Autobuz Arad - Győr preturi de la 260,30 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Arad la Győr cu autobuzul

Călătoria de la Arad la Győr cu autobuzul este de 325,83 km și durează 14 ore 18 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 05:05 și ultima la 15:30. Este posibil să călătoriți de la Arad la Győr cu autobuz pentru doar 260,30 lei sau până la 319,47 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 260,30 lei.

Cel mai mic pret260,30 lei
Durata călătoriei14 ore 18 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret260,30 lei
Cel mai mare preț319,47 lei
Prima Plecare05:05
Ultima Plecare15:30
Distanţă325,83 km
PlecareArad
SosireGyőr
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la Arad la Győr

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Arad la Győr

Plănuiți să călătoriți de la Arad la Győr? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Arad la Győr cu autobuzul?

Prețurile biletelor de autobuz de la Arad la Győr variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de autobuz de la Arad la Győr vor costa 260,30 lei. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 291,32 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Arad la Győr. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Arad la Győr variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 291,32 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât durează să ajung de la Arad la Győr cu autobuzul?

Distanța dintre Arad și Győr este aproximativ 325,83 km. În general, va dura în jur de 14 ore 18 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Distanța dintre Arad și Győr este în jur de 325,83 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 14 ore 18 min.. Totuși, cele mai rapide rute între Arad și Győr durează 12 ore 40 min.. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Arad la Győr?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Arad la Győr la 05:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 15:30. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Arad la Győr, care de obicei este la 05:05. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 15:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Arad la Győr?

Veți putea pleca din Arad folosind stații precum Arad - South,Arad (Autogara CTP),Arad station,Arad South Gas Station OMV. Acestea vă conectează cu stații care includ Györ - trips - Spa Györ - trips, Rába Quelle Győr,Gyor din Győr. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Arad, fie în Győr, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Arad la Győr au loc în fiecare zi?

Veți putea să călătoriți de la Arad la Győr folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 6 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Arad la Győr folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 0 legături directe de la Arad la Győr în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 6 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Arad la Győr. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Arad la Győr

Bilete ieftine de autobuz de la Arad la Győr
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Arad la Győr.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Arad la Győr, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Arad la Győr.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Arad la Győr

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Arad la Győr

Cele mai ieftine bilete de autobuz Arad - Győr pot fi găsite până la 133,50 lei dacă aveți noroc sau 251,63 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 397,21 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Győr cu autobuzul

Când călătoriți la Győr cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la Arad la Győr
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Arad la Győr cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

Arad la Győr Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
22.81kg
Autobuz
24.44kg
Zbor
65.17kg
Mașină
52.13kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Arad la Győr?
Un bilet de autobuz de la Arad la Győr este de 291,32 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 260,30 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Arad la Győr?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Arad la Győr este de 260,30 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Arad și Győr cu autobuz?
Distanța între Arad și Győr este de 325,83 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Arad și Győr?
Călătoria de la Arad la Győr durează în medie 14 ore 18 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 12 ore 40 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Arad la Győr?
Ruta de la Arad la Győr are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Arad la Győr?
Primul autobuz de la Arad la Győr pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Arad la Győr?
Ultimul autobuz de la Arad la Győr pleacă la orele 15:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Arad la Győr?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 260,30 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Arad și Győr?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Arad și Győr este 12 ore 40 min..
Există un autobuz direct de la Arad la Győr?
Da, există un autobuz direct între Arad și Győr.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Arad la Győr?
Călătoria cu autobuz de la Arad la Győr creează 24.44kg emisii de CO2.

Treceți local de la Arad

Rute populare

Escapade de weekend de la Arad

Rute internaționale din Arad și zonele din apropiere

Alte destinații de la Arad

Principalele rute spre Győr

Rute asemănătoare

Alte rute populare