Train Illustration

Gasiți un autobuz de la Focşani până la Câmpina

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Autobuz

Azi

Descoperă
Transport Autobuz

Mâine

Descoperă
Transport Autobuz

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Focşani la Câmpina cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Focşani la Câmpina? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Focşani la Câmpina transport autobuz

Distanța 130 km
Plecare Focşani
Sosire Câmpina
Transportatori Autogari, , TRANSEMMA

Prețul biletului Focşani - Câmpina în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Detalii
Mâine
30,35 RON
34,11 RON
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
Detalii
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Autobuze

Călătorii
-
Transportatori
3
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Focşani - Câmpina

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

30,35 RON

Data
Miercuri 17 August 2022
CFR Călători-logo
Focșani - Câmpina
04:45 - 09:34
CFR Călători
4h 49min
1 schimbări
CO2: 0.37kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Focşani la Câmpina cu autobuzul?

Timpul mediul de călătorie este . Atât durează să traversați 130 km de la Focşani la Câmpina. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Focşani la Câmpina ar putea să dureze mai mult de .

În ce moment al zilei pot călători de la Focşani la Câmpina?

Dacă preferați să călătoriți noaptea, veți găsi de obicei prima plecare de la Focşani la Câmpina la . Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare a serii este la . Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Focşani la Câmpina?

În Focşani, stațiile de plecare includ Focsani - OMV, Focsani - Autogara Nord Focsani (Transport Public SA), Focsani - RM.SARAT(preluare Peco Lukoil), Focsani - Benzinaria Petrom (Dedeman), Focsani - Benzinaria OMV Praktiker, Focsani - Lidl Centru și Focsani - Benzinaria Petrom (vis-a-vis Dedeman). Când veți sosi în Câmpina, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Campina - Autogara Campina - Autogara Com și Campina - BANESTI-DN1. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Focşani la Câmpina?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Focşani la Câmpina. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
234 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback