Autobuz Piatra Neamţ - Milano preturi de la 129,00 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Piatra Neamţ la Milano cu autobuzul

Călătoria de la Piatra Neamţ la Milano cu autobuzul este de 1.328,29 km și durează 26 ore 11 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 02:00 și ultima la 17:30. Este posibil să călătoriți de la Piatra Neamţ la Milano cu autobuz pentru doar 129,00 lei sau până la 758,12 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 129,00 lei.

Cel mai mic pret129,00 lei
Durata călătoriei26 ore 11 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret129,00 lei
Cel mai mare preț758,12 lei
Prima Plecare02:00
Ultima Plecare17:30
Distanţă1.328,29 km
PlecarePiatra Neamţ
SosireMilano
TransportatoriFlixBus, auto_recordDetalii

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Piatra Neamţ la Milano

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Piatra Neamţ la Milano. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Piatra Neamţ la Milano?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Piatra Neamţ la Milano costă 129,00 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 446,08 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Piatra Neamţ la Milano.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la Milano. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
În medie, un bilet de autobuz de la Piatra Neamţ la Milano vă va costa 446,08 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.

Cât durează călătoria de la Piatra Neamţ la Milano cu autobuzul?

Cu o distanță de 1.328,29 km între Piatra Neamţ și Milano, de obicei va dura 26 ore 11 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 26 ore 11 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria între Piatra Neamţ și Milano cu autobuzul durează de obicei 26 ore 11 min. pentru a acoperi o distanță de 1.328,29 km. Cea mai scurtă călătorie de la Piatra Neamţ la Milano vă va duce 7 ore 50 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Milano, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Piatra Neamţ la Milano?

În Piatra Neamţ, stațiile de plecare includ Piatra Neamt (Romania),Piatra Neamţ. Când veți sosi în Milano, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Milan Bergamo Airport (BGY),Milan (Malpensa Aeroporto Terminal 1),Rho - Fiera Milano,MILANO,Milano, Sesto San Giovanni,Milan Linate Airport (LIN),Milan - San Donato,Milano Centrale,Milano, Lampugnano,Milan Rogoredo,Milano - Porta Garibaldi,Milano Cadorna,Milano, Lambrate. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Piatra Neamţ la Milano?

Ruta de la Piatra Neamţ la Milano este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Piatra Neamţ de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Piatra Neamţ la Milano, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 0 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 2 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la Milano. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă
Bilete ieftine de autobuz de la Piatra Neamţ la Milano
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Piatra Neamţ la Milano.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Piatra Neamţ la Milano, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Piatra Neamţ la Milano.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Piatra Neamţ la Milano

Cele mai ieftine bilete de autobuz Piatra Neamţ - Milano pot fi găsite până la 474,37 lei dacă aveți noroc sau 547,54 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 634,74 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Milano cu autobuzul

Când călătoriți la Milano cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

Blue Air este o companie aeriană românească low-cost care a fost fondată în 2004. Oferă zboruri către peste 100 de destinații din Europa, Africa și Orientul Mijlociu. Hubul principal al companiei aeriene este situat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București, România. Flota Blue Air este formată din avioane Boeing 737 și Airbus A320 și oferă opțiuni de locuri atât în clasa economică, cât și în clasa business. Compania aeriană este cunoscută pentru tarifele sale accesibile și a câștigat mai multe premii pentru serviciul său pentru clienți. Blue Air este angajată în favoarea durabilității și a implementat diverse inițiative pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi utilizarea biocombustibililor și reducerea materialelor plastice de unică folosință la bord.

Brussels Airlines este compania aeriană de pavilion a Belgiei, cu sediul la Bruxelles. Oferă zboruri către peste 100 de destinații din Europa, Africa, America de Nord și Asia. Compania aeriană a fost fondată în 2006 și este membră a Star Alliance. Brussels Airlines este cunoscută pentru serviciile sale de înaltă calitate, flota modernă și angajamentul față de sustenabilitate. Oferă o gamă largă de clase de călătorie, inclusiv Economy, Business și Premium Economy. Compania aeriană are, de asemenea, un program de loialitate numit Miles & More, care permite pasagerilor să câștige și să răscumpere mile pentru zboruri, upgrade-uri și alte recompense. Brussels Airlines este o subsidiară a Lufthansa Group.

FlixBus, o companie de autobuze de lungă distanță, operează atât în Europa, cât și în Statele Unite. Fondată în 2013, a crescut pentru a deveni unul dintre cei mai mari operatori de autobuze din Europa, conectând peste 2.500 de destinații în 30 de țări. Originar din Germania, FlixBus s-a extins rapid în țările vecine, inclusiv Franța, Italia, Danemarca, Țările de Jos și Croația, oferind în același timp servicii regulate către Norvegia, Spania și Anglia. Cu tarife accesibile și facilități confortabile, cum ar fi Wi-Fi gratuit, prize și toalete la bord, FlixBus oferă o experiență de călătorie convenabilă și plăcută.

Servicii la bord FlixBus, Aer Lingus și Brussels Airlines de la Piatra Neamţ la Milano
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Piatra Neamţ la Milano cu bus.
Facilităţi FlixBus Aer Lingus Brussels Airlines Vueling Ryanair Easyjet
wifi Wifi check check check check check check
power_sockets Prize check cross cross cross cross cross
luggage Bagaje check check check check check check
food_and_drink Mancare si bautura check check cross cross check check
air_con Aer condiționat check cross cross cross cross cross

Piatra Neamţ la Milano Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
92.98kg
Autobuz
99.62kg
Zbor
265.66kg
Mașină
212.53kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Piatra Neamţ la Milano?
Un bilet de autobuz de la Piatra Neamţ la Milano este de 446,08 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 129,00 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Piatra Neamţ la Milano?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Piatra Neamţ la Milano este de 129,00 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Piatra Neamţ și Milano cu autobuz?
Distanța între Piatra Neamţ și Milano este de 1.328,29 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Piatra Neamţ și Milano?
Călătoria de la Piatra Neamţ la Milano durează în medie 26 ore 11 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 7 ore 50 min..
Ce companii operează de la Piatra Neamţ la Milano?
Ruta Piatra Neamţ - Milano este acoperită de 14 operator(i). Puteți găsi pe Virail, FlixBus, auto_record, Aer Lingus, Aeroflot, autogari, Brussels Airlines, patru_plus_trans, Vueling, air_italy, Ryanair, Easyjet, ro_tour, Alitalia, Blue Air și aventin ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Piatra Neamţ la Milano?
Ruta de la Piatra Neamţ la Milano are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Piatra Neamţ la Milano?
Primul autobuz de la Piatra Neamţ la Milano pleacă la orele 02:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Piatra Neamţ la Milano?
Ultimul autobuz de la Piatra Neamţ la Milano pleacă la orele 17:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Piatra Neamţ la Milano?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 129,00 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Piatra Neamţ și Milano?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Piatra Neamţ și Milano este 7 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Piatra Neamţ la Milano?
Da, există un autobuz direct între Piatra Neamţ și Milano.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Piatra Neamţ la Milano?
Călătoria cu autobuz de la Piatra Neamţ la Milano creează 99.62kg emisii de CO2.

Treceți local de la Piatra Neamţ

Rute populare

Escapade de weekend de la Piatra Neamţ

Alte destinații de la Piatra Neamţ

Principalele rute spre Milano

Alte rute populare