Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un zbor de la Londra până la București

Starting from
33,62 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Zbor

Azi

Descoperă
Transport Zbor

Mâine

Descoperă
Transport Zbor

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Descoperă

Ajungeți de la Londra la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Londra la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Londra la București cu avionul?

Prețurile biletelor de avion de la Londra la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de avion de la Londra la București vor costa 33,62 RON. Prețul mediu al unui bilet de avion este aproximativ 470,89 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Londra la București transport zbor

Cel mai bun preț 51,60 RON
Durata călătoriei 3 h 12 min
Călătorii pe zi 5
Prima plecare 08:30
Ultima plecare 20:30
Distanța 2.089 km

Prețul biletului Londra - București în fiecare zi

 
Azi
Detalii
197,43 RON
Mâine
Detalii
197,87 RON
În 2 zile
442,16 RON
68,85 RON
În 3 zile
Detalii
221,69 RON
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
175,99 RON
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Zboruri

Călătorii
6
Transportatori
41
Prețul minim
33,62 RON
Prețul maxim
14.045,84 RON

Londra - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Autobuz

454,73 RON

Data
Duminică 23 Ianuarie 2022
Union Ivkoni - Unibus-logo
London Bus station Green Line, Bulleid Way street - Bucharest Bus station Militari, Valea Cascadelor St 1
22:00 - 21:00
Union Ivkoni - Unibus
45h
CO2: 66.85kg
Transport Zbor

107,39 RON

Data
Luni 31 Ianuarie 2022
Ryanair-logo
Stansted - Otopeni Intl
08:25 - 16:30
Ryanair
6h 5min
1 schimbări
CO2: 419.87kg
Cel mai ieftin
Wizz Air-logo
Wizz Air
direct
Durata: 3 h 15 min
Luton - Otopeni Intl
08:35 - 13:50
197,87 RON
Ryanair-logo
Ryanair
direct
Durata: 3 h 10 min
Stansted - Otopeni Intl
08:30 - 13:40
219,35 RON
Wizz Air-logo
Wizz Air
direct
Durata: 3 h 15 min
Luton - Otopeni Intl
20:30 - 01:45
240,89 RON
TAROM-logo
TAROM
direct
Durata: 3 h 20 min
Heathrow - Otopeni Intl
14:50 - 20:10
408,69 RON
British Airways-logo
British Airways
direct
Durata: 3 h 15 min
Heathrow - Otopeni Intl
14:30 - 19:45
2.696,05 RON

Cât durează călătoria de la Londra la București cu avionul?

Distanța dintre Londra și București este în jur de 2.089 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 3 h 13 min. Totuși, cele mai rapide rute între Londra și București durează 2 h 59 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt plecările de la Londra la București?

În general, prima plecare a zilei din Londra va fi la 14:50, iar ultima plecare va fi la 20:30. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Londra la București se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce aeroporturi spot utiliza pentru a călători de la Londra la București?

Când călătoriți de la Marea Britanie cu avionul, veți putea pleca de la aeroporturi precum Heathrow, Luton, Gatwick și Stansted. Aceste rute se vor lega de aeroporturi, inclusiv Otopeni Intl din România. O călătorie internațională poate fi complexă și, în funcție de orașele între care călătoriți, ar putea necesita o schimbare pe rută. Virail vă va arăta care aeroporturi din Marea Britanie și România au o legătură directă între ele și care necesită o călătorie indirectă. S-ar putea să fie nevoie să schimbați pe parcurs pentru a ajunge de la aeroportul preferat din Marea Britanie la punctul dvs. de sosire din România.

Veți putea pleca din Londra folosind aeroporturi precum Heathrow, Luton, Gatwick și Stansted. Acestea vă conectează cu aeroporturi, inclusiv Otopeni Intl din București. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste aeroporturi vor apărea pe rută, în funcție de compania aeriană pe care o folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de compania dvs. aeriană, pentru a vedea dacă trece printr-un aeroport care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între aeroporturi fie în Londra, fie în București, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Londra la București au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Londra la București folosind companii precum Ryanair, Wizz Air, British Airways, Blue Air, TAROM, , KLM, Lufthansa, SWISS, Alitalia, TAP AIR PORTUGAL, Turkish Airlines, Aegean Airlines, Aeroflot, Air Europa, Austrian Airlines, Pegasus Airlines, Qatar Airways, Ukraine Intl Air, Air Serbia, EL AL, Air France, Etihad Airways, Smartwings, Czech Airlines, Bulgaria Air, AirBaltic, Brussels Airlines, Vueling, Iberia, SAS, Emirates, Eurowings, ブエリング航空, United Airlines, LOT, Lauda, MEA, Ukraine International Airlines, Air Canada și Wizz Air UK. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 79 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Londra la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 6 legături directe de la Londra la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
206 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback