Autobuz Iaşi - Sibiu preturi de la 102,56 lei

29.05.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Mai mult
Mai mult
Mai mult

Iaşi la Sibiu cu autobuzul

Călătoria de la Iaşi la Sibiu cu autobuzul este de 305,04 km și durează 9 ore 0 min.. Există 2 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:00 și ultima la 13:30. Este posibil să călătoriți de la Iaşi la Sibiu cu autobuz pentru doar 102,56 lei sau până la 102,96 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 102,56 lei.

Cel mai mic pret102,56 lei
Durata călătoriei9 ore 0 min.
Conexiune pe zi2
Cel mai mic pret102,56 lei
Cel mai mare preț102,96 lei
Prima Plecare09:00
Ultima Plecare13:30
Distanţă305,04 km
PlecareIaşi
SosireSibiu
Transportatoritrans_polosam

Autobuz Bilete de la Iași la Sibiu

Data plecării
miercuri, 29 mai 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Iaşi la Sibiu cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Iaşi la Sibiu? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de autobuz pentru a călători de la Iaşi la Sibiu?

Când călătoriți de la Iaşi la Sibiu, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 102,71 lei. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 102,56 lei, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Sibiu. În medie, însă, veți plăti în jur de 102,71 lei pentru un bilet de autobuz. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.

Cât de lungă este călătoria de la Iaşi la Sibiu cu autobuzul?

Distanța dintre Iaşi și Sibiu este aproximativ 305,04 km. În general, va dura în jur de 9 ore 0 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile, precum și tipul de teren care trebuie traversat. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Călătoria între Iaşi și Sibiu cu autobuzul durează de obicei 9 ore 0 min. pentru a acoperi o distanță de 305,04 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Sibiu vă va duce 9 ore 0 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Sibiu, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Iaşi la Sibiu?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Sibiu, care de obicei este la 09:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 13:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Iaşi la Sibiu, care de obicei este la 09:00. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 13:30. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Iaşi la Sibiu?

În Iaşi, stațiile de plecare includ Iași, Billa. Când veți sosi în Sibiu, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum SIBIU,Sibiu International Airport, SBZ. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Iaşi la Sibiu?

Ruta de la Iaşi la Sibiu este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Iaşi de 2 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Iaşi la Sibiu, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sibiu. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Iași la Sibiu

Bilete ieftine de autobuz de la Iaşi la Sibiu
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Iaşi la Sibiu.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Iaşi la Sibiu, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Iaşi la Sibiu.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Iași la Sibiu

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Iaşi la Sibiu

Cele mai ieftine bilete de autobuz Iaşi - Sibiu pot fi găsite până la 88,20 lei dacă aveți noroc sau 102,12 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 110,82 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Sibiu cu autobuzul

Când călătoriți la Sibiu cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Iaşi la Sibiu Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
21.35kg
Autobuz
22.88kg
Zbor
61.01kg
Mașină
48.81kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Iaşi la Sibiu?
Un bilet de autobuz de la Iaşi la Sibiu este de 102,71 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 102,56 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Iaşi la Sibiu?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Iaşi la Sibiu este de 102,56 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Iaşi și Sibiu cu autobuz?
Distanța între Iaşi și Sibiu este de 305,04 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Iaşi și Sibiu?
Călătoria de la Iaşi la Sibiu durează în medie 9 ore 0 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 9 ore 0 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Iaşi la Sibiu?
Ruta de la Iaşi la Sibiu are în medie 2 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Iaşi la Sibiu?
Primul autobuz de la Iaşi la Sibiu pleacă la orele 09:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Iaşi la Sibiu?
Ultimul autobuz de la Iaşi la Sibiu pleacă la orele 13:30. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Iaşi la Sibiu?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 102,56 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Iaşi la Sibiu?
Există în medie 2 de la Iaşi pentru a merge la Sibiu.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Iaşi și Sibiu?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Iaşi și Sibiu este 9 ore 0 min..
Există un autobuz direct de la Iaşi la Sibiu?
Da, există un autobuz direct între Iaşi și Sibiu.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Iaşi la Sibiu?
Călătoria cu autobuz de la Iaşi la Sibiu creează 22.88kg emisii de CO2.

Treceți local de la Iaşi

Rute populare

Escapade de weekend de la Iaşi

Rute internaționale din Iaşi și zonele din apropiere

Alte destinații de la Iaşi

Principalele rute spre Sibiu

Rute asemănătoare

Alte rute populare