• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Băbeni până la Râmnicu Vâlcea

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Transport Autobuz

Mâine

Transport Autobuz

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Râmnicu Vâlcea

Călătorie rapidă și ușoară de la Băbeni la Râmnicu Vâlcea cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Băbeni la Râmnicu Vâlcea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Băbeni la Râmnicu Vâlcea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Băbeni la Râmnicu Vâlcea transport autobuz

Distanța 18 km

Rezumatul traseului dupa bus

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-
Transmixt Sibiu-logo
Transmixt Sibiu
Durata: 25 min
Babeni - Statia Babeni Blocuri - Ramnicu Valcea - Autogara Antares Transport (1 Mai)
14:25 - 14:50
16 RON
Matdan Transport-logo
Matdan Transport
Durata: 26 min
Babeni - Intersectie Gara - Statia Babeni Blocuri - Ramnicu Valcea - Rovimet - Colegiul Economic - Autogara Dacos
08:04 - 08:30
Matdan Transport-logo
Matdan Transport
Durata: 57 min
Babeni - Statie Babeni - Ramnicu Valcea - Statie Ramnicu Valcea
08:42 - 09:39
Autogari-logo
Autogari
Durata: 44 min
Babeni - Statie Babeni - Ramnicu Valcea - Statie Ramnicu Valcea
08:44 - 09:28
Autogari-logo
Autogari
Durata: 29 min
Babeni - Statie Babeni - Ramnicu Valcea - Statie Ramnicu Valcea
08:59 - 09:28
Autogari-logo
Autogari
Durata: 1 h 42 min
Babeni - Statie Babeni - Ramnicu Valcea - Statie Ramnicu Valcea
09:42 - 11:24
Autogari-logo
Autogari
Durata: 44 min
Babeni - Statie Babeni - Ramnicu Valcea - Statie Ramnicu Valcea
09:44 - 10:28

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Băbeni la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul?

Distanța dintre Băbeni și Râmnicu Vâlcea este aproximativ 19 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

La ce oră sunt plecările de la Băbeni la Râmnicu Vâlcea?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Băbeni la Râmnicu Vâlcea la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Băbeni la Râmnicu Vâlcea?

În Băbeni, stațiile de plecare includ Babeni - Statia Babeni Blocuri, Babeni - Intersectie Gara - Statia Babeni Blocuri și Babeni - Statie Babeni. Când veți sosi în Râmnicu Vâlcea, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Ramnicu Valcea - Autogara Antares Transport (1 Mai), Ramnicu Valcea - Rovimet - Colegiul Economic - Autogara Dacos și Ramnicu Valcea - Statie Ramnicu Valcea. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Băbeni la Râmnicu Vâlcea?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Băbeni la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.