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Sibiu la București?
Un bilet de zbor de la Sibiu la București este de 1.394,03 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 222,23 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Sibiu la București?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Sibiu la București este de 222,23 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Sibiu și București cu zbor?
Distanța între Sibiu și București este de 216,32 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Sibiu și București?
Călătoria de la Sibiu la București durează în medie 20 ore 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 25 min..
Ce companii operează de la Sibiu la București?
Ruta Sibiu - București este acoperită de 28 operator(i). Puteți găsi pe Virail, easyJet UK, KS, Aero Services Executive, Wizz Air, ITA Airways, KLM, Turkish Airlines, Air Senegal International, Royal Khmer Airlines, Air Serbia, Aer Lingus, Vueling, Brussels Airlines, XZ, Ryanair, Lufthansa, TAROM, President Airlines, Bulgaria Air, Aegean Airlines, Monarch Airlines, Austrian Airlines, Air Fiji, Héli Sécurité Helicopter Airlines, Albawings, Eurowings, British Airways, LOT și Swiss International Air Lines ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Sibiu la București?
Ruta de la Sibiu la București are în medie 42 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Sibiu la București?
Primul zbor de la Sibiu la București pleacă la orele 06:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Sibiu la București?
Ultimul zbor de la Sibiu la București pleacă la orele 18:55. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Sibiu la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 222,23 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Sibiu și București?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Sibiu și București este 4 ore 25 min..
Există un zbor direct de la Sibiu la București?
Da, există un zbor direct între Sibiu și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Sibiu la București?
Călătoria cu zbor de la Sibiu la București creează 43.26kg emisii de CO2.

Treceți local de la Sibiu

Rute populare

Escapade de weekend de la Sibiu

Rute internaționale din Sibiu și zonele din apropiere

Alte destinații de la Sibiu

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare