Autobuz Iaşi - Râmnicu Vâlcea preturi de la 114,00 lei

25.06.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul este de 339,27 km și durează 11 ore 0 min.. Există 16 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 00:00 și ultima la 19:50. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu autobuz pentru doar 114,00 lei sau până la 200,29 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 114,00 lei.

Cel mai mic pret114,00 lei
Durata călătoriei11 ore 0 min.
Conexiune pe zi16
Cel mai mic pret114,00 lei
Cel mai mare preț200,29 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare19:50
Distanţă339,27 km
PlecareIaşi
SosireRâmnicu Vâlcea
Transportatoriionescu, trans_polosamDetalii

Autobuz Bilete de la Iași la Râmnicu Vâlcea

Data plecării
marți, 25 iun. 2024

Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a ajunge de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?

Cele mai ieftine bilete de autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea costă 114,00 lei. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 155,29 lei pentru biletul dvs. de autobuz. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de autobuz mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. În medie, însă, veți plăti în jur de 155,29 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul?

Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul va dura, de obicei, 11 ore 0 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 339,27 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 11 ore 0 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Iaşi și Râmnicu Vâlcea cu autobuzul durează de obicei 11 ore 0 min. pentru a acoperi o distanță de 339,27 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea vă va duce 9 ore 0 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Râmnicu Vâlcea, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Iaşi și Râmnicu Vâlcea. Vă puteți începe călătoria în Iaşi la stații precum Iași, Billa. Acestea se leagă de stații care includ Ramnicu Valcea,Ramnicu Valcea (Romania) din Râmnicu Vâlcea. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea.

Câte călătorii de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea, puteți călători cu furnizori precum . Veți găsi un număr maxim de plecări pe zi. În medie, sunt 16 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 0 călătorii directe între Iaşi și Râmnicu Vâlcea. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 16 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Râmnicu Vâlcea

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Râmnicu Vâlcea

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Râmnicu Vâlcea pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul

Când călătoriți la Râmnicu Vâlcea cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Râmnicu Vâlcea Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
23.75kg
Autobuz
25.45kg
Zbor
67.85kg
Mașină
54.28kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea este de 155,29 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 114,00 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea este de 114,00 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Râmnicu Vâlcea cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Râmnicu Vâlcea este de 339,27 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Râmnicu Vâlcea?
Călătoria de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea durează în medie 11 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 0 min..
Ce companii operează de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Ruta Iaşi - Râmnicu Vâlcea este acoperită de 10 operator(i). Puteți găsi pe Virail, ionescu, trans_polosam, transmixt_sibiu, alessia_tour, patonad_tour, normandia_transfer, carpathian_transport_center, normandia, autogari, MirTrans Express și teisa ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Ruta de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea are în medie 16 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Primul autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea pleacă la orele 19:50. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 114,00 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Râmnicu Vâlcea?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Râmnicu Vâlcea este 9 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Râmnicu Vâlcea.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Râmnicu Vâlcea creează 25.45kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Râmnicu Vâlcea

Rute asemănătoare

Alte rute populare