Autobuz Timişoara - București preturi de la 415,19 lei

Începe de la
415,19 lei

Timişoara la București de la autobuz

Călătoria de la Timişoara la București de la autobuz este de 410,7 km și durează 6 ore 38 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 00:00 și ultima la 21:20. Este posibil să călătoriți de la Timişoara la București cu autobuz pentru doar 415,19 lei sau până la 2.078,61 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 415,19 lei.

Cel mai mic pret415,19 lei
Durata călătoriei6 ore 38 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret415,19 lei
Cel mai mare preț2.078,61 lei
Prima Plecare00:00
Ultima Plecare21:20
Distanţă410,7 km
PlecareTimişoara
SosireBucurești
TransportatoriHiSky, Daytrip

Autobuz Bilete de la Timişoara la Bucharest

Data plecării
miercuri, 28 feb. 2024

Ajungeți de la Timişoara la București cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Timişoara la București? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Timişoara la București, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de autobuz de la Timişoara la București?

În medie, un bilet de autobuz de la Timişoara la București vă va costa 1.895,81 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 415,19 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Timişoara la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la Timişoara la București variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 1.895,81 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp va dura să ajung de la Timişoara la București cu autobuzul?

Călătoria de la Timişoara la București cu autobuzul va dura, de obicei, 6 ore 38 min.. Această călătorie acoperă o distanță de 410,7 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că 6 ore 38 min. este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie. Călătoria între Timişoara și București este lungă de vreo 410,7 km și de obicei durează aproximativ 6 ore 38 min.. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 0 ore 50 min.. Dacă încercați să ajungeți de la Timişoara la București cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Timişoara laBucurești?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Timişoara de la următoarele stații: . Sosind la București, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: . Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în București.

Câte călătorii de la Timişoara la București sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Timişoara la București poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Timişoara la București. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Timişoara la București variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Timişoara la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Timişoara la Bucharest

Bilete ieftine de autobuz de la Timişoara la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Timişoara la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Timişoara la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Timişoara la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Timişoara la Bucharest

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de autobuz pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 333,45 lei la 2.654,56 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 87% în călătoria dvs.!

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu autobuzul

Când călătoriți la București cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord HiSky și TAROM de la Timişoara la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Timişoara la București cu bus.
Facilităţi HiSky TAROM
wifi Wifi check check
luggage Bagaje check check
food_and_drink Mancare si bautura check check

Timişoara la București Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
28.75kg
Autobuz
30.8kg
Zbor
82.14kg
Mașină
65.71kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Timişoara la București?
Un bilet de autobuz de la Timişoara la București este de 1.895,81 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 415,19 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Timişoara la București?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Timişoara la București este de 415,19 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Timişoara și București cu autobuz?
Distanța între Timişoara și București este de 410,7 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Timişoara și București?
Călătoria de la Timişoara la București durează în medie 6 ore 38 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 0 ore 50 min..
Ce companii operează de la Timişoara la București?
Ruta Timişoara - București este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, HiSky, Daytrip și TAROM ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Timişoara la București?
Ruta de la Timişoara la București are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Timişoara la București?
Primul autobuz de la Timişoara la București pleacă la orele 00:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Timişoara la București?
Ultimul autobuz de la Timişoara la București pleacă la orele 21:20. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Timişoara la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 415,19 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Timişoara la București?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Timişoara pentru a merge la București. Puteți merge de la Timișoara Splaiul Tudor, Timişoara Calea Stan Vidrighin și Timișoara și puteți ajunge la București Gara Basarab, Henri Coandă International Airport, Bucharest Filaret Bus Station, Gara Bucureşti Nord, București Autogara Militari și Bukarest Autogara Rahova.
Câte conexiuni directe merg de la Timişoara la București?
Există în medie 1 de la Timişoara pentru a merge la București.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Timişoara și București?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Timişoara și București este 0 ore 50 min..
Există un autobuz direct de la Timişoara la București?
Da, există un autobuz direct între Timişoara și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Timişoara la București?
Călătoria cu autobuz de la Timişoara la București creează 30.8kg emisii de CO2.

Treceți local de la Timişoara

Rute populare

Escapade de weekend de la Timişoara

Rute internaționale din Timişoara și zonele din apropiere

Alte destinații de la Timişoara

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare