Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un autobuz de la Iaşi până la Râmnicu Vâlcea

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Râmnicu Vâlcea

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Iaşi la Râmnicu Vâlcea transport autobuz

Distanța 339 km
Plecare Iaşi
Sosire Râmnicu Vâlcea
Transportatori Autogari,

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Iaşi - Râmnicu Vâlcea

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

88,45 RON

Data
Luni 4 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Nicolina - Râmnicu Vâlcea Nord h
06:15 - 22:39
CFR Călători
16h 24min
3 schimbări
CO2: 0.97kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 339 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea, care de obicei este la . Ultima plecare programată a serii este în mod normal la . Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Iaşi la stații precum Iasi - Autogara Transbus Codreanu SRL, Iasi - Autogara Iasi Vest Metchim SA (Pacurari) și Iasi - Statuie Mihai Viteazu (Copou). La finalul călătoriei, veți putea sosi în Râmnicu Vâlcea la următoarele stații: Ramnicu Valcea - Autogara Antares Transport (1 Mai), Ramnicu Valcea - Autogara Dacos, Ramnicu Valcea - Benzinaria OMV (Calea Lui Traian), Ramnicu Valcea - Parcare Penny 1Mai, Ramnicu Valcea - In Fata Autogarii 1 Mai, Ramnicu Valcea - Gara CFR Râmnicu Vâlcea, Ramnicu Valcea - Spital Judetean și Ramnicu Valcea - Autogara Obada Trans. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Iaşi și Râmnicu Vâlcea. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea sunt în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
178 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback