Zbor Hamburg - București prețuri de la 532,27 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi 1.007,47 lei
Mâine 1.007,47 lei
2 zile 1.007,47 lei
3 zile 938,77 lei

Hamburg la București cu zborul

Călătoria de la Hamburg la București cu zborul este de 1.548,21 km și durează 5 ore 37 min.. Există 26 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 06:00 și ultima la 20:30. Este posibil să călătoriți de la Hamburg la București cu zbor pentru doar 532,27 lei sau până la 4.680,30 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 532,27 lei.

Cel mai mic pret532,27 lei
Durata călătoriei5 ore 37 min.
Conexiune pe zi26
Cel mai mic pret532,27 lei
Cel mai mare preț4.680,30 lei
Prima Plecare06:00
Ultima Plecare20:30
Distanţă1.548,21 km
PlecareHamburg
SosireBucurești
TransportatoriEurowings, LufthansaDetalii

Zbor Bilete de la Hamburg la București

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria dvs. de la Hamburg la București cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Hamburg la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Hamburg la București cu avionul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Hamburg la București. Însă în medie veți plăti în jur de 1.787,14 lei pentru un bilet de avion. Puteți găsi bilete de avion la prețuri mici chiar și de 532,27 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de avion mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece multe companii aeriene nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de avion ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Hamburg la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.

Cât de lungă este călătoria de la Hamburg la București cu avionul?

Călătoria de la Hamburg la București cu avionul va dura, de obicei, 5 ore 37 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 1.548,21 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 5 ore 37 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Distanța dintre Hamburg și București este în jur de 1.548,21 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 5 ore 37 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Hamburg și București durează 2 ore 35 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Hamburg la București?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Hamburg la București, care de obicei este la 06:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 20:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Hamburg la București, care de obicei este la 06:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 20:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Hamburg la București?

În Hamburg, aeroporturile de plecare includ Hamburg Dammtor (DE),Hamburg-Altona station,Hamburg Airport, HAM,Hamburg Hbf ZOB,Hamburg - Harburg. Când veți sosi în București, s-ar putea să vă debarcați la aeroporturi precum Bucuresti Basarab,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari,Bukarest, Autogara Rahova,Bucharest Piata Gara De Nord,Bucharest Filaret Bus Station. Rețineți însă că aeroporturile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Companii aeriene diferite pot pleca de la/sosi la aeroporturi diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul aeroporturilor poate fi limitat, iar aeroporturile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferite momente ale zilei sau în zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la un aeroport care este convenabil pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Hamburg la București?

Dacă vreți să ajungeți de la Hamburg la București, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 26 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 1 călătorii directe între Hamburg și București. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 25 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Hamburg la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Hamburg la București

Bilete ieftine de zbor de la Hamburg la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Hamburg la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Hamburg la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Hamburg la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Hamburg la București

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile aeriene pot percepe prețuri mai mari ale biletelor pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 244,32 lei la 1.144,34 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 79% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de avion ieftine de la Hamburg la București

Cele mai ieftine bilete de avion Hamburg - București pot fi găsite până la 471,39 lei dacă aveți noroc sau 847,41 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 1.164,71 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu avionul

Când călătoriți cu avionul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia, care operează atât zboruri interne, cât și internaționale către peste 150 de destinații. Fondată în 1987, compania aeriană a crescut pentru a deveni un jucător important pe piața europeană a aviației, cu o flotă de peste 60 de aeronave și o reputație pentru servicii de înaltă calitate. Aegean Airlines este membru al Star Alliance, o rețea globală de linii aeriene care include unii dintre cei mai mari transportatori din lume. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv premiul Skytrax pentru cea mai bună companie aeriană regională din Europa timp de nouă ani consecutiv.

Air France este compania aeriană de pavilion a Franței, cu sediul în Tremblay-en-France. Este o subsidiară a grupului Air France-KLM și un membru fondator al alianței globale a companiilor aeriene SkyTeam. Compania aeriană operează o flotă de peste 200 de aeronave, care deservește peste 200 de destinații din întreaga lume. Air France oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy, Business și La Première (First Class). Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, scaunele confortabile și opțiunile de divertisment în timpul zborului. Air France este angajată în favoarea durabilității și a implementat diverse inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi investițiile în avioane mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil și reducerea materialelor plastice de unică folosință.

Air Serbia este compania aeriană națională a Serbiei, cu sediul la Belgrad. A fost fondată în 2013 ca succesor al fostului transportator național, Jat Airways. Air Serbia operează zboruri către peste 50 de destinații din Europa, Orientul Mijlociu și America de Nord, cu o flotă de avioane Airbus moderne. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de loialitate numit Etihad Guest. Air Serbia este membră a grupului Etihad Airways Partners, care include câteva alte companii aeriene din întreaga lume. Compania aeriană a câștigat mai multe premii pentru serviciul și performanța sa, inclusiv cea mai bună companie aeriană din Europa de Est la World Airline Awards.

Astra Airlines este o companie aeriană grecească care a fost fondată în 2008. Oferă atât zboruri interne, cât și internaționale, cu accent pe destinații din Europa și Marea Mediterană. Flota companiei aeriene este formată din aeronave Airbus A320 și A321 și oferă atât opțiuni de scaune la clasa economică, cât și la clasa business. Astra Airlines are reputația de a oferi călătorii aeriene fiabile și la prețuri accesibile și a câștigat mai multe premii pentru serviciul său pentru clienți. Compania aeriană are sediul în Salonic, Grecia și operează pe mai multe aeroporturi din întreaga țară. Astra Airlines este dedicată siguranței și durabilității și a implementat mai multe măsuri pentru a-și reduce impactul asupra mediului.

Austrian Airlines este compania aeriană de pavilion a Austriei, cu sediul la Viena. Oferă servicii programate către peste 130 de destinații din întreaga lume, inclusiv Europa, America de Nord, Asia și Africa. Compania aeriană este membră a Star Alliance și are o flotă de peste 80 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A321, A319, Boeing 767 și 777. Austrian Airlines oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Premium Economy și Business Class. , cu accent pe oferirea unui nivel ridicat de servicii și confort pasagerilor săi. Compania aeriană a câștigat numeroase premii pentru serviciul său clienți, inclusiv cel mai bun personal al companiei aeriene din Europa și cel mai bun serviciu de catering la clasă business.

Brussels Airlines este compania aeriană de pavilion a Belgiei, cu sediul la Bruxelles. Oferă zboruri către peste 100 de destinații din Europa, Africa, America de Nord și Asia. Compania aeriană a fost fondată în 2006 și este membră a Star Alliance. Brussels Airlines este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, flota modernă și angajamentul față de sustenabilitate. Oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Business și Premium Economy. Compania aeriană are, de asemenea, un program de loialitate numit Miles & More, care permite pasagerilor să câștige și să răscumpere mile pentru zboruri, upgrade-uri și alte recompense. Brussels Airlines este o subsidiară a Lufthansa Group.

Corendon Airlines este o companie aeriană turcă de agrement care a fost fondată în 2004. Compania aeriană operează zboruri către diverse destinații din Europa, Africa și Asia, cu accent pe destinațiile de vacanță. Corendon Airlines are o flotă de avioane moderne, inclusiv avioane Boeing 737-800 și Airbus A320. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv mese în timpul zborului, divertisment și locuri confortabile. Corendon Airlines se angajează să ofere călătorii aeriene sigure și de încredere și a primit numeroase premii pentru standardele sale înalte de serviciu. Compania aeriană face parte din Corendon Group, care include și un tour operator și mai multe hoteluri.

Croatia Airlines este compania aeriană națională a Croației, cu sediul în Zagreb. A fost fondată în 1989 și operează zboruri interne și internaționale regulate către peste 30 de destinații din Europa. Flota companiei aeriene este formată din aeronave Airbus A319, A320 și Dash 8-Q400. Croatia Airlines este membră a Star Alliance, o alianță globală a companiilor aeriene și are acorduri de partajare a codului cu alte câteva companii aeriene. Compania aeriană oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, mese și băuturi. Croatia Airlines se angajează să ofere clienților săi călătorii aeriene sigure, fiabile și confortabile.

Lufthansa este o companie aeriană germană și una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. A fost fondată în 1953 și operează zboruri către peste 200 de destinații din întreaga lume. Lufthansa este membră a Star Alliance, care este cea mai mare alianță de companii aeriene din lume. Compania aeriană are o flotă de peste 300 de avioane, inclusiv avioane Airbus și Boeing. Lufthansa oferă o gamă largă de servicii pasagerilor săi, inclusiv divertisment în zbor, Wi-Fi și un program de călători frecvent numit Miles & More. Compania aeriană este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate și a câștigat numeroase premii pentru satisfacția clienților și standardele de siguranță.

Turkish Airlines este compania aeriană națională de pavilion a Turciei, cu sediul în Istanbul. Oferă zboruri regulate către peste 300 de destinații din Europa, Asia, Africa și America, ceea ce o face una dintre cele mai mari companii aeriene din lume după numărul de destinații deservite. Turkish Airlines a câștigat numeroase premii pentru serviciile sale, inclusiv „Cea mai bună companie aeriană din Europa” șase ani la rând, din 2011 până în 2016. Compania aeriană operează o flotă modernă de peste 350 de aeronave, inclusiv Airbus A320, A330, A340, A350 și Boeing. 737, 777 și 787. Turkish Airlines este membră a Star Alliance, cea mai mare alianță de companii aeriene din lume.

Servicii la bord Eurowings, Lufthansa și Ryanair de la Hamburg la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Hamburg la București cu plane.
Facilităţi Eurowings Lufthansa Ryanair SunExpress Turkish Airlines Air France Corendon Airlines TAROM LOT Aegean Airlines Brussels Airlines Austrian Airlines Croatia Airlines KLM Luxair Air Serbia Wizz Air
wifi Wifi check check check check check check check check check check check check check check check check check
luggage Bagaje check check check check check check check check check check check check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura cross check check cross check cross cross check check check cross check check cross check check check

Hamburg la București Emisii de CO2 prin Zbor

Ecology
Tren
108.37kg
Autobuz
116.12kg
Zbor
309.64kg
Mașină
247.71kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de zbor de la Hamburg la București?
Un bilet de zbor de la Hamburg la București este de 1.787,14 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 532,27 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de zbor de la Hamburg la București?
Cel mai ieftin bilet de zbor pe care îl puteți obține de la Hamburg la București este de 532,27 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Hamburg și București cu zbor?
Distanța între Hamburg și București este de 1.548,21 km.
Cât durează călătoria cu zbor între Hamburg și București?
Călătoria de la Hamburg la București durează în medie 5 ore 37 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 35 min..
Ce companii operează de la Hamburg la București?
Ruta Hamburg - București este acoperită de 22 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Eurowings, Lufthansa, Ryanair, SunExpress, Turkish Airlines, Air France, Corendon Airlines, Héli Sécurité Helicopter Airlines, TAROM, LOT, Aegean Airlines, Wizz Air Malta, Brussels Airlines, Austrian Airlines, Aero Services Executive, Swiss International Air Lines, Condor Flugdienst, Croatia Airlines, KLM, Luxair, Astra Airlines, Air Serbia și Wizz Air ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de zbor pe zi trec de la Hamburg la București?
Ruta de la Hamburg la București are în medie 26 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul zbor de la Hamburg la București?
Primul zbor de la Hamburg la București pleacă la orele 06:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul zbor de la Hamburg la București?
Ultimul zbor de la Hamburg la București pleacă la orele 20:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Hamburg la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de zbor pe care l-am găsit este 532,27 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Hamburg la București?
Există în medie 1 de la Hamburg pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de zbor între Hamburg și București?
Cea mai rapidă călătorie cu zbor între Hamburg și București este 2 ore 35 min..
Există un zbor direct de la Hamburg la București?
Da, există un zbor direct între Hamburg și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru zbor de la Hamburg la București?
Călătoria cu zbor de la Hamburg la București creează 309.64kg emisii de CO2.