Autobuz București - Heilbronn preturi de la 357,34 lei

23.07.2024
+ Întors
Rămâneți pe Booking.com

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Asigurați-vă biletul astăzi și beneficiați de cele mai bune oferte!

Astăzi Mai mult
Mâine Mai mult
2 zile Mai mult
3 zile Mai mult

București la Heilbronn cu autobuzul

Călătoria de la București la Heilbronn cu autobuzul este de 1.385,91 km și durează 29 ore 25 min.. Există 1 conexiuni pe zi, cu prima plecare la orele 03:45 și ultima la 03:45. Este posibil să călătoriți de la București la Heilbronn cu autobuz pentru doar 357,34 lei sau până la 357,34 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 357,34 lei.

Cel mai mic pret357,34 lei
Durata călătoriei29 ore 25 min.
Conexiune pe zi1
Cel mai mic pret357,34 lei
Cel mai mare preț357,34 lei
Prima Plecare03:45
Ultima Plecare03:45
Distanţă1.385,91 km
PlecareBucurești
SosireHeilbronn
TransportatoriFlixBus

Autobuz Bilete de la București la Heilbronn

Data plecării
marți, 23 iul. 2024

Călătoria de la București la Heilbronn cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la București la Heilbronn. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă biletele de autobuz de la București la Heilbronn?

Prețurile vor varia când călătoriți de la București la Heilbronn. În medie, însă, veți plăti în jur de 357,34 lei pentru un bilet de autobuz. Puteți găsi bilete de autobuz la prețuri chiar și de 357,34 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi bilete de autobuz mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite momente ale zilei. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de autobuz ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la București la Heilbronn. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de autobuz de la București la Heilbronn variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de autobuz este aproximativ 357,34 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât de lungă este călătoria de la București la Heilbronn cu autobuzul?

Călătoria între București și Heilbronn cu autobuzul este aproximativ 1.385,91 km. Vă va lua cam 29 ore 25 min. să faceți această călătorie. Această cifră medie nu ia în calcul eventualele întârzieri care ar putea apărea pe rută în circumstanțe excepționale. Dacă plănuiți să faceți o legătură sau aveți un program strict, acordați-vă timp suficient. Călătoria între București și Heilbronn cu autobuzul durează de obicei 29 ore 25 min. pentru a acoperi o distanță de 1.385,91 km. Cea mai scurtă călătorie de la București la Heilbronn vă va duce 29 ore 25 min.. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Heilbronn, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la București la Heilbronn?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din București de la următoarele stații: Bucharest Piata Gara De Nord,Bukarest, Autogara Rahova,Bucuresti Basarab,Bucharest Filaret Bus Station,Henri Coandă International Airport, OTP,Bucharest Autogara Militari. Sosind la Heilbronn, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Heilbronn, Hbf (Central station),Heilbronn Harmonie/Kunsthalle,Heilbronn Sulmertor. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Heilbronn.

Câte călătorii de la București la Heilbronn au loc în fiecare zi?

În medie, sunt 1 plecări zilnice de la București la Heilbronn. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 1 plecări de la București care merg direct la Heilbronn. Există 0 călătorii cu una sau mai multe schimbări Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la București la Heilbronn. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la București la Heilbronn

Bilete ieftine de autobuz de la București la Heilbronn
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la București la Heilbronn.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la București la Heilbronn, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la București la Heilbronn.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de
Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la București la Heilbronn

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de autobuz ieftine de la București la Heilbronn

Cele mai ieftine bilete de autobuz București - Heilbronn pot fi găsite până la 432,49 lei dacă aveți noroc sau 505,21 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 571,75 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Heilbronn cu autobuzul

Când călătoriți la Heilbronn cu autobuzul, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Servicii la bord FlixBus de la București la Heilbronn
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la București la Heilbronn cu bus.
Facilităţi FlixBus
wifi Wifi check
power_sockets Prize check
luggage Bagaje check
food_and_drink Mancare si bautura check
air_con Aer condiționat check

București la Heilbronn Emisii de CO2 prin Autobuz

Ecology
Tren
97.01kg
Autobuz
103.94kg
Zbor
277.18kg
Mașină
221.74kg

Putem îmbunătăți ceva?

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de autobuz de la București la Heilbronn?
Un bilet de autobuz de la București la Heilbronn este de 357,34 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 357,34 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de autobuz de la București la Heilbronn?
Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care îl puteți obține de la București la Heilbronn este de 357,34 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre București și Heilbronn cu autobuz?
Distanța între București și Heilbronn este de 1.385,91 km.
Cât durează călătoria cu autobuz între București și Heilbronn?
Călătoria de la București la Heilbronn durează în medie 29 ore 25 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 29 ore 25 min..
Câte conexiuni de autobuz pe zi trec de la București la Heilbronn?
Ruta de la București la Heilbronn are în medie 1 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul autobuz de la București la Heilbronn?
Primul autobuz de la București la Heilbronn pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul autobuz de la București la Heilbronn?
Ultimul autobuz de la București la Heilbronn pleacă la orele 03:45. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la București la Heilbronn?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de autobuz pe care l-am găsit este 357,34 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la București la Heilbronn?
Există în medie 1 de la București pentru a merge la Heilbronn.
Care este cea mai rapidă călătorie de autobuz între București și Heilbronn?
Cea mai rapidă călătorie cu autobuz între București și Heilbronn este 29 ore 25 min..
Există un autobuz direct de la București la Heilbronn?
Da, există un autobuz direct între București și Heilbronn.
Care sunt emisiile de CO2 pentru autobuz de la București la Heilbronn?
Călătoria cu autobuz de la București la Heilbronn creează 103.94kg emisii de CO2.

Treceți local de la București

Rute populare

Escapade de weekend de la București

Rute internaționale din București și zonele din apropiere

Alte destinații de la București

Alte rute populare