Autobuz Drăgăşani - Alba Iulia preturi de la 46,13 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

Drăgăşani la Alba Iulia cu autobuzul

Călătoria de la Drăgăşani la Alba Iulia cu autobuzul este de 166,51 km și durează 4 ore 44 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 09:45 și ultima la 10:45. Este posibil să călătoriți de la Drăgăşani la Alba Iulia cu autobuz pentru doar 46,13 lei sau până la 46,37 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 46,13 lei.

Cel mai mic pret46,13 lei
Durata călătoriei4 ore 44 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret46,13 lei
Cel mai mare preț46,37 lei
Prima Plecare09:45
Ultima Plecare10:45
Distanţă166,51 km
PlecareDrăgăşani
SosireAlba Iulia
Transportatoriromtimex_srl

Autobuz Bilete de la Drăgăşani la Alba Iulia

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătorie rapidă și ușoară de la Drăgăşani la Alba Iulia cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Drăgăşani la Alba Iulia? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Drăgăşani la Alba Iulia, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă biletele de autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia?

În medie, un bilet de autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia vă va costa 46,22 lei. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 46,13 lei. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de autobuz pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Drăgăşani la Alba Iulia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Drăgăşani la Alba Iulia, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 46,22 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de autobuz, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de autobuz vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de autobuz mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât de lungă este călătoria de la Drăgăşani la Alba Iulia cu autobuzul?

Cu o distanță de 166,51 km între Drăgăşani și Alba Iulia, de obicei va dura 4 ore 44 min. să efectuați călătoria. Această cifră medie poate varia de la o zi la alta. Întârzierile pot fi cauzate de condiții meteorologice neașteptate, construcții sau reparări de drumuri, evenimente locale sau alte circumstanțe neprevăzute. Nu uitați, călătoria dvs. poate dura mai mult de 4 ore 44 min.. Făceți-vă planurile având acest lucru în vedere pentru a evita dezamăgirile, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget restrâns. Călătoria de la Drăgăşani la Alba Iulia acoperă o distanță de 166,51 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 4 ore 44 min.. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 4 ore 44 min.. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Drăgăşani la Alba Iulia făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Drăgăşani la Alba Iulia?

Prima călătorie a zilei pornește de la Drăgăşani la 09:45. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 10:45. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Drăgăşani și Alba Iulia. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță. Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Drăgăşani la Alba Iulia, care de obicei este la 09:45. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 10:45. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Drăgăşani laAlba Iulia?

Veți putea pleca din Drăgăşani folosind stații precum . Acestea vă conectează cu stații care includ Parcare Stadion Cetate - Alba Iulia,Alba Iulia, Gara,Alba Iulia, Autogara din Alba Iulia. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Drăgăşani, fie în Alba Iulia, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Drăgăşani la Alba Iulia?

Numărul exact al călătoriilor de la Drăgăşani la Alba Iulia poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 1 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Drăgăşani la Alba Iulia. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Drăgăşani la Alba Iulia variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 1 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Drăgăşani la Alba Iulia. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Drăgăşani la Alba Iulia

Bilete ieftine de autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Drăgăşani la Alba Iulia.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Drăgăşani la Alba Iulia, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Drăgăşani la Alba Iulia.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Drăgăşani la Alba Iulia

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la Drăgăşani la Alba Iulia

Cele mai ieftine bilete de autobuz Drăgăşani - Alba Iulia pot fi găsite până la 76,67 lei dacă aveți noroc sau 86,06 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 94,50 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Alba Iulia cu autobuzul

Când călătoriți la Alba Iulia cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Drăgăşani la Alba Iulia Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
11.66kg
Autobuz
12.49kg
Zbor
33.3kg
Mașină
26.64kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia?
Un bilet de autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia este de 46,22 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 46,13 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la Drăgăşani la Alba Iulia este de 46,13 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Drăgăşani și Alba Iulia cu autobuz?
Distanța între Drăgăşani și Alba Iulia este de 166,51 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între Drăgăşani și Alba Iulia?
Călătoria de la Drăgăşani la Alba Iulia durează în medie 4 ore 44 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 4 ore 44 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la Drăgăşani la Alba Iulia?
Ruta de la Drăgăşani la Alba Iulia are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia?
Primul autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia pleacă la orele 09:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia?
Ultimul autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia pleacă la orele 10:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Drăgăşani la Alba Iulia?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 46,13 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Drăgăşani la Alba Iulia?
Există în medie 1 de la Drăgăşani pentru a merge la Alba Iulia.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între Drăgăşani și Alba Iulia?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între Drăgăşani și Alba Iulia este 4 ore 44 min..
Există un autobuz direct de la Drăgăşani la Alba Iulia?
Da, există un autobuz direct între Drăgăşani și Alba Iulia.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia?
Călătoria cu autobuz de la Drăgăşani la Alba Iulia creează 12.49kg emisii de CO2.

Treceți local de la Drăgăşani

Rute populare

Escapade de weekend de la Drăgăşani

Rute internaționale din Drăgăşani și zonele din apropiere

Alte destinații de la Drăgăşani

Principalele rute spre Alba Iulia

Rute asemănătoare

Alte rute populare