Autobuz Arad - Băbeni preturi de la 101,59 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Arad la Băbeni cu autobuzul

Călătoria de la Arad la Băbeni cu autobuzul este de 264,54 km și durează 14 ore 24 min.. Există 6 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 09:15. Este posibil să călătoriți de la Arad la Băbeni cu autobuz pentru doar 101,59 lei sau până la 138,24 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 101,59 lei.

Cel mai mic pret101,59 lei
Durata călătoriei14 ore 24 min.
Conexiune pe zi6
Cel mai mic pret101,59 lei
Cel mai mare preț138,24 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare09:15
Distanţă264,54 km
PlecareArad
SosireBăbeni
Transportatorie_bus_romania, erick_transDetalii
Bilete ieftine de autobuz de la Arad la Băbeni
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Arad la Băbeni.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Arad la Băbeni, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Arad la Băbeni.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Arad la Băbeni

Cele mai ieftine bilete de autobuz Arad - Băbeni pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Băbeni cu autobuzul

Când călătoriți la Băbeni cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Arad la Băbeni Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
18.52kg
Autobuz
19.84kg
Zbor
52.91kg
Mașină
42.33kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Arad la Băbeni?
Un bilet de autobuz de la Arad la Băbeni este de 119,91 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 101,59 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Arad la Băbeni?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Arad la Băbeni este de 101,59 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Arad și Băbeni cu autobuz?
Distanța între Arad și Băbeni este de 264,54 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Arad și Băbeni?
Călătoria de la Arad la Băbeni durează în medie 14 ore 24 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 10 ore 52 min..
Ce companii operează de la Arad la Băbeni?
Ruta Arad - Băbeni este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, e_bus_romania, erick_trans, transmixt_sibiu, transport_civilizat_de_persoane și vertrantis ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Arad la Băbeni?
Ruta de la Arad la Băbeni are în medie 6 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Arad la Băbeni?
Primul autobuz de la Arad la Băbeni pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Arad la Băbeni?
Ultimul autobuz de la Arad la Băbeni pleacă la orele 09:15. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Arad la Băbeni?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 101,59 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Arad și Băbeni?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Arad și Băbeni este 10 ore 52 min..
Există un autobuz direct de la Arad la Băbeni?
Da, există un autobuz direct între Arad și Băbeni.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Arad la Băbeni?
Călătoria cu autobuz de la Arad la Băbeni creează 19.84kg emisii de CO2.

Treceți local de la Arad

Rute populare

Escapade de weekend de la Arad

Rute internaționale din Arad și zonele din apropiere

Alte destinații de la Arad

Principalele rute spre Băbeni

Rute asemănătoare

Alte rute populare